Telefonu kullanmaya devam ediyorum.Ancak telefonun belkide en kötü özelliği dokunmatik olduğu için telefonu kulağınıza dayadığınızda kulak memeniz kıkırdağınız artık nereniz gelirse görüşmeyi istemeden bitirme şansınız çok yüksek
Sevgiler
çook ii yaa
o kadar hassas mı yaw millet camı kırıyorum falan diodu
nası olur aklım ermiyo doğrusu haziranda duyurmuşsun şubat sonu diyorsun piyasa mağza derken martı bulur elimize almamız 9 ay ne demek ya neredeyse bir yıl böyle bir telefon var mı rekordur bu heralde
Telefonu kullanmaya devam ediyorum.Ancak telefonun belkide en kötü özelliği dokunmatik olduğu için telefonu kulağınıza dayadığınızda kulak memeniz kıkırdağınız artık nereniz gelirse görüşmeyi istemeden bitirme şansınız çok yüksek
nası olur aklım ermiyo doğrusu haziranda duyurmuşsun şubat sonu diyorsun piyasa mağza derken martı bulur elimize almamız 9 ay ne demek ya neredeyse bir yıl böyle bir telefon var mı rekordur bu heralde
N95
ama o bunun kadar deil yani ayıbın sınırını bilio
Buraya her W960i cikmadi gitti diyene bu cevabi yazicam, yeter artik arkadaslar buraya yazmayin buyrun buradan nefret kusmak yerine mesaj atacak cesaretteki kisiler icin linkler:
dediklerine katılıyorum zaten,hani bi yön tusu olsa ne bileyim bi joystick olsa daha iyi olurdu aklımda var zaten senin dediğin de,dokunmatik ekran sorun yaratırmı hiç kullanmadım bide fiyatı ne olur bunlarda sorun hele ki 8gb hafıza bence muthiş bi yavaslamaya yol acar ama genel ozeliklerine bakıldıgında ise gercekten üstün ozelikli bi tel bence..he şuda var wi-fi ile dokunmatik ekranda cok uyumlu olur
Bu tamamen yalan-yanliş bir kanı.Hafızanın yüksek olmasi hiç bir sekilde cihazda yavaşlamaya yol açmaz! Kaldı ki bu cihazlar TAKOZ N SERİLERİ GİBİ HARD DİSK'E DEGİL, HIZLI FLASH NAND BELLEKLERE SAHİPLER (Yuksek ihtimal samsung veriyordur bu bellekleri) Flash belleklerin okuma ve yazma hızları en hızlı micro hdd'den min. 5 kat hızlıdır. Bu yuzden N serisinden bu cihazlarin dosya okuma ve yazmada çok ilerde olacagına hiç şüphen olmasın. Şimdiye kadar kullanmiş oldugum K750- K790- K810i ve walkman serilerinden W800 ve W810i'de kisaca hepsinde 2Gb memory card kullanmama ragmen herhangi (hatta hiç bir) yavaşlama durumu vs söz konusu olmamişti ve olmazda.
Forumda bir konu hakkinda gercek bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş birkaç bilmezin ortaya atttigi bir kuru hurafeden baska hiçbir sey degil bu konu good charlotte hocam. Kisaca bu cihazlar "dahili flash, nand belleklere sahip olduklarindan" birakin yavaşlamayi, bugüne degin bu kapasitede bir cihazda gorulen en yuksek hıza sahip olacaklarini şimdiden garanti edebilirim..
Ayrica hadi diyelim ki cihaz gercekten aşiri yavaşliyor ve calişiyor! Rekabetin had safhaya ulaşmiş oldugu şuan sony böyle hayati bir hata yaparmi sence? Hiç Sanmiyorum
@pirinfanina ağzına sağlık kardeşim bide bi arkadaş sölemiş yanda bi tuş var joistik yerine o söz doğrudur videolarda sol tarafta bi dönen bi tuş var o yokarı aşşağı ,,,,, menüdede sağ sol işine yarıyo
Neden Samsung'un yüksek kapasiteye sahip flash bellekli cep telefonlarının olmadığı sorulmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 4 Şubat 2008; 0:02:54 >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Bu telefonun türkiye ye gelmesine gerek kalmadı nokia yine koptu sony w960 sokana kadar n95 vurgunu vurdu be n82 ile işi bitirecek bence. bende sony kullanıcısıyım ama maalesef sonyde pazarlama sıkıntısı var gibi gözükükor veya birileri sony yi sabote ediyor...
N95
ama o bunun kadar deil yani ayıbın sınırını bilio
yahu dediğin gibi sınırı biliyo sonyericsson tr'nin ne yapmaya çalıştığını çok merak ediyorm
@ozzturkgem; ben baya önce sonyericsson'a mail atmıştım yanlış olmasın aralık gibi demişlerdi