wala telpanın ne yaptiği işe ne dediği lafa guwenilir ama tek çare onlardan haber almak..oyle dediler..umarm doorudur bu sefer..baskası getrsn artq bu s.e leri ya... telpa...
quote:
Orjinalden alıntı: kntrli
quote:
Orjinalden alıntı: kingkobra
arkadaşlar w960i 16 hazirandan itibaren normal telefon bayılerındede sayışa sunulcakmiş....dedim içmden ne bu acele ..sonunda yanı..ama hıcbi cazibiyeti yok suanda
şükür valla dediğin gibi ne bu acele Üstadım bilgi sağlammı yani bu telpadaki zatımuhteremler bi öyle diyo bi böyle
eveeeeetttt 16 haziran geldi çattı telpayı aradım hala ses seda yokmuş w960i'nin bayilere dağıtılması hakkında net üzerinden satılanlarda telpa değilmiş(hepsiburada v.s.)
eveeeeetttt 16 haziran geldi çattı telpayı aradım hala ses seda yokmuş w960i'nin bayilere dağıtılması hakkında net üzerinden satılanlarda telpa değilmiş(hepsiburada v.s.)
Ha ha ha yani
Ben aldım w960i, hadi diyelim hepsiburada telefonun üstüne çakma etiket yapıştırdı,telefonun içinden çıkan telpa garanti belgesi ne oluyor? Türkçe kullanma kılavuzu, türkçe sony bayilikler listesi falan noluyor. Daha öncede sıfır w700 ve w910 aldım. İkisinde ne çıktıysa aynısı w960 tan da çıktı. Telpa bizi çok pis yiyor ya hayırlısı bakalım. Kesin hepsiburada dan komisyon alıyolar :)
Ha ha ha yani
Ben aldım w960i, hadi diyelim hepsiburada telefonun üstüne çakma etiket yapıştırdı,telefonun içinden çıkan telpa garanti belgesi ne oluyor? Türkçe kullanma kılavuzu, türkçe sony bayilikler listesi falan noluyor. Daha öncede sıfır w700 ve w910 aldım. İkisinde ne çıktıysa aynısı w960 tan da çıktı. Telpa bizi çok pis yiyor ya hayırlısı bakalım. Kesin hepsiburada dan komisyon alıyolar :)
bunu ben demiyorum o kalın kafalı telpa çalışanları diyor
Ha ha ha yani
bunu ben demiyorum o kalın kafalı telpa çalışanları diyor
Yok zaten ben telpalı gençlere güldüm, bunlar yüzünden sony Türkiye piyasasını kaybedio
bu konu hakkında soru soracak tek bir kişi kalmadı tenıtıldıktan tam bir sene sonra piyasaya cıktı avrupada aralık 2007 de.bekleyen kimseninde lacagını zannetmiyorum artık alanlara hayırlı olsun
arkdaşlar telpaya dün çektiğim mesaja cevap yamışlar cevabı aynen yapıştırıyorum 17 haziran Pazartesi itibari ile uzun zamandır beklenen W960 modelimiz bayilerde yerini almaya başlamıştır. Artık ne derece doğru zaman gösterecek bugun bakacam telpa bayilere gerçekten varmı bunlara güven olmuyo biliyosunuz
Orjinalden alıntı: sneakersnack Ben aldım w960i, hadi diyelim hepsiburada telefonun üstüne çakma etiket yapıştırdı,telefonun içinden çıkan telpa garanti belgesi ne oluyor? Türkçe kullanma kılavuzu, türkçe sony bayilikler listesi falan noluyor. Daha öncede sıfır w700 ve w910 aldım. İkisinde ne çıktıysa aynısı w960 tan da çıktı. Telpa bizi çok pis yiyor ya hayırlısı bakalım. Kesin hepsiburada dan komisyon alıyolar :)
gecen ay aldım bu cihazı soru sormak isteyenler sorsun bana
Cihaz gercekten söylenildiği gibi yavas mı ve videosundan memnun musun karalenme falan var mı ? Bi de wlan la hiç baglantı yaptın mı Bı sorunla krasılastın mı.Özellikle bunun cevabini istiyorum cogu kişi baglantıda sorun yasadığını belirtıyo kime inancam ben de sasırdım acıkcası...,
Cevabın için şimdiden teşekkürler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaviourknight -- 17 Haziran 2008; 17:17:07 >