3-4 YILLIK DONANIMHABER ÜYELİĞİMDEN anlayışı kıt, küfür etmeyi,sevenlerin yüzünden ayrılıyorum.aderes vermeyeceğim. beni bilen nerde bulacağını biliyor
irda, kotu video cekimi, kotu hoparlor sesi, 3.5 mm giris,
olacak bak gorursunuz...
hadi ırda yok o özliklerde gözüküyoda kotü hoparlör sesi kötü video çekiminini, nerden çıkardın adaömlar dah resimlerini yeni yayınladı video yok ortada götü olabilir de bari de 3.5 mm girişi kendş kulaklık kitiyle beraber geliyo zaten istdiğin kulaklığı o kite takabilirsin
abi belki sony nin test ettirdiği türk çocuk budur nerden biliyoz ki
itiraf ediyorum o cocuk benim... neyse saka bi yana bilmiyor muyuz sonynin politikasini hangi telefona adam gibi video ile kamerayi ayni anda koyuyor ki(w900i var bi ama genelde koymuyor)?? ... ayrica hoparlore de bak kucucuk w810 hoparloru gibi kesin dis seste bi yamukluk olacak adamlar yapmaz hepsi bi arada..
3.5 girisinde kulaklikta degil de telefon uzerinde bulunmasinin cok daha kullanisli oldugunu hepimiz biliyoruz bence.. kablo uzamiyor sonucta..
yine de mukemmel telefon ama..
bakın beyler w950 iyede ben böle cıkacagı zaman görmüştüm araştırdıgımda 1400-1500 arası felan olcak denilmişti bu telefonda böyle beyler bu kadar özellik telefon 1200 civarı olmaz 1600 civarı cıkıcak bu tel ancak 2-3 ay sonra 1200 lere zar zor incek ya düşünsenize çokmu zor sadece 8 gb flash belleği, var bunları görün beyler p990 bile ilk cıktıgında 1400-1500 arasıydı o akdar zaman geçti cıkalı şimdi bile 900 bu telefon 1300 den aşşasını görmez bende bu telefonun kesin alıcısıyım yarın çalışmaya bile başlıyorum hayalini bile kuruyom ilk aldııgm an kutunun açılışını bile kutugu inciltmeden kibarca açicam ekranın üzerindeki laylonun kenarını kesip cıkartmıcam dursun ie :D
bakın beyler w950 iyede ben böle cıkacagı zaman görmüştüm araştırdıgımda 1400-1500 arası felan olcak denilmişti bu telefonda böyle beyler bu kadar özellik telefon 1200 civarı olmaz 1600 civarı cıkıcak bu tel ancak 2-3 ay sonra 1200 lere zar zor incek ya düşünsenize çokmu zor sadece 8 gb flash belleği, var bunları görün beyler p990 bile ilk cıktıgında 1400-1500 arasıydı o akdar zaman geçti cıkalı şimdi bile 900 bu telefon 1300 den aşşasını görmez bende bu telefonun kesin alıcısıyım yarın çalışmaya bile başlıyorum hayalini bile kuruyom ilk aldııgm an kutunun açılışını bile kutugu inciltmeden kibarca açicam ekranın üzerindeki laylonun kenarını kesip cıkartmıcam dursun ie :D
3. sayfadaki 8gb hdd li hafızası artan magic bile 800 dolarken
e yani artık gerisini siz düşünün 3-4 ay daha var cıkmasına zaten bende oamna rahatca parayı biriktirebilirm en sevdiğim yan ne biliyonuzmu arkadaşlar ilk cıtıgında kimsenın elinde olmayıp senın elinde oluyo ya o güzel :D 1 sene önce bi w810 i aldık şimdi herkesin elinde dolaşıyo :D walla telden resmen soğudum
1.5 sene sonrasını bırak sen ozamana ne fikirler değiştirceniz o gün gelene kadar ne telefonlar cıkıcak önemli olanilk cıktıgında alıp zevkini çıkarmak yoksa 1.5 sene sonra zaten herkesin elinde dolaşmaya başlicaktır
telefon tek kelimeyle dehşet'ül-mühteşem. sonunda w850i den çok daha iyi bir walkman telefonu çıkarmış durumda. helal olsun sony'e. galiba herkes bu telefonu alacak. diğer modellere hatta markaları bile sallayan olmayacak gibi. bu yuzden telefonun fiyatı üst seviye laptop fiyatlarıyla aynı olması muhtemel.
wireless özelliği 802.11b olarak geçiyor bazı yerlerde, umarım "g" de dahildir. telefonun aksesuarlarından biride FM verici. telefona bağlandıgında telefonu adeta radyo istasyonuna ceviriyor. yani hafızasındaki muzikleri radyo sinyali olarak belli bir frekans aralığında etrafa yayıyor. gerçekten hoş bir özellik. örneğin, müzik setine ya da fm alıcılı ev sinema sistemlerine kablosuz bir şekilde bağlamış gibi oluyor.
Çüşşşşşşş Diyorum Ozelliğe Bak.... Haluk FM 100,30 bİZM mAHALLEDE yAYINDA.....
3-4 YILLIK DONANIMHABER ÜYELİĞİMDEN anlayışı kıt, küfür etmeyi,sevenlerin yüzünden ayrılıyorum.aderes vermeyeceğim. beni bilen nerde bulacağını biliyor
kutu içeriğinde stereo bluetooth (AD2P) kulaklık geliyor yazıyor. ne kadar dogrudur bilemem. ama gelse iyi olur. nerden baksanız 150-200 ytl bu kulaklıklar. telefonun fiyatı sirocconun ilk çıktıgı fiyatla olması kesinleşiyor git gide. bakalım ne olacak daha. haydi hayırlısı.