Giriş | |
|
|
|
10 Şubat 2008; 20:23:17
|
|
|
turk telefon piyasasinda son yillarin en buyuk hayal kirikligi oldu. insanlar buyuk bir beklenti ile bu telefonu beklediler. zamaninda turkiyeye sokulsa idi nokia n95 dahil nice telin onunu keserdi. hayal kirikligi olmasinin sebebi telin kendisinin kotu olmasi degil, distrubutor'un hatasi. turkiye piyasasi biraz farklidir, almanya, fransa ingiltere gibi degil. telefonun havali olmasi, insanlarin ovmesi satisi cok fazla etkiler. sırf su forumdan musteri sayısı takip edenleri katsak, ovenleri 1000 i gecicekti. korkunc bir rakam. bu model 6 ay once turkiyeye girse idi, millet deli gibi kapisacakti. yilin teli bile olabilirdi. simdi insanlar birbir vazgeciyor. bende cok istedim ama artik sogudum. alsam bile 960 degil 980 almak isterim. zaten oyle olmali idi, once 960 sonrada bu yılın ortalarıinda 980'i patlatacaklardi bu seri efsane olacakti. birdaha boyle bir ornekle karsilascagimizi sanmiyorum. 50 sayfa konus, umut et, ortada koca bir sıfır olsun. sony erikson'un turkiye temsilciliklerinin hepsine, bu kadar beceriksiz adamlarla calistigi icin sony erikson'un kendisine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yang wenli -- 10 Şubat 2008; 20:25:02 >
|
|
10 Şubat 2008; 21:44:57
|
|
|
helal olsun yang wenli manyak bombalamışsın bncede herkes vazgeçio eğer bırak 6 ayı şu aralıkda bile çıksaydı herkes alırdı bu aleti bnde dahil ama valla billa soğudum yaa w810i alcam o kesinleşti millet büyük kocaman falan dio ama n95 ile aynı boyutta ve n95 in yarısı kadar incelikte tek ondan eksisi 3,2 mp olması buda sorun deil önemli olan ebat deil netlik harbi bomba bi alet ama SE kendi isteyerek kaçırdı bu şansı SE BU KAFAYLA GİDERSE ASKERE NAHH ALIR TESKERE bencede 1000 kişiyi kaybetti SE 1 milyardan 100 tane satsa 100 milyar yapar demek şuan 1 trilyon kaybetti SE sadece bu forumdan bn SE na bi şarkı armağan etmek istiorum cem karacadan KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM şarkısını armağan ediorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_mert -- 10 Şubat 2008; 23:02:34 >
|
|
|
|
|
10 Şubat 2008; 23:10:41
|
|
|
Buradaki konuyu en başından takip edenler veya genel anlamda yeni teknolojileri takip eden kişiler bu telefondan başta övgüyle bahsediyordu fakat şimdi kimsenin ağzından olumlu bir söz çıkmıyor neredeyse. Varsayalımki bu telefon çıktı ve telefon satılan yerlerde yerini aldı. Teknolojiyi takip etmeyen fakat telefon aldığında da en iyisini alan biri karşısına çıkan secenekler arasında bu telefonu tercih eder mi? Unutmayın bu adamın bu telefonun ne kadar geciktiğinden haberi yok. Onun için bu telefon Sony Ericsson'un piyasaya sürdüğü son telefon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuskilidi -- 10 Şubat 2008; 23:10:53 >
|
|
10 Şubat 2008; 23:36:52
|
|
|
Bu cihaz yalan olur ha, W980i çıkacak. Şekilde 1 cihaz zaten. 8GB hafıza ve 3.5mm ile iddalı gibi...
