Şimdi Ara

Fatal Frame: Maiden of Black Water - 50 Dakikalık PS4 Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Famitsu, Famitsu LIVE programının son bölümünde Fatal Frame: Maiden of Black Water'ın PlayStation 4 versiyonundan 50 dakikalık oynanış videosu yayınladı.
     
    Hatırı sayılır korku oyunu Fatal Frame (Avrupa'da bilinen adıyla Project Zero) beşinci oyunu ile hayranlarını selamlıyor. Nintendo Wii U'ya özel olan oyun artık tüm platformlara geliyor.

    Yeniden düzenlenmiş görseller, yeni kostümler ve fotoğraf modu özellikleriyle orijinal Fatal Frame: Maiden of Black Water'daki tüm korkuyu deneyimleyebileceksiniz. 
     
    Yeniden düzenlenen Fatal Frame: Maiden of Black Water, 28 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 
     
    Oynanış videosu ((Dakika 17:22'den 1:10:40'a kadar)
     
     








  • keşke ilk oyunlarıda getirseler
  • sonunda fatal frame serisinin son oyununu oynama şansına sahip olucaz umarım ilk 3 oyununda remake versiyonları sırasıyla yapılır bu zamanda böyle efsane korku oyunlarının gelmesi benim gibi bir korku oyunu fanı için çok güzel bir gelişme inşallah tıpkı fatal frame gibi uzun zamandır sessiz olan silent hillde en kısa zamanda duyurulur ve playstation 4 ede gelir
  • Görsel düzenlemeden kasıt birkaç ışık ayarı sanırım. Çünkü görsel olarak orjinal versiyonuyla aralarında büyük bir fark göremedim. Ama PC'ye geliyor olması çok iyi bir şey. En sevdiğim şey PC'ye geliyor olması
  • Nintendo yeni Fatal Frame oyunu öncesi hem biraz para toplamak hem de oyuncu toplamak için oyunun diğer platformlara gelmesine izin veriyor, bunun başka oluru yok. Bunu daha öncede yaptılar. Fakat şöyle ki bu oyun aynı zamanda serinin en zayıfı. 2'inci oyunun Wii için çıkarılan remake yapımını ya da 4'ü getirselerdi o zaman işler değişirdi. Her neyse indirim de falan kaparım.
  • Ön-siparişe açılsa da alsam ya
  • Nintendo bölümünü biraz düzeltirmisiniz sayın adminler neredeyse yeni hiçbirşey yok gibi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.