hatırlarsanız m600 ve onun walkman versıyonu p990 dan dusuk ozelııklere sahıptı yenı çıkcak p990 sonrası çıkacak telde bole olcak p1 ve w960 dan ustun olcak 8gb harıc am 4gb desteklıcek ve bunu unutacaksınız okadar kaptırmayın buna 5m.pixel olcak k850 dekı o yeşıl çızgılere sahip olcak dev ekran oclak çok estetık olcak beni dinneyinnnn
yazılanların bi bölümünü okudum sadece ama gözüme çarpan bi kaç yer ile ilgili yazma geregi duydum.
16 milyon renk tabiki üstün olan bir özelliktir ancak w960,k850 deki gördügüm üstünlüklerin yanında lafı geçmez. belirtmeliyimki n95 de e65 de alınıpta bu çok kötü denilipte satılacak kötü telefonlar degildir aksine çokda iyi telefonlardır.
ancak sadece başka telefonları övmek için yazan arkadaşlar bi yere varmazlar onlar o telin başlıgının altına yazarsalar daha yararlı olur ve konunun ilgilileri okumuş olur.yoksa konu başka yerlere gidbande yeni bi tel alıcam ama sürekli yeni teller çıkıyor bi türlü karar veremiyor insan.ama p1i ve w960i tercihim olacak gibi görünüyor. hepinize kolay gelsin
eksiklerini zorla ortayamı cıkarmaya calsııyon sana söyleyim tv-outuda yok olsa bile kim su ana kadar cep telini tv ye bağlıyor ?? özellik samsung telefonları için gecerli kullanıcılar aldıklarından 1 kere bile tv ye bağlamadıgına garanti verebilirm iyiki olmamış nerde çok özellik orda cortluk :D
eksiklerini zorla ortayamı cıkarmaya calsııyon sana söyleyim tv-outuda yok olsa bile kim su ana kadar cep telini tv ye bağlıyor ?? özellik samsung telefonları için gecerli kullanıcılar aldıklarından 1 kere bile tv ye bağlamadıgına garanti verebilirm iyiki olmamış nerde çok özellik orda cortluk :D
tv-out olsaydı ballandırırdınız ama wi-fi olduu gibi.kim wi-fi kullanio ki heryer şifreli alışveriş merkesleri hariç
ayrıca öle bi amacım yok sadece multimedya cihazı olmadıını ispatlamaya çalışıyorum
aynı şeyi wi-fi için söyleyemezsin çünkü tv out gereksiz bi özellik fakat wi-fi öyle değil şifreli olsun omasın fareketmez sonuçta bulunması gereken bi özellik wireles özelliği ile çok şey yapmak mümkün geniş bakmak lazım w-fi oçok ama çok önemli bi özellik olması gerekende buydu w960i ye yakışır