··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤·· Yeni Nokia N9Se7en. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand. Dokunmatik 3.5" nHD Ekran - 5mp Carl-Zeiss AF Kamera - 32GB - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh |
|
|
|
|
10 Şubat 2008; 23:42:37
|
|
|
haklısın tuskilidi ama bnde sadece bu forumdan kaybettiği miktarı söledim bide burdaki kişilerin 10 arkadaşı ile böle bahsettiğini düşünki bnm sayemde 7,8 kişi artık bıktı bu telefonu beklemekten herkes nokia ya geçiş yapıo valla ama bn w810 da ısrarcıyım çok fazla yolculuk yaptıgım için işim gereği lazım oluo radiosu ve mp3 çaları güzel bi alet ama kısacası bu makineyi çıkarsaydı önceden demin dediğim gibi 1 trilyon götürürdü şimdi nie 1 trilyon daha kar yapardı o telefonu takip etmeyenlerin kazandırcağı para ile muazzam bi miktar çıkardı 1 trilyonda muazzam bi miktar zaten zaten teknolojiyi takip etmeyen herkes nokia alır çünki halk arasında nokia tekel okula gitmeyen adam bile böle düşünüo yane o yüzden bu saatden sonra para kazanmayı kenara koysun SE yerin dibine giren prestijini geri toplamaya çalışsın
|
|
|
|
|
11 Şubat 2008; 0:20:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles Bu cihaz yalan olur ha, W980i çıkacak. Şekilde 1 cihaz zaten. 8GB hafıza ve 3.5mm ile iddalı gibi... 980 de 2010 da gelir artık..bu saatten sonra imzamı da degistiriyorum.bu kadar sabır yeter
|
|
11 Şubat 2008; 15:18:23
|
|
|
Abi bune dir yaa uzun süredir forma bakamadım, bir heyecan açtım bakalım artık gelmiştir bir yerlerde satılıyordur ama malesef halen yok bu ne saçmalıktır yaaaa mecburen telefonu bekliyorum N95 alim dedim şekli itibari ile pek tutmadım, Ipone alalım dedim arkadaşlarım sürekli sorunlar yaşıyorlar tek seçenek W960 kaldı o da bir haber heralde torunlaırmız bu tele sahip olacak
|
|
|
11 Şubat 2008; 15:23:44
|
|
|
ebay.com sitesinde 600$ civarlarında satılıyor. Türkiye fiyatı ne olur acaba?
|
|
|
11 Şubat 2008; 15:25:34
|
|
|
TAHMİNİ 1200 YTL
|
|
|
11 Şubat 2008; 15:48:29
|
|
|
xperia cıktı birde simdi akıllar karısacak gene
|
ImbaLanceD
Uzaklaştırılmış 306 gün cezanın 160 günü kaldı.
|
 |
|
11 Şubat 2008; 17:32:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: theunforgettable xperia cıktı birde simdi akıllar karısacak gene Cıkmadı akıllar karısmaz merak etme.X1 in cıkması 1,5 yıl bile surebilir.
|
|
|
|
|
11 Şubat 2008; 17:38:47
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ImbaLanceD quote:
Orjinalden alıntı: theunforgettable xperia cıktı birde simdi akıllar karısacak gene Cıkmadı akıllar karısmaz merak etme.X1 in cıkması 1,5 yıl bile surebilir. ürün su an dubai de var bugun görüstüm hatta ayıttırdım bıle haftaya gelir sanırım...2008 ortası gibide turkıyede olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunforgettable -- 11 Şubat 2008; 17:40:47 >
|
|
|
11 Şubat 2008; 17:48:43
|
|
|
Telpa'ya attığım mail sonucu gelen cevap Sn. ucan, Sonyericsson distribütörlüğünü telpa olarak şubat başı itibari ile almış bulunmaktayız. W960i Modelimiz ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Kesin olmamakla birlikte şubat sonu veya mart başı piyasaya çıkaracağımız ürünler arasında bulunmaktadır. Telpayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımla
|
|
11 Şubat 2008; 20:57:49
|
|
|
bu ne yaaa 50 sayfa hikaye, binlerce iddia-öngörü-haber; sonuç tıssssss
|
|
|
|
|