SE nin Turkiyedeki tek yetkili distiributoru Telpa gibi musterileri hice sayan bir firma vayma iken Nisan bence biraz fazla iyimser suna Haziran diyelim . Bu basligi yeni okuyan kimse de bosuna umutlanmasin.
Bu basligi yeni okuyanlar icin ozet:
W960i Kasim 2007 den beri Turkiye haric tum dunyada piyasada.
Turkiyede gecikme nedeni hic belli degil, geciktiren firma ise SE nin Turkiyedeki tek yetkili distiributoru Telpa.
Telpa ya bu konuda mesaj yazarsaniz tek verecekleri cevap Subat sonu ila Mart basi, halbuki bu tarihlerin kendi dagittiklari SE brosurlerinde Telpa nin kendi web sitesinde, SE Turkiye web sitesinde ve Telepati dergisi gibi kurumsal kaynaklarda teyit edilmedigini hatta aksini isaret eden seyler ve hatta Telepati ve Telpa sitelerinden kesinlikle Subat ayi icinde bir tarihde cikmayacagini gorebilirsiniz.
Telpa ye mesaj atmak manasiz cunku sadece sizi oyalayici ve yaniltici bilgiler verip baslarindan savacaklardir.
W960i gecitgimiz aylarda Sahibinden.com ve GG de satiliyordu ama su anda sadace Dogubankta bulmak mumkun. Dogubank ana giriste sagdan ilk dukkan da 950$ gibi kazik fiyatla.
Forumumuzda bir adet Aralik 2007 tarihli W960i incelmesi var ve bildigim kadari ile 3 kisi W960i sahibi.
W960i Turkiye de cok satip satmayacagini merak edenlere, Avrupa satislari yerlerde surunuyor. TR satislari da cok baska olmayacaktir, GG de ve Sahibinden.com daki W960i lerden bazilari uzun sure satilamayarak satistan cekildiler.
W960i nin TR de cikmasi icin hicbir umit yok, herkez bu konudan bikmis durumda. Herkesin sinirleri tepesinde.
SE nin Turkiyedeki tek yetkili distiributoru Telpa gibi musterileri hice sayan bir firma vayma iken Nisan bence biraz fazla iyimser suna Haziran diyelim . Bu basligi yeni okuyan kimse de bosuna umutlanmasin.
Bu basligi yeni okuyanlar icin ozet:
W960i Kasim 2007 den beri Turkiye haric tum dunyada piyasada.
Turkiyede gecikme nedeni hic belli degil, geciktiren firma ise SE nin Turkiyedeki tek yetkili distiributoru Telpa.
Telpa ya bu konuda mesaj yazarsaniz tek verecekleri cevap Subat sonu ila Mart basi, halbuki bu tarihlerin kendi dagittiklari SE brosurlerinde Telpa nin kendi web sitesinde, SE Turkiye web sitesinde ve Telepati dergisi gibi kurumsal kaynaklarda teyit edilmedigini hatta aksini isaret eden seyler ve hatta Telepati ve Telpa sitelerinden kesinlikle Subat ayi icinde bir tarihde cikmayacagini gorebilirsiniz.
Telpa ye mesaj atmak manasiz cunku sadece sizi oyalayici ve yaniltici bilgiler verip baslarindan savacaklardir.
W960i gecitgimiz aylarda Sahibinden.com ve GG de satiliyordu ama su anda sadace Dogubankta bulmak mumkun. Dogubank ana giriste sagdan ilk dukkan da 950$ gibi kazik fiyatla.
Forumumuzda bir adet Aralik 2007 tarihli W960i incelmesi var ve bildigim kadari ile 3 kisi W960i sahibi.
W960i Turkiye de cok satip satmayacagini merak edenlere, Avrupa satislari yerlerde surunuyor. TR satislari da cok baska olmayacaktir, GG de ve Sahibinden.com daki W960i lerden bazilari uzun sure satilamayarak satistan cekildiler.
W960i nin TR de cikmasi icin hicbir umit yok, herkez bu konudan bikmis durumda. Herkesin sinirleri tepesinde.
dostum, ellerinize saglık, herseyi ozetlemissiniz.. malesef bu telefon satisa ciktigi yerlerde de buyuk bir hayal kırıklıgı oldu. saniyorum dokunmatik ekraninda sorunları var.
yinede turkiye de donanım haberi arkasina alarak ciddi satis yapabilirdi. ingilizcede "word of mouth" diyorlar. insanlarının konusmasının gucu.
su saatten sonra bu telefonun isi bitmistir. bence kimse olu yatirim yapmasın. x1 geliyor, 980i var. bununda ust modeli gelecektir.
50 sayfa konusuldu, ortada kocaman bir sifir var. gercekten tarihe gecmesi gereken bir durum. iki uc sayfaya bu konu ana sayfadan asagılara dusecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yang wenli -- 18 Şubat 2008; 22:53:47 >
8 gündür yoktum forumda halen 1 gelişme yok demek...
Yeni mi kaydoldunuz hoşgeldiniz
O kadar gittin gezindin hiç bir baslıkta gelişme olmadı. ben 2 üç saat girermemiştim o da tam 10 subat aksamına denk gelmiş SE de döktürmüş tü saatlerce ne oldunu anlamaya calışmıştım. ne şanslısın Reis
Bence bu telefonun Türkiye ye gelememesinin en büyük nedeninin SE Türkiye oldugunu düşünüyorum. Sonuç ta telefon üreticisi SE o istediği modeli sunur istediğini sunmaz yada ,istediği zaman sunar. Ama telefonu sunacaksa geciktirmesine bir anlam veremiyorum. Neden geciktirir ki bunu
/ Q6600 2.4GHz / Gigabyte EP35C-DS3R Rev. 2.1 / 2x1 GB Corsair XMS2 DDR2 800 4-4-4-12 / Sparkle 8800GT SF-PX88GT512D3-HP (Özel Soğutmalı) / Seagate 250GB ST3250410AS 3AAC Thailand / Asus 2014S1T 20X Sata Siyah / LIAN LI PC-007 FB Plus II Kasa Siyah / TAGAN TG600-U33 2 FORCE II 600W / Samsung SyncMaster 932GW / Logitech Cordless Desktop MX3200 Lazer/