Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^SonyEricsson'un Gözbebeği W960i^^ Her şeyin toplandığı cihaz.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: ^^SonyEricsson'un Gözbebeği W960i^^ Her şeyin toplandığı cihaz. Sayfa: <<   < önceki  51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
m35

17 Temmuz 2008; 14:24:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: katapult

arkadaşlar artık kesin olarak söylüyorum; eyer aldığınız telle bozulduğunda başbaşa kalmak istemiyorsanız SE almayın... Bozulan W960 ımı 3 hafsa sonunda kendi cabamla geri ala bildlim, kendi çabamlaçünkü tel benden alındıktan 2 gün sonra (TELPA nın yeterli alt yapısı olmadığı için) ankara ASYA telekoma teslim edilmiş(asyatelekom a hiçbir sözüm yok hatta tşkrler) vede denmiş ki kulanıcı onayı beklenecek!!!2 hafta kimse beni arayıpta onay almadı...... Sonunda ben ASYA telekom a ulaşıp kendm onay verdim tamir edin diye(ekran arızası garanti dışıymışşş).Şimdi te elimde çalışıyo ama birkaç eksikle walkman konumunda Walkman kumanda tuşlarının ışıkları yanmıyo mesela ama allahtan işlevini yerine getiriyo, düzelttirmek için tamire bırakmakmı...... asla böyle kullanırım daha iyi . Şimdi SE lar iyi teldir kabul ediyorum ama Türkiyede TELPA oldugu sürece sakın almayın.........[image][/image]

telpanın ilk magduru sen degilsin!!!

sana geçmiş olsun öncelikle

ben w700iden yaşamıstım telde arza olduna eminim çünkü bir telefon günde 4-5kez reset atmaz kendine:S
servise her gönderdiğimde arzamı bas bas bagıra bagıra söyledigim halde her seferinde telefona format atıp yolladılar herseferinde daha eve gitmeden reset attı :S

en sonunda bakalım nekadar iyiler diye joy-stick bozuldu dedim adamlar saglam joy-stick.i degiştirdiler harbiden süper servis...

arkadaslar bildigim kadarıyla kvk s.e lere teknik seris veriyor bence hiç asya ve telpa ile ugrasmayın gidin paşa paşa kvk.ya verin gerekirse üzerine para verin ama asyaya ugramayın bile:S
byle yetersiz böyle lakayıt bi teknik servis görmedim telefon serviste kaldıgı süre içersinde telefonumun içinde 150tane kişisel sms unutucak kadar lakayıt bu asya telekom

2.4inç-- sens me --shake kontrol--hareket sensörü +mükemmel incelik-- yılın telefonu --yeni java A200 platformu+ çok yakında wi-fi aparatımla beraber
W910i---YILIN TELEFONU KULLANICISI

peach

24 Temmuz 2008; 15:27:19 

arkadaşlar belki konuyla ilgisi yoktur ama şunu sormak istiyorum lütfen yardım edin bende W950i var yeni aldım çözemediğim bi sorunum var mesaj yazarken t9 tr yi kapatamadım ve bundan mı kaynaklanıyo bilmiyorum ama benim mesaj 70 karakterden sonra ikinci mesaja geçiyor lütfen bana yardım edin bunun çözümü yokmu birde girdiğim bir kelimeyi girerken nasıl düzenlerim mesela yaşamıyorum yazıyor ama ben yapamıyorum yazmak istiyorum bunu nasıl düzenleyecem yazarken bilen varmı

Bir Hristiyan Günün Birinde Bir Türkle Karşılaşır ve Durdurup Başlar Söylenmeye...

Hristiyan = Siz Türkler Sadece Toprak, Mal, Mülk için Savaşırsınız. Fakat Biz Sadece Namusumuz ve şerefimiz için Savaşırız...

( Ve Türk Der ki...)

Türk = Herkes Kendinde Olmayan şeyler için Savaşır...
mertalpay

24 Temmuz 2008; 16:56:27 

W960i kullanan arkadaşlar sizden birkaç dosya rica etsem, benimle paylaşır mısınız?

Telefonun dili Türkçe seçiliyken, telefonda C:/resource/apps klasöründen WalkmanPlayer.RSC , WalkmanPlayer_loc.RSC , MCFFramework.RSC isimli

dosyaları ve C:/resource/WPSPlaybackIconsLIB klasöründen WPSPlaybackIconsLIBres.RSC isimli bu 4 dosyayı paylaşabilir misiniz? C: sürücüsünde bu

dosyalar yoksa Z:/resource/apps ve Z:/resource/WPSPlaybackIconsLIB klasörlerinin içindedir.

ozzyouz

25 Temmuz 2008; 22:12:39 

Telefonumu satıyorum iki nedeni var...

- şu yavaşlık sorununa bir türlü çözüm bulamadım en güncel software i yüklememe ragmen.. Bir msj 5 sn de açılır mı ya,yanlı bir tuşa bastıgınızda mesela msj yerine walkmana girdiniz.. çıkamıyorusnnuz 5 6 saniyede çok sinir ....

