" Subject: Telefonlar Product: W960i Opinion: 02124737777 numarali sony ericsson musteri hizmetleri numarasindan özge hanımin verdigi bilgiye gore W960i modelinin nisan-mayıs 2008 tarihleri arasinda piyasaya surulumesinin planlandigi bilgisini aldim.
SE Turkiye distributoru Telpa dan ise su mesaji aldim: Sn. öztürk,
W960 modelimiz şubat sonu gibi piyasada olacaktır. Mailiniz doğrultusunda satışa sunulduğu gün size bilgi verilecektir.
Telpa'yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
SAYGILARIMLA. Erdem ASLAN TELPA destek
Benim merak ettigim cevap hangi tarihin dogru oldugu SE Turkiye den gelen Mart-Nisan mi yoksa Telpa dan gelen Subat cevabi mi?"
Bana SE den gelen cevap:
"Sayın ... ,
Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
W960i model telefonun Şubat sonu Mart ayı başı aralığında piyasaya sürülmesi planlanmaktadır. Takibini Telpa üzerinden yapabilirsiniz.
Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Saygılarımla, /Emre Tanriover
Diger sorulariniz için, lütfen bize yeniden yazin. Sony Ericsson Çağrı Merkezi"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 7 Şubat 2008; 14:41:02 >
Teknolojiye bu kadar ilgisi olan Türkiye'ye nasıl yapalar bunu anlamak güç.
Ya bişe deil, Yurtdışı alsan da Allah göstermesin 1 şey olsa cihasa nasıl tamir ettiricen.
Sence Telpa bu deneyimsizlik ile kendi garantili SE cihazlarini duzgun tamir edebilecek mi? Hic sanmiyorum. Bu basi boslukla Telpa ya saglam giden Se cihaz hurda olarak geri doner.
@ozzturkgem: sanki kvk çook düsgündü de... haklısın sende ama. hem işleri çoğalcak başları ağricak baştan savıcaklar.
Sende haklisin. Ne bileyim tabii KVK nin servisi de cok rezil ama SE nin tum Turkiye distributorlugunu Tekel halinde Telpa ya devretmesi bence bize KVK yi bile cok aratacak. Hatta ben 3-4 aya kadar SE Turkiye nin iflasini bile bekliyorum, kar ve satis oranlari bence cok dusecek bu gidisle.
artık bu telefonu beklemekten o kadar çok sıkıldım ki, artık bu tel yarın cıksa bile almak mantıksızlık bu şu an 4 çekirdekli işlemciler varken gidip normal tek işlemciyi almaya çalışmak gibi birşey.. bu tel çıkmadan özelliğini yitirmiştir arkadaşlar.. ben şahsen başka tellere yöneldim w960 ise sadece bir flim miş bize izlettiler ve vizyondan kalktı...
artık bu telefonu beklemekten o kadar çok sıkıldım ki, artık bu tel yarın cıksa bile almak mantıksızlık bu şu an 4 çekirdekli işlemciler varken gidip normal tek işlemciyi almaya çalışmak gibi birşey.. bu tel çıkmadan özelliğini yitirmiştir arkadaşlar.. ben şahsen başka tellere yöneldim w960 ise sadece bir flim miş bize izlettiler ve vizyondan kalktı...
Hakveriyorum sana 'sardemir' Bu konuyu ilk acıldıgı günden beri takip ediyorum Senin de daha onceki yazdığın msjlarıni okudummm.. Tel e nasıl aşık olduğunu da biliyorummm Bnm gibi..... Bu teli en cok isteyenlerden biri sendin bana gore hatta en cok isteyen de diyebilirimmmm...İlk bn alcam dieee herkese sölüyordunnn........Ama seni bile bu tel i almaktan vazgecirdilerSE gerisini dusunemiyorum artık SE kac aqlıcısını daha kaybetmiştirrr .. Ewt bu bir filmdi ve hattaaa vizyona girmeden bile once kalktı demekte bi sakınca yokkkk.. Burdan SE tr ye ve TELPA' ya sesleniyorum sonunuz hiç de ii gorunmuyoooo