arkadaşlar artık kesin olarak söylüyorum; eyer aldığınız telle bozulduğunda başbaşa kalmak istemiyorsanız SE almayın... Bozulan W960 ımı 3 hafsa sonunda kendi cabamla geri ala bildlim, kendi çabamlaçünkü tel benden alındıktan 2 gün sonra (TELPA nın yeterli alt yapısı olmadığı için) ankara ASYA telekoma teslim edilmiş(asyatelekom a hiçbir sözüm yok hatta tşkrler) vede denmiş ki kulanıcı onayı beklenecek!!!2 hafta kimse beni arayıpta onay almadı...... Sonunda ben ASYA telekom a ulaşıp kendm onay verdim tamir edin diye(ekran arızası garanti dışıymışşş).Şimdi te elimde çalışıyo ama birkaç eksikle walkman konumunda Walkman kumanda tuşlarının ışıkları yanmıyo mesela ama allahtan işlevini yerine getiriyo, düzelttirmek için tamire bırakmakmı...... asla böyle kullanırım daha iyi . Şimdi SE lar iyi teldir kabul ediyorum ama Türkiyede TELPA oldugu sürece sakın almayın.........[image][/image]
telpanın ilk magduru sen degilsin!!!
sana geçmiş olsun öncelikle
ben w700iden yaşamıstım telde arza olduna eminim çünkü bir telefon günde 4-5kez reset atmaz kendine:S servise her gönderdiğimde arzamı bas bas bagıra bagıra söyledigim halde her seferinde telefona format atıp yolladılar herseferinde daha eve gitmeden reset attı :S
en sonunda bakalım nekadar iyiler diye joy-stick bozuldu dedim adamlar saglam joy-stick.i degiştirdiler harbiden süper servis...
arkadaslar bildigim kadarıyla kvk s.e lere teknik seris veriyor bence hiç asya ve telpa ile ugrasmayın gidin paşa paşa kvk.ya verin gerekirse üzerine para verin ama asyaya ugramayın bile:S byle yetersiz böyle lakayıt bi teknik servis görmedim telefon serviste kaldıgı süre içersinde telefonumun içinde 150tane kişisel sms unutucak kadar lakayıt bu asya telekom
arkadaşlar belki konuyla ilgisi yoktur ama şunu sormak istiyorum lütfen yardım edin bende W950i var yeni aldım çözemediğim bi sorunum var mesaj yazarken t9 tr yi kapatamadım ve bundan mı kaynaklanıyo bilmiyorum ama benim mesaj 70 karakterden sonra ikinci mesaja geçiyor lütfen bana yardım edin bunun çözümü yokmu birde girdiğim bir kelimeyi girerken nasıl düzenlerim mesela yaşamıyorum yazıyor ama ben yapamıyorum yazmak istiyorum bunu nasıl düzenleyecem yazarken bilen varmı
Türk = Herkes Kendinde Olmayan şeyler için Savaşır...
- şu yavaşlık sorununa bir türlü çözüm bulamadım en güncel software i yüklememe ragmen.. Bir msj 5 sn de açılır mı ya,yanlı bir tuşa bastıgınızda mesela msj yerine walkmana girdiniz.. çıkamıyorusnnuz 5 6 saniyede çok sinir ....
- dokunmatik telefona alışamıyorum zor geliyor
Tüm resimler 320*240 pikseldir. Tema yaparken ya da direkt duvarkağıdı atarken kullanabilirsiniz. Nokia S60 3rd'lerde tema ile tam ekran yapmak için Zensis Theme DIY programını indirin: http://rapidshare.com/files/132686628/Zensis.Theme.DIY.v1.2.rar (Ücretsiz)
Tüm resimler 320*240 pikseldir. Tema yaparken ya da direkt duvarkağıdı atarken kullanabilirsiniz. Nokia S60 3rd'lerde tema ile tam ekran yapmak için Zensis Theme DIY programını indirin: http://rapidshare.com/files/132686628/Zensis.Theme.DIY.v1.2.rar (Ücretsiz)
Türkiye için gerçekten yüksek bir fiyat doğru.. ancak gözü karartıp yurt dışı menşeili almak daha mantıklı. şahsen ben telefonu buradan bir arkadaşla anlaşarak aldım ve telefondan gayet memnunum. alıştıktan sona başka telefon kullanmak çok zor.
dokunmatik olayına gelince; bence gayet kullanışlı. belli bir süre sonra mesajları bile tuş takımını kullanmadan yazıyorsunuz ekran üstüne..
SEricsson un yanlış telefon politikası yüzünden millet daha telefonu almadan soğudu. aslında bu modeli kullananlar biraz ayrıcalıklı. piyasada pek yok ve diğer telefonlar gözönünde bulundurulduğunda SE'nin bu modelinin kendi çapında en son nokta olduğunu görebiliyorsunuz. yeni çıkacak modellerinde de w960 ta olan bazı özellikler yok.
ortalık yerde çıkardığınızda dikkat çekiyor.. sesi falan iyi...
yavf abimin n80 i var onunla wi fi arattım bulamadı benim telle arattım buldu bağlandım hiç de sorun olmadı.Bende netteki yorumlara bakıp nokianın wi fi si daha iyi diye düşünüyordum :D bu arada bi dosya yollanmasını isteyen arkadaş vardı hala bulamadıysa yardımcı olabilirim.
Bi de w960ı olanlar örnek resimler ekleyebilirmi ben mi güzel resim çekemiyorum acaba :)