ben vodafone yeni hat aldım ve cep öğrenci yapmak istiyorum yani 5 dakikası 1 kontör yapmak istiyorum.Kartı taktım puk kodunu girdim adam yarın açılır yarın açıldıktn sonra cep öğrenci yaparsın dedi.daha önce yapmadığım için anlamıyorum.yanlış birşeylerde yapmak istemiyorum.ayrıntılı bilgi verebilirmisinz.? iyi günler.
hattı aldığın yerde zaten hangi tarifeyi istediğini soruyorlar cep öğrenci diyosun ve tamam oluyor 100 kontör yükleyerek seçtiğin 10 numarayla 5dk 1 kontöre konuşuyorsun ayrıca şebeki içi 100 sms kazanıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 15 Haziran 2007; 20:52:24 >
açıldıktan sonra teliden 7048 i arayıp çıkan sesli yanıt sisteminden 2 defa 1 i tuşlayarak numara ekleme bölümünden işlem yapabilirsin.Ya da vodafone.com.tr adresten myvodafone bölümünden giriş yaparak hizmet şifreni alıp teline internetten de yapabilirsin
Yeni bir tarife çıktı Vodafone'dan. Cep1. Bende şu an bu tarifeyi kullanıyorum. Vodafone Cep1 Tarifesi'nde tüm GSM operatörleri ve sabit hatları aramanın dakikası sadece 1 kontör. Tavsiye ederim. Ayrıca tarife değişikliklerini 7048'i aramadan MyVodafone'a üye olarak tamamen ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
uzunlafın tarifesindeyim ve şu sıralar baz istasyonunun talebi kaldıramamasından dolayı kesilmeler çok sıklaşmaya başladı ve benim için de o tarifenin anlamı kalmadı.
500 dk sınırı yüzündne geçmiştim uzunlafın tarifesine, 500dk sınırının kalkması baz istasyonu sorununa denk gelmesi çok iyi oldu benim açımdan.