Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^SonyEricsson'un Gözbebeği W960i^^ Her şeyin toplandığı cihaz.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: ^^SonyEricsson'un Gözbebeği W960i^^ Her şeyin toplandığı cihaz. Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cyber-shot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Haziran 2007; 23:02:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

w960i,k850i....

geçmiş olsun Nokia

Sony Ericsson P1i kullananlar bilir...En iyisi o...
Sony Ericsson
Audi
Cumhuriyet bizimdir !
telefonumabak

16 Haziran 2007; 23:04:31 

quote:

Orjinalden alıntı: cyber-shot

w960i,k850i....

geçmiş olsun Nokia

rekabet çok güzeldir
hadi bakalım

3-4 YILLIK DONANIMHABER ÜYELİĞİMDEN anlayışı kıt, küfür etmeyi,sevenlerin yüzünden ayrılıyorum.
aderes vermeyeceğim. beni bilen nerde bulacağını biliyor
octaine

16 Haziran 2007; 23:09:19 

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

telefonun eksi yonleri ,

irda,
kotu video cekimi,
kotu hoparlor sesi,
3.5 mm giris,

olacak bak gorursunuz...

hadi ırda yok o özliklerde gözüküyoda kotü hoparlör sesi kötü video çekiminini, nerden çıkardın adaömlar dah resimlerini yeni yayınladı video yok ortada götü olabilir de bari de 3.5 mm girişi kendş kulaklık kitiyle beraber geliyo zaten istdiğin kulaklığı o kite takabilirsin

abi belki sony nin test ettirdiği türk çocuk budur
nerden biliyoz ki

itiraf ediyorum o cocuk benim... neyse saka bi yana bilmiyor muyuz sonynin politikasini hangi telefona adam gibi video ile kamerayi ayni anda koyuyor ki(w900i var bi ama genelde koymuyor)?? ... ayrica hoparlore de bak kucucuk w810 hoparloru gibi kesin dis seste bi yamukluk olacak adamlar yapmaz hepsi bi arada..

3.5 girisinde kulaklikta degil de telefon uzerinde bulunmasinin cok daha kullanisli oldugunu hepimiz biliyoruz bence.. kablo uzamiyor sonucta..

yine de mukemmel telefon ama..

Şereftir seni sevmek, senle ağlayıp gülmek, GALATASARAY sevgisi, sürecek sonsuza dek...

Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay, yüksel ta arşa kadar, şanlı GALATASARAY!

Nokia N82 - 8 gb Sandisk Micro SDHC - Creative ep630 - Apple iPod Touch 32 gb - Sennheiser Px100
Eski Nick: ULUC
ExECaLiBuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Haziran 2007; 23:18:46 

video çözünürlüğü max. 240x320. hiç yoktan iyidir.

sardemir

16 Haziran 2007; 23:21:48 

bakın beyler w950 iyede ben böle cıkacagı zaman görmüştüm araştırdıgımda 1400-1500 arası felan olcak denilmişti bu telefonda böyle beyler bu kadar özellik telefon 1200 civarı olmaz 1600 civarı cıkıcak bu tel ancak 2-3 ay sonra 1200 lere zar zor incek ya düşünsenize çokmu zor sadece 8 gb flash belleği, var bunları görün beyler p990 bile ilk cıktıgında 1400-1500 arasıydı o akdar zaman geçti cıkalı şimdi bile 900 bu telefon 1300 den aşşasını görmez bende bu telefonun kesin alıcısıyım yarın çalışmaya bile başlıyorum hayalini bile kuruyom ilk aldııgm an kutunun açılışını bile kutugu inciltmeden kibarca açicam ekranın üzerindeki laylonun kenarını kesip cıkartmıcam dursun ie :D

akrep_kralice

16 Haziran 2007; 23:23:51 

çok güsel telefon.hafızası manyak ya ne yapmışlar böyle 8 gb.umarım kullanmak banada nasip olur

ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol
telefonumabak

16 Haziran 2007; 23:24:04 

quote:

Orjinalden alıntı: sardemir

bakın beyler w950 iyede ben böle cıkacagı zaman görmüştüm araştırdıgımda 1400-1500 arası felan olcak denilmişti bu telefonda böyle beyler bu kadar özellik telefon 1200 civarı olmaz 1600 civarı cıkıcak bu tel ancak 2-3 ay sonra 1200 lere zar zor incek ya düşünsenize çokmu zor sadece 8 gb flash belleği, var bunları görün beyler p990 bile ilk cıktıgında 1400-1500 arasıydı o akdar zaman geçti cıkalı şimdi bile 900 bu telefon 1300 den aşşasını görmez bende bu telefonun kesin alıcısıyım yarın çalışmaya bile başlıyorum hayalini bile kuruyom ilk aldııgm an kutunun açılışını bile kutugu inciltmeden kibarca açicam ekranın üzerindeki laylonun kenarını kesip cıkartmıcam dursun ie :D

3. sayfadaki 8gb hdd li hafızası artan magic bile 800 dolarken

3-4 YILLIK DONANIMHABER ÜYELİĞİMDEN anlayışı kıt, küfür etmeyi,sevenlerin yüzünden ayrılıyorum.
aderes vermeyeceğim. beni bilen nerde bulacağını biliyor
sardemir

16 Haziran 2007; 23:31:59 

[/quote]
3. sayfadaki 8gb hdd li hafızası artan magic bile 800 dolarken
[/quote]

e yani artık gerisini siz düşünün 3-4 ay daha var cıkmasına zaten bende oamna rahatca parayı biriktirebilirm en sevdiğim yan ne biliyonuzmu arkadaşlar ilk cıtıgında kimsenın elinde olmayıp senın elinde oluyo ya o güzel :D 1 sene önce bi w810 i aldık şimdi herkesin elinde dolaşıyo :D walla telden resmen soğudum

barisozer83

16 Haziran 2007; 23:42:02 

bu arada tuş takımı mesaj yazarken sorun çıkaracak gibi geliyor bana..ayrıca tema olayı yok mu yaf bunda..her ekran görüntüsünde aynı tema...

єςz.๒ö
sardemir

16 Haziran 2007; 23:44:48 

quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

bu arada tuş takımı mesaj yazarken sorun çıkaracak gibi geliyor bana..ayrıca tema olayı yok mu yaf bunda..her ekran görüntüsünde aynı tema...

var canım olmaz olurmu sadece symbian larda çok olmuyo javalı telefonlarda oldugu gibi ama var ahh ahh elimde olsa şimdi ona ne temalar yapardım

sknxone

Sisteme Gözat

16 Haziran 2007; 23:59:52 

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

1.5 sene sonra bu telefon kesinlikle benimdir.

arkadaşa katılıyorum

çalışmaktan nefret ediyorum
sardemir

17 Haziran 2007; 0:01:35