Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^SonyEricsson'un Gözbebeği W960i^^ Her şeyin toplandığı cihaz.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: ^^SonyEricsson'un Gözbebeği W960i^^ Her şeyin toplandığı cihaz. Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
^Biotech^

18 Haziran 2007; 17:23:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kesinlikle katiliyorum. SE umarim bunlarla wireless teknolojili, gundelik kullanima da hitap eden telefonlara agirlik vermeye baslamis olur..

quote:

Orjinalden alıntı: Business

şu an için w960 mı k850 mi deseniz w960 derim çünkü w960 teknolojiyi yakalamış bir telefon gerek dokunmatik ekranıyla gerekse wireless özelliğyle.k850 ye wireless koymamaları çok kötü olmuş

Megane II
sardemir

18 Haziran 2007; 17:23:43 

ben telefonu geçtim beyler aşık oldum resmen şu an tek düşündüğüm aksesuarlarıyla ilgiki :D allam bluttoth lu kulaklı veryolarmıs zaten ama hpm- 90 verirseleer varya o ekranlı kulaklık olan off dha bşi demem walla tam bi teknoloji harikası oluyo yafsss şu an çalıştıgım yerden yazıyorum sırf bu tel için su an calısıyorum ve çalışcamda alana kadar :D

PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 17:25:59 

quote:

Orjinalden alıntı: sardemir

ben telefonu geçtim beyler aşık oldum resmen şu an tek düşündüğüm aksesuarlarıyla ilgiki :D allam bluttoth lu kulaklı veryolarmıs zaten ama hpm- 90 verirseleer varya o ekranlı kulaklık olan off dha bşi demem walla tam bi teknoloji harikası oluyo yafsss şu an çalıştıgım yerden yazıyorum sırf bu tel için su an calısıyorum ve çalışcamda alana kadar :D

epey bi hayran kitlesi yarattı telefon kendine bir kaç günde

sardemir

18 Haziran 2007; 17:32:06 

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

evet çok haklısın ama bende apayrı bi hayranlık oluştu öyle böyle değil bu tür şeyleri çok seviyorum ben aldıgımda elimden baya bi uzun süre düşmicek :D

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 17:33:21 

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

harbiden yaw 7'ye geldik

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
HTC Touch Pro & Diamond | Nokia XpressMedia | Sony-Ericsson C905 | iPhone 3G
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
sardemir

18 Haziran 2007; 17:37:07 

dewam ben bu topicle zaman geçirerek alicam bu eli siz hiç merak etmeyin sizleri seviyom ben :D sohbete dewam :D w960i hakkındaki bütün görüşleriniz için yani sadece w960i ile konusmak isterseniz benımle 24 saat :D sameterdemir@gmail.com :D ekleyin :D

Ewren

18 Haziran 2007; 17:39:54 

10 numara telefon..

Söz konusu VATAN ise, gerisi TEFERRUATTIR.

HTC TOUCH DIAMOND
Mr.Blof

18 Haziran 2007; 17:45:14 

Sanıyorum bu telefon 1 sene sonra falan alınabilir fiyat düzeyine gelir.

paTRon

18 Haziran 2007; 17:50:10 

bir telefona ilk defa bu kadar bağlandım daha önce de 7610 çıktığında böyle olmuştum ve almıştım şimdi ise w960 sanırım bunu da alacağım ama öbür tarafta 5 mp lik kamerasıyla k850 aklımı karıştırıyor.bakalım w960 ın foto gece çekimlerine.eğer tatmin ediciyse k850 listeden çıkar benim için tek seçenek w960 kalır

DeLL Inspiron 6400 Core Duo 1.83 GHz 1gb Ram || ATI Radeon x1400 256 Mb Ekran Kartı || 15.4" WXGA TrueLife Wide Screen|
80 gb Sata HDD +160 gb Toshiba External Harddisk // Windows Vista Ultimate // k810i CyberShot Phone // iPhone 3G ~ Coming Soon ||
İpana Karbonatlı Anti-Tartar Diş Macunu // Colgate Extra Clean Diş Fırçası // Totex Saç Jölesi // Fonex Wax Aquaspher // Axe Chocolate Dark Temptation |||
- Kişisel Site - Hosting -
KENSHIN

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 17:55:36 

Arkadaşlar sorum arada kaynadı.Şu bluetooth kulaklık varya o w900i ile uyumlumudur ve fiyatı ne kadardır?

PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 18:05:31 

quote:

Orjinalden alıntı: Business

bir telefona ilk defa bu kadar bağlandım daha önce de 7610 çıktığında böyle olmuştum ve almıştım şimdi ise w960 sanırım bunu da alacağım ama öbür tarafta 5 mp lik kamerasıyla k850 aklımı karıştırıyor.bakalım w960 ın foto gece çekimlerine.eğer tatmin ediciyse k850 listeden çıkar benim için tek seçenek w960 kalır

Xenon flash elbette led kadar etkili değildir gece çekimlerinde.
Ama ne kadar gece çekimi yapacaksın ki?
Bunu da düşünmek lazım

quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

Arkadaşlar sorum arada kaynadı.Şu bluetooth kulaklık varya o w900i ile uyumlumudur ve fiyatı ne kadardır?

Muhtemelen uyumludur.

paTRon

18 Haziran 2007; 18:09:48 

gece çekimleri önemli benim için

DeLL Inspiron 6400 Core Duo 1.83 GHz 1gb Ram || ATI Radeon x1400 256 Mb Ekran Kartı || 15.4" WXGA TrueLife Wide Screen|
80 gb Sata HDD +160 gb Toshiba External Harddisk // Windows Vista Ultimate // k810i CyberShot Phone // iPhone 3G ~ Coming Soon ||
İpana Karbonatlı Anti-Tartar Diş Macunu // Colgate Extra Clean Diş Fırçası // Totex Saç Jölesi // Fonex Wax Aquaspher // Axe Chocolate Dark Temptation |||
- Kişisel Site - Hosting -