Şimdi Ara

League of Legends LPL 2021 Yaz Mevsimi Finalleri Tamamlandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
14
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        League of Legends Çin Şampiyonluk Ligi, LPL 2021 Yaz Mevsimi finalleri tamamlandı. LPL 2021 Yaz Mevsimi finallerinde Edward Gaming, rakibi FunPlus Phoenix'i 3-1 mağlup ederek tarihinde 6. kez şampiyon oldu.
     
         9 haftalık lig mücadelesinin ardından lig aşamasını 12 galibiyet 4 mağlubiyet ile 2. sırada tamamlayan Edward Gaming, LPL 2021 Yaz Mevsimi finallerinde doğrudan yarı final etabında yer aldı. Yarı finallerde Team WE'ye karşı 3-2 yenilginin ardından alt tura düştü. Burada LNG Esports'a karşı oynadığı karşılaşmanın ardından 3-1 galibiyet elde etti ve FunPlus Phoenix'e 3-0 mağlup olan Team WE ile yeniden eşleşti. Rövanş niteliğinde olan bu karşılaşmanın sonucunda Edward Gaming, rakibi Team WE'yi 3-0 mağlup ederek büyük finale yükseldi.
     
         Edward Gaming, büyük finali Çin liginin en güçlü rakibi olan FunPlus Phoenix'e karşı oynadı. 5 maçlık seri formatında oynan karşılaşma sonucunda; Edward Gaming, FunPlus Phoenix'i 3-1 mağlup ederek tarihinde 6. kez şampiyon oldu ve 2021 Dünya Şampiyonası'na adını yazdırdı. 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.