Sahte sony mp4 playerın temasını değiştirmek programınıda güncellemek istiyorum. Türkçe menüsü var ve settingste yazılım güncelle kısmı var. Ancak ben yazılımını bulamadım. fakat içinde olan yazlım hakkında bilgi edinebildim. Aşağıda yazılım bilgileri ve playerın resimleri var.
yazılım bilgileri: core: ACT91N_0.50 date: 2006-10-30 FW: SRX-1.5C-006 date: 2006-12-10
bence hiç bulaşma o güncelleme işine, forumda güncellemeye çalişip aleti çalişmaz hale getiren cok insan var, aletin ne oldugu belli bile degil. çaliştigi için kendini şansli sayip o firmware'i kullanmalisin.. güncelleştirmeye çalişip o aleti çalişmaz hale getirme ihtimalin cok yüksek
Canon Eos 40d |Sigma 10-20mm f/4-5.6 DC EX (HSM) | CANON-EF 28-135 MM F:3.5-5.6 IS USM | Canon EF 50mm f/1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM | Lowepro Slingshot 200aw ipod touch 8gb with westone um1 & sennheiser px100
Aynen katılıyorum. Geri dönülemez derecede zarar verebilirsin. İllaki bu işe soyunacağım diyorsan gömülü olan firmware in bir kopyasını al. Bunun için özel programlar var. Fakat hiç bulaşmamanı öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: DrynhwyL
bence hiç bulaşma o güncelleme işine, forumda güncellemeye çalişip aleti çalişmaz hale getiren cok insan var, aletin ne oldugu belli bile degil. çaliştigi için kendini şansli sayip o firmware'i kullanmalisin.. güncelleştirmeye çalişip o aleti çalişmaz hale getirme ihtimalin cok yüksek
ben yapmıştımda gitti mp4 üm şimdi orjin samsung yp-u3 aldım 140 liraya yazılım güncelleştirmesi kolay yazılım dosyalarını sytem klasörüne atıyosun mp4 ü açıp güncelliyo sorunsuz ama samsung un orjin yazılımlarını modeline göre bulmalısın xD 1.12