Şimdi Ara

Psychonauts 2 Çıkış Fragmanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Microsoft ve geliştirici Double Fine Productions, Psychonauts 2'nin çıkış fragmanını yayınladı.
     
    Oyun hakkında
     
    Eğitimli bir akrobat ve güçlü, genç bir psişik olan Razputin “Raz” Aquato, hayatı boyunca kurduğu Psychonauts olarak bilinen uluslararası psişik casusluk örgütüne katılma hayalini gerçekleştirdi! Ama bu psişik, süper casusların başı dertte. Liderleri bir kaçırılmadan kurtarıldığından beri kendinde değildi ve daha da kötüsü karargâhta saklanan bir köstebek var.
     
    Alışılmadık görevler ve gizemli komploları birleştiren Psychonauts 2, sinematik tarzı ve tonlarca özelleştirilebilir psişik güçle bir platform macera oyunudur. Psychonauts 2, oyuncular Raz'i dostların ve düşmanların zihinlerinde kötü bir psişiği alt etmek üzere bir yolculuğa çıkarırken eşit ölçüde tehlike, heyecan ve kahkahalar sunuyor. 
     
    Psychonauts 2, 25 Ağustos'ta Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
     
    Steam sayfası
     
     
    Fragman videosu
     
     








  • 2005'te çıktığı kaliteden hiç ödün vermemiş, koparmamış anlaşılan. Kalite hâlâ sürüyor gibi. Tim Schafer'e çok teşekkürler güzel yapımlar çıkardığı için..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk Oyunu azıcık hatırlıyorum ozamanlar baya değişik ve güzel oyundu böyle kişilerin beyninin içine giriyorsun her beyinde farklı bir macera vardı.Keşke ilk Oyununuda çıkarsalardı veya you tubdan seyredecez artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ilk oyunu oynamamistim ama 2. sini oynamak icin sabirsizlaniyorum.Artik Tim Schafer gibi oyun yapimcisi kalmadi.Bu adamlari sanatci olarak goruyorum.Oyunun gamepasse dahil olmasi da cok guzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.