Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^SonyEricsson'un Gözbebeği W960i^^ Her şeyin toplandığı cihaz.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: ^^SonyEricsson'un Gözbebeği W960i^^ Her şeyin toplandığı cihaz. Sayfa: <<   < önceki  51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ozzturkgem

27 Şubat 2008; 16:05:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: the_CRIMINAL

OZZTURKGEM

TELPA GELECEK DEDİ... mart başında .. ama getirip telefonu bana verdi demedim...
şu an almış olan arkadaşlar var ise gözlemlerini yazmaları kötü almaz .. belirttiğin inceleme 2007 deydi..
birden fazla kullanıcının görüşleri telefonla ilgili daha iyi fikir sahibi olmamızı sağlar bence..

Bende sana aldin elinde diye yazmadim, nereden cikardiysan . Bir kere daha ku ne yazdigim istersen.

Dedim ki madem Mart ta geliyormus sunun surasi marta 3 gun kaldi gelince Mart ta kendin bakarsin, tabii gelirse.

Birden fazla review olayina gelince telefonun zaten P1i den cok az bir farki var. Forumda ki mevcut P1i review i, basligi ve W960i review i bence yeter de artar bile. Bence yeni bir review olacaksa cok ayrintili ve uzun olmali yoksa gereksiz.

the_CRIMINAL

27 Şubat 2008; 16:14:03 

YÜZBAŞIM.. telpa mart başı diyor bana tamam.. hatta şubat sonunda çıkaracaklarmışta sorunlar falan dediler. adamların mart başı anlayışı inşallah martın en başıdır 1 i 3 ü falan ... 10 u falan olursa diye inceleme istedim budur..

saygılar..

^^NO MERCY^^
ozzturkgem

27 Şubat 2008; 17:07:54 

Klasik Telpa ne sorunu ciktiysa artik.

Benim W960i yi Telpa nin geciktirmesi ile ilgili teorim: Telpa da W960i nin sorunlari ile ilgilenecek ve tamir edecek servis ve eleman eksikligi var. "P1i nin ne farki var onunla ilgilenip servis veriyorlar" ya derseniz; P1i nin servisini de su anda direkt Telpa vermiyor olabilir baska bir servis firmasindan parali yardim aliyor olabilir (tabii bun durumun da baya bir maaliyeti oluyordur). W960i ile ilgilenecek ve servis verebilecek elemanlari baska firmalardan getirene veya kendi bunyesindeki elemanlari bu konuda yetistirene kadar W960i yi satisa cikaracagini sanmiyorum. W960i bu durumdan yarin da piyasaya cikabilir 3 ay sonra da. Bu teoriye gore Telpa SE urunleri icin onceden bir departman kurup, hazirlik yapip, eleman yetistirme isini yapmamis oluyor.

Teorim mantikli ve isini bilen bir firma ya uymuyor olabilir ama tum Dunya da 3 ay once cikmis bir telefonu hala Telpa nin Turkiye de piayasaya surmemis olmasi durumuna bence harika uyuyor.

@the_CRIMINAL

cyber-shot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Şubat 2008; 18:32:42 

quote:

Orjinalden alıntı: ozzturkgem

Klasik Telpa ne sorunu ciktiysa artik.

Benim W960i yi Telpa nin geciktirmesi ile ilgili teorim: Telpa da W960i nin sorunlari ile ilgilenecek ve tamir edecek servis ve eleman eksikligi var. "P1i nin ne farki var onunla ilgilenip servis veriyorlar" ya derseniz; P1i nin servisini de su anda direkt Telpa vermiyor olabilir baska bir servis firmasindan parali yardim aliyor olabilir (tabii bun durumun da baya bir maaliyeti oluyordur). W960i ile ilgilenecek ve servis verebilecek elemanlari baska firmalardan getirene veya kendi bunyesindeki elemanlari bu konuda yetistirene kadar W960i yi satisa cikaracagini sanmiyorum. W960i bu durumdan yarin da piyasaya cikabilir 3 ay sonra da. Bu teoriye gore Telpa SE urunleri icin onceden bir departman kurup, hazirlik yapip, eleman yetistirme isini yapmamis oluyor.

Teorim mantikli ve isini bilen bir firma ya uymuyor olabilir ama tum Dunya da 3 ay once cikmis bir telefonu hala Telpa nin Turkiye de piayasaya surmemis olmasi durumuna bence harika uyuyor.

@the_CRIMINAL

Mantıklı...

