Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^SonyEricsson'un Gözbebeği W960i^^ Her şeyin toplandığı cihaz.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: ^^SonyEricsson'un Gözbebeği W960i^^ Her şeyin toplandığı cihaz. Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
memolix

18 Haziran 2007; 11:54:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

W960i 'nin gerek tasarimi gerekse cok yonlu bir telefon olmasi bu telefonun cikmadan bu kadar cok ses getirmesine neden olan sadece 2 sey.Kaliteli iscilik ve malzeme de cabasi..Eline saglik SE.

Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
^Biotech^

18 Haziran 2007; 12:00:23 

hakikaten alinacak telefon . ilk ericsson 337 ve 388 ile baslayan telefon hayatimda arada sony-ericsson T28 modeli gibi degisik modeller olmasina ragmen agirlikli olarak nokia kullandim.

suanda WLAN icin N80 kullaniyorum ama W810'umu aramiyor degilim umarim biran evvel piyasaya cikar da kavusuruz bu telefona

Megane II
memolix

18 Haziran 2007; 12:03:43 

Nerdeennn nereye dimi Teknolojinin gozu kor olsun sonu yok ki Her gecen gun yeni birseyler cikiyor..Ama bu suana kadar gordugum en karizmatik makina...

Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Haziran 2007; 12:06:55 

valla harbiden çok güzel telefon
PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 12:21:45 

W960i Walkman telefonun birinci dakikada gerçekten iyiymiş dedirten özelliği 8GB kapasiteye sahip olması. Böylece W950i'nin kapasitesini ikiye katlamış oluyor. 700 albümün yanınızda dolaşması müzikal anlamda ciddi bir güç verecektir. Sony Ericsson W960i ile UIQ kullanıcı arayüzlü Symbian OS işletim sistemi kullanılıyor. Ekranı QVGA 262k renkli 2.6-inç ve dokunmatik özellikte (dijital kalem veya parmakla kontrol) olan W960i beraberinde iki kulaklıkla geliyor. Bunlardan birisi Stereo Bluetooth Headset HBH-DS220.

Boyutsal anlamda W950i'den biraz daha geniş olan W960i, bunun yanında bazı kullanıcılara göre büyük bir eksiklik olan kamera, Wi-Fi ve 3G desteğiyle artık çok daha güçlü. 8GB kapasite yeterli gelecektir diye düşünülmüş olmalı ki telefonda kart girişi bulunmuyor. Telefon, şarkıları ritmine-stiline göre filtreleyen ve seçilen ruh haline (mood) uygun şarkı listesi oluşturan veya şarkıları dosya görünümünde buna göre sırayalan SenseMe özelliğine sahip.

Walkman telefon, 27 saate varan müzik dinleme süresi sunuyor. Sony Ericsson W960i; 30 kare/saniye'de video oynatımı, 3G ve Wi-Fi özelliği, 3.2 megapiksel kamerasıyla iddialı bir model. Media Manager PRO PC yazılımı telefonla bilgisayar arasında köprü kuruyor. TrackID (dahili FM radyoda, arabada ya da ev ses sistemi gibi harici bir kaynakta duyduğunuz bir şarkıyla ilgili bilgi almanızı sağlayan bir özellik, bir kaç saniyelik kaydın olması yeterli) müzik tanıma yazılımıyla bu şarkıyı kim söylüyor gibi bir sorunun cevabına ulaşabilirsiniz.

İki kulaklıkla geldiğinden bahsetmiştik; birisi Bluetooth ile kablosuz özgürlük sunuyor, diğeriyse Stereo Portable Handsfree HPM-83. Ayrıca Bluetooth Music Receiver MBR-100 ile evdeki ses sisteminize telefondan yayın yapabilir, 8GB kapasiteli müzik arşivinizden dilediğinizi dinleyebilirsiniz.

UMTS 2100 (3G) ve GSM/GPRS 900/1800/1900 şebeke desteği sunacak Sony Ericsson W960i (EDGE desteği yok), sadece siyah renkte, 2007'nin son çeyreğinde piyasaya çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 18 Haziran 2007; 12:50:01 >

meco

18 Haziran 2007; 12:38:05 

cok guzel bi telefon daha simdiden w960 ile k850 arasında kaldim japonları seviyorum

sardemir

18 Haziran 2007; 12:58:06 

evet japonları bende seviyorum bu yüzden tipleri hoduma gitmiyor ama zekaları benı hayran bırakıyor :D

memolix

18 Haziran 2007; 13:33:36 

Eger kartli bir telefonum olsa ki var asla 8GB kapasiteli kart almazdim heralde cok cok 4GB yeter derdim sahsen.Ama adamlar direk 8GB koyup isi bitirmisler.Tuketici icin buyuk bir kolaylik ve hizmet.
Tam bi multimedya telefon.
Japonlar neyse iyi insanlar

memolix

18 Haziran 2007; 13:48:59 

Bu telefonda radyo varmi yok mu arkadaslar???

^Biotech^

18 Haziran 2007; 13:54:33 

az once yabanci sitelere baktim da, almanyadaki satis fiyati 799 EU W960i'nin.

Megane II
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 13:57:31 

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
olmass... ben böle iim
SE'nin bi w960'yi çok seviom bide k810u gerisi fıs

w960i'yi sen nokia'cı olarak bile beğendiysen diyecek fazla bişey yok sana artık.
Yakında aldırırız sana bi w960.
Sen takma kafana

ne olm Alla Alla
ben objektif yaklaşmaya çalişiom

··¤(`×[¤ Everything by Reis-i Eagles™ ¤]×´)¤··
HTC Touch Pro & Diamond | Nokia XpressMedia | Sony-Ericsson C905 | iPhone 3G
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
paTRon

18 Haziran 2007; 14:02:59