Giriş | |
|
Midgàrd
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
26 Temmuz 2007; 0:38:07
|
|
|
|
Yok ben son kararımı verdim, beklicem almıcam telefon melefon bu aleti alıcam çıkınca .. Yerim nokyasını!
|
|
|
|
|
26 Temmuz 2007; 1:55:52
|
|
|
he beraber bekliyoruz hadi bakalım
|
|
|
26 Temmuz 2007; 2:14:27
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Midgàrd Yerim nokyasını! nokya :)
|
|
|
|
|
26 Temmuz 2007; 2:51:44
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sardemir quote:
Orjinalden alıntı: PHI video çözünürlüğü 640*480@30fps olarak söyleniyor ama kesin bir şey yok Bu fps olayıyla ilgili merak ettiğim bir şey var şimdi alet ne olursa olsun yüksek veya az FPS li video oynatabilir değilmi. mesala benım w810 im var 15 fps de video cekebiliyom ama 30 fps li video yüklediğim zaman onu gercek 30 fps deki hızdaki gibi izlerim değilmi? şimdi en önemli yer aletin cami sanıyede 30 kare videomu cekiyo yoksa 30 fps li 640x480 videoları açmadamı destekliyor yoksa video cekimi 240x320 30 fps de video cekimmi yapıyor kafam karıstı ama anlatabilmişimdir umarım alet ne olursa olsun yüksek veya az FPS li video oynatabilir. mesala senin w810 in var 15 fps de video cekebiliyosn ama 30 fps li video yüklediğim zaman onu gercek 30 fps deki hızdaki gibi izlersin. Aletin cami sanıyede 30 kare cekiyo. Bu 30 fps - 640x480 Kameranın videodaki özelliğdir senin kastettiğin ekranın tepkime süresi bunlar farklı şeyler
|
|
|
26 Temmuz 2007; 9:58:52
|
|
|
Esato forumlarından S4k1s nickli üyenin tasarladığı W960i&K850i kırması cybershot-walkman cihaz Böyle bir şey olsun isterdim 8 gb hafıza. Symbian 5 mpx otofokuslu kamera Xenon ve led flaş 640*480@30 fps video vs vs vs Olsa güzel olurdu
Yine esato forumlarından Xajel nickli üyenin tasarladığı H1 H serisi olması hybrid yani kırma anlamından geliyor. Hem cybershot hem walkman teknik özellikleri arasında the whole front side is touch sensitve, not bottons here, these are just painted letters with backlight ability in the dark, the display is 3'' fully blended in the front design, with Widescreen resolution of 480x270... a 7.2MP camera with another Hybrid wich is the flash ( both Xenon and LEd in the same package to save space ), specifications are still in draft, just wait for the final one ... bunlar mevcut Ve işte resmi Gerçekten şahane görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 26 Temmuz 2007; 10:03:31 >
|
|
26 Temmuz 2007; 11:48:13
|
|
|
oha laaaaa adam çok güsel yamış 2 sinide :) bu manyah sony niye böyle birşey düşünmüo bilmemki yaaa:) hepimiz alırız 1er tane bunlardan rahatlarız işte
|
|
26 Temmuz 2007; 14:15:31
|
|
|
bende de k790i var bu telefon çıkıncaya kadar beklicem ve k790i yi verip bu manyaq telefonu alıcam. bi w800i yi beklemiştim 4gözle bide bunu
|
|
|
26 Temmuz 2007; 17:33:18
|
|
|
SOny Ericssonun en iyi telefonu.Param olsa alacağım tek telefon
|
|
|
26 Temmuz 2007; 18:00:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Midgàrd Yok ben son kararımı verdim, beklicem almıcam telefon melefon bu aleti alıcam çıkınca .. Yerim nokyasını! Gerçekten haklısın. SE lerin fiyatları çok zor düşüyor. Bencede 2-3 ay bekle çok daha ucuza alırsın.
|
Midgàrd
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
26 Temmuz 2007; 19:05:39
|
|
|
|
sergen baba bendensin :D aynen diorum sana
|
|
|
|
|
26 Temmuz 2007; 22:04:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Midgàrd sergen baba bendensin :D aynen diorum sana yani şu an k790 iyi verip alınacak güzel bi telefon pek yok .. biraz kullanalım Midgàrd sonra bu tel çıktıktan sonra piyasa fiyatı biraz indikten sonra gider alırız birer tane
|
|
|
26 Temmuz 2007; 23:12:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sardemir bakın ya w960i nin tus takımına süper olmuş işte bu yaaa gercekte tus takımı hosuma gitmiyor ya cok biitşik oldugundan bunda süper olmuş acep değiştirme olanaları varmıdır bu saatten sonra Öyle bir telefonu satış stratejisi gereği çıkarmazlar
|