Sony Ericsson
Audi
Cumhuriyet bizimdir !
mert_mert
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Şubat 2008; 21:12:24 

bnde büyük bi ihtimal yaz ortası yada yaz sonu alırım tabi istediğim özellikler varsa w810 kullanıorum dış sesi çok kısık otobüste sinekmi vızıldıo telefonmu çalıo belli deil iç sesi güzel ona lafımız yok ama HEM İÇ HEM DIŞ SESİ W810i DEN 3,4 KAT FAZLA ÇIKIO VE DAHA KALİTELİYSE ALIRIM EĞER YOK W810İ DEN FARKI YOKSA ÖZELLİKLE KULAKLIK SESİNİN KALİTESİ VE YÜKSEKLİĞİ HİÇ BULAŞMAM VALLA DURUŞUNA HAYRAN OLDUGUM Bİ TELEFON AMA BU SES ÖZELLİKLERİ W810İ DEN 3,4 KAT İİ DEİL İSE VERİLEN PARAYA YAZIK DOKUNMATİK EKRAN İSTEYEN İPHONE ALSIN KALİTE RESİM İSTEYEN N95 BU ALETE PARA VERİLMEZ Bİ DOKUNMATİK EKRAN İÇİN W SERİSİ OLDUGU İÇİN KAMERASINDA UMUDUM YOK

BUNLARI TEST EDEBİLEN ARKADAŞLAR VARDIR ELİNDE 960İ OLAN VAR SÖLESİNLER BAKALIM HEM KULAKLIK HEM DIŞ SESİ W810İ DEN SES YÜKSEKLİĞİ VE KALİTESİ KAT KAT FAZLAMI EĞER ÖLEYSE KESİN ALIRIM YAZ SONU
sergen_baba

28 Şubat 2008; 21:55:55 

quote:

Orjinalden alıntı: mert_mert

bnde büyük bi ihtimal yaz ortası yada yaz sonu alırım tabi istediğim özellikler varsa w810 kullanıorum dış sesi çok kısık otobüste sinekmi vızıldıo telefonmu çalıo belli deil iç sesi güzel ona lafımız yok ama HEM İÇ HEM DIŞ SESİ W810i DEN 3,4 KAT FAZLA ÇIKIO VE DAHA KALİTELİYSE ALIRIM EĞER YOK W810İ DEN FARKI YOKSA ÖZELLİKLE KULAKLIK SESİNİN KALİTESİ VE YÜKSEKLİĞİ HİÇ BULAŞMAM VALLA DURUŞUNA HAYRAN OLDUGUM Bİ TELEFON AMA BU SES ÖZELLİKLERİ W810İ DEN 3,4 KAT İİ DEİL İSE VERİLEN PARAYA YAZIK DOKUNMATİK EKRAN İSTEYEN İPHONE ALSIN KALİTE RESİM İSTEYEN N95 BU ALETE PARA VERİLMEZ Bİ DOKUNMATİK EKRAN İÇİN W SERİSİ OLDUGU İÇİN KAMERASINDA UMUDUM YOK

BUNLARI TEST EDEBİLEN ARKADAŞLAR VARDIR ELİNDE 960İ OLAN VAR SÖLESİNLER BAKALIM HEM KULAKLIK HEM DIŞ SESİ W810İ DEN SES YÜKSEKLİĞİ VE KALİTESİ KAT KAT FAZLAMI EĞER ÖLEYSE KESİN ALIRIM YAZ SONU

w810 iyiden kat br kat iyi.

Msn: baba.sergen@hotmail.com

Asıl Olan Hayattır Hayatta BEŞİKTAŞ
mert_mert
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Şubat 2008; 0:29:24 

diosunn inş. öledir inş. hem kulaklık hemde dış sesi w810i den fazladır yok yane aynı veya çok bi fark yoksa satmayalım telefonu
sergen_baba

29 Şubat 2008; 18:34:00 

hepsiburdada satışa çıkmış cihaz

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepericw960i

1300 lira fiyatla

atroce

29 Şubat 2008; 19:03:57 

quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

hepsiburdada satışa çıkmış cihaz

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepericw960i

1300 lira fiyatla

vay be sonunda

sergen_baba

29 Şubat 2008; 19:30:45 

KDV Dahil 1.298,00 YTL
Havale ile 1.259,06 YTL (%3 Havale İndirimi)

çok para bu fiyata zor satar.

2wicky

29 Şubat 2008; 20:04:53 

quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

KDV Dahil 1.298,00 YTL
Havale ile 1.259,06 YTL (%3 Havale İndirimi)

çok para bu fiyata zor satar.

Bencede

SH10151
This is the serial number of our orbital gun
atroce

29 Şubat 2008; 20:51:28 

Bu fiyattan çıktıysa; G900 1.500 den çıkar heralde

ozzturkgem

29 Şubat 2008; 20:54:00 

Basimiza tas yagacak Cok erken cikmis bu cihaz canim biraz bekleselerdi

redbloodedman

29 Şubat 2008; 20:55:04 

Yuh o ne be 1300 ytl

Sony Ericsson Cyber-shot™ Phones Club
stanleykubrick

29 Şubat 2008; 21:11:13