Şimdi Ara

^^SonyEricsson W960i^^ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.565
Cevap
4
Favori
321.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234567...112...229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dediklerine katılıyorum zaten,hani bi yön tusu olsa ne bileyim bi joystick olsa daha iyi olurdu aklımda var zaten senin dediğin de,dokunmatik ekran sorun yaratırmı hiç kullanmadım bide fiyatı ne olur bunlarda sorun hele ki 8gb hafıza bence muthiş bi yavaslamaya yol acar ama genel ozeliklerine bakıldıgında ise gercekten üstün ozelikli bi tel bence..he şuda var wi-fi ile dokunmatik ekranda cok uyumlu olur

K850 de ayrıldı zaten.

Artık böyle sürecek

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • İşte Budur Kim Derdi On Sene Onceki FX-195 sONY wALKMAN İM bU hale Gelicek.....
    Tel Budur...........
    Allahım 2milyar Gibi Fiyattan Cıkmasın....
    Detaylı Samsung GALAXY NOTE inceleme
  • gördüğüm en ilginç sony teli, orjinal bir şey olmuş samsung,iphone,nokia,lg ve sony den esintiler var, özellikleri ve dizaynı çok iyi, kullanımı biraz sıkıntılı olabilir gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 15 Haziran 2007; 19:59:45 >

Sony bu defa harbi-harbi COK PİS SALLADI PİYASAYI DİYORUM BASKA BİSİİ DEMİYORUM!!
  • fiyat yüksek olduğu sürece tutulmaz ama bunun fiyatıda ilerde diğerleri gibi düşecektir

I Lo<3 MY MoTo
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Arkadaslar dikkatinizi cektimi bilmem ama cihazda 15 adet ön-tanımlı ve manuel ayarlanabilen 9 kanal bir EQ mevcut
    Akabinde menuler arasi dolasim hicbir nokia'da olmadigi kadar hizli ve suratli.
    Birde bu cihazlarin ciktiktan birkac ay sonra yeni firmwareler ile olgunlastiklari zaman artik nasil olurlar dusunemiyorum!

Sony bu defa harbi-harbi COK PİS SALLADI PİYASAYI DİYORUM BASKA BİSİİ DEMİYORUM!!

nerden biliyonki hızlı oldugunu
    kullanma şerefine rdin mi ki
    2001 Servis Kontrat şartname ve şablonu 2002 2.el alım satım şartname ve şablonu 2006 Garanti Belgesi ve Tüketici Şartnamesi 2008 Tüketiciler Birliği, Mobil Testör, Dergi Editörlüğü 2012 E-ticaret Uzmanlığı
  • Bu cihazda pek güzel, symbian olmasıda işe yarar, lakin benim gözüm K850 de. Symbian ile işim yok, ayrıca 5 mp kamera ve xenon flaş ve javanın hızı, benim aradığım özellikler.

Orjinalden alıntı: Noxco

Bu cihazda pek güzel, symbian olmasıda işe yarar, lakin benim gözüm K850 de. Symbian ile işim yok, ayrıca 5 mp kamera ve xenon flaş ve javanın hızı, benim aradığım özellikler.

aynı şekilde düşünüyorum hocam symbian benim için hiçbir şey ifade etmiyor zaten günün tamamına yakınını bilgisayarda geçiriyorum gereksiz yere symbian almanın ne manası var kamerası iyi olsun müziği olsun bide sony olsun tamamdır

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

Arkadaslar dikkatinizi cektimi bilmem ama cihazda 15 adet ön-tanımlı ve manuel ayarlanabilen 9 kanal bir EQ mevcut
    Birde bu cihazlarin ciktiktan birkac ay sonra yeni firmwareler ile olgunlastiklari zaman artik nasil olurlar dusunemiyorum!

Sabahtan beri topicde ardi-arkasi sira verilen onlarca you-tube videolarindan bi-haberdarsin anlaşilan

• quote:

quote:

quote:

Sabahtan beri topicde ardi-arkasi sira verilen onlarca you-tube videolarindan bi-haberdarsin anlaşilan

ben bir baş bir sona bakarım bir yere mesaj yazarken
    yabancıların incelemesi varmış oyle mi
    2001 Servis Kontrat şartname ve şablonu 2002 2.el alım satım şartname ve şablonu 2006 Garanti Belgesi ve Tüketici Şartnamesi 2008 Tüketiciler Birliği, Mobil Testör, Dergi Editörlüğü 2012 E-ticaret Uzmanlığı

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben bir baş bir sona bakarım bir yere mesaj yazarken
    yabancıların incelemesi varmış oyle mi

E o senin problemin artik

• yazın deli gibi çalışıp w960i alacağım ya hasta oldum bu cihaza
  • Resimlerde dikkat ettimde bu telefon sol yanında yuvarlak tuş var p serisi kullananlar bilirler. Yani bu tuş bir nevi joyistik gibi telefonun ekranına hