şunu sormak istedim sende HP PHOTOSMART C5180 vardı o bozuldumu yerine şimdi hp c6280 almışsın sorununa gelince bende de epson yazıcı vardı otoreset kartuşları kullanıyordum çok fazla foto çıktısı almaya başladım sedeki sorunlar bende de oluştu ve kırmızı renk hiç yazmamaya başlamıştı galiba yazıcının sağlığı için orjinal kullanmak gerekiyor
Bende c5180 vardı, hava yaptı bozuldu garantiye verdim yerine sıfır c6280 verdiler ama bundada bu sorun meydana geldi...
Millet çatır çatır DOLAN KARTUŞ kullanıyor hemde sorunsuz olarak, bizde şans yok bence..
Yakında 1. mesaja ilgili sorunları çözümleri, çıkabilecek problemleri falan detaylı yazacağım millet faydalansın.. Tecrübe ediniyorum ama zarar göre göre tecrübe ediniyorum.. offffffff :(
bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu... --Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 SON VERSİYON indir tıkla --Rokr E2 hakkında herşeyForumun içindekiler için TIKLAMOTOROLA Rokr E2=Linux+Divx,Xvid+mp3+4GB+311Mhz+.
Arkadaşlar 1. mesaja modellerin karşılaştırılmasını ekledim, birbirinden farklarını görmek için iyi oldu...
bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu... --Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 SON VERSİYON indir tıkla --Rokr E2 hakkında herşeyForumun içindekiler için TIKLAMOTOROLA Rokr E2=Linux+Divx,Xvid+mp3+4GB+311Mhz+.
Almamız gereken sarf malzemeleri, mürekkepler, fotoğraf kağıtları, doldurulabilir kartuş
2-Dolan kartuş, doldurulabilir kartuş (Bunlar hakkında önemli dikkat edilmesi gerekenler) (Şimdilik dolan kartuş alacaklara ilk uyarım boyalar bitmeden boya eklemeleri gerek, yoksa yazıcı resetleyici çiplerden dolayı bitmediğini anlayamıyor, boya varmış gibi davranıp içine havayı çekiyor, yazıcı hava yapıyor, sonrada kartuş kafaları boya gelmediği boş yere çalışıp zaman sıcaklıktan zarar görüyor, artı o hava yazıcı içindeki küçük çaplı boruları patlatıyor, yazıcının içine borulardan boya akıyor.. BİZZAT yaşadım bunları ) Dolan kartuşları(kolay dolum kartuşu) şuralardan alabilirsiniz; -@cescesor adlı arkadaşın sitesinden - gittigiyor.com/dolankartuş - http://www.dolankartus.com/kartus.htm tane 11ytl
1-Kaliteli uygun fiyatlı fotoğraf kağıtları [hp advanced fotoğraf kağıdı(hp gelişmiş fotoğraf kağıdı)] Suya dayanıklı olan 363 kartuş kullanan yazıcılarınızda "hp advanced fotoğraf kağıdı" kullanın derim sadece hp nin bu kağıdı, suya karşı dayanıklı isterseniz, fotoğrafı suyun içinde bırakın, yada su ile yıkayın birşey olmuyor ama sadece "advanced " için geçerli bunlar. Diğer fotoğraf kağıtlarında en ufak nem yada su ile boya çıkıyor ve renkler birbirine karışıyor. hp advanced fotoğraf kağıdı (hp gelişmiş fotoğraf kağıdı) Suya dayanıklı kağıt, anında kuruyor, su dahi birşey yapamıyor. http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Pro 8ytl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolayd -- 27 Eylül 2008; 17:16:50 >