- dokunmatik telefona alışamıyorum zor geliyor

Resmi küçülttükçe küçülttük ,fontuda küçülttük yeter mi efem
-dost-

25 Temmuz 2008; 22:17:26 

Bu dosyaları paylaşırsanız ben de çok sevinirim....

quote:

Orjinalden alıntı: mertalpay

W960i kullanan arkadaşlar sizden birkaç dosya rica etsem, benimle paylaşır mısınız?

Telefonun dili Türkçe seçiliyken, telefonda C:/resource/apps klasöründen WalkmanPlayer.RSC , WalkmanPlayer_loc.RSC , MCFFramework.RSC isimli

dosyaları ve C:/resource/WPSPlaybackIconsLIB klasöründen WPSPlaybackIconsLIBres.RSC isimli bu 4 dosyayı paylaşabilir misiniz? C: sürücüsünde bu

dosyalar yoksa Z:/resource/apps ve Z:/resource/WPSPlaybackIconsLIB klasörlerinin içindedir.

Arkadaşlıklar neden en az bir çıkara dayalı?

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2008; 0:56:29 

===> Her Kategoriden 1413 Duvarkağıdı <===

Tüm resimler 320*240 pikseldir. Tema yaparken ya da direkt duvarkağıdı atarken kullanabilirsiniz.
Nokia S60 3rd'lerde tema ile tam ekran yapmak için Zensis Theme DIY programını indirin:
http://rapidshare.com/files/132686628/Zensis.Theme.DIY.v1.2.rar (Ücretsiz)

İndirmek için;
http://rapidshare.com/files/132684719/Duvarkagitlari.by.Reis-iEagles_.rar

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
-dost-

27 Temmuz 2008; 2:06:07 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

===> Her Kategoriden 1413 Duvarkağıdı <===

Tüm resimler 320*240 pikseldir. Tema yaparken ya da direkt duvarkağıdı atarken kullanabilirsiniz.
Nokia S60 3rd'lerde tema ile tam ekran yapmak için Zensis Theme DIY programını indirin:
http://rapidshare.com/files/132686628/Zensis.Theme.DIY.v1.2.rar (Ücretsiz)

İndirmek için;
http://rapidshare.com/files/132684719/Duvarkagitlari.by.Reis-iEagles_.rar

Süpersin Çok güzel duvar kağıtları çok sağol..

Arkadaşlıklar neden en az bir çıkara dayalı?

EstrEmO

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Temmuz 2008; 13:43:57 

Bu cihazı çok almayı istemiştim gel görki okadar zamandan sonra ülkemize geldi ve girdigi fiyata bakınız. Yazıklar olsun valla insanı sogutuyorlar.

Bilgisayar Sanatı
DH Game Grup
de beers

31 Temmuz 2008; 19:35:51 

Türkiye için gerçekten yüksek bir fiyat doğru.. ancak gözü karartıp yurt dışı menşeili almak daha mantıklı. şahsen ben telefonu buradan bir arkadaşla anlaşarak aldım ve telefondan gayet memnunum. alıştıktan sona başka telefon kullanmak çok zor.

dokunmatik olayına gelince; bence gayet kullanışlı. belli bir süre sonra mesajları bile tuş takımını kullanmadan yazıyorsunuz ekran üstüne..

SEricsson un yanlış telefon politikası yüzünden millet daha telefonu almadan soğudu. aslında bu modeli kullananlar biraz ayrıcalıklı. piyasada pek yok ve diğer telefonlar gözönünde bulundurulduğunda SE'nin bu modelinin kendi çapında en son nokta olduğunu görebiliyorsunuz. yeni çıkacak modellerinde de w960 ta olan bazı özellikler yok.

ortalık yerde çıkardığınızda dikkat çekiyor.. sesi falan iyi...

güzel yani..

Per Aspera Ad Astra
SonyEricsson W960i
BLack[Eagle]38

31 Temmuz 2008; 22:22:55 

yavf abimin n80 i var onunla wi fi arattım bulamadı benim telle arattım buldu bağlandım hiç de sorun olmadı.Bende netteki yorumlara bakıp nokianın wi fi si daha iyi diye düşünüyordum :D bu arada bi dosya yollanmasını isteyen arkadaş vardı hala bulamadıysa yardımcı olabilirim.

Bi de w960ı olanlar örnek resimler ekleyebilirmi ben mi güzel resim çekemiyorum acaba :)

BLack[Eagle]38

31 Temmuz 2008; 22:53:02 

şuna bak yaa

Dreamboy

31 Temmuz 2008; 23:52:06 

http://www.koysepete.com/en+ucuz+sony+ericsson+w960i+-+8+gb+cep+telefonu+-+tel+104833.aspx?ref=akakce&v=1.92

oh be nihayet 1000 liranın altını gördü bu alet,yukardaki linkte peşin 999.99-ytl

Katibim:D.T.:23.04.1971

DH Sigara İçmeyenler Klübü
gaspery

1 Ağustos 2008; 0:03:23 

çok pahalı değil mi yaw?

Dh Yüzücüler ve Yüzmeyi Severler Grubu
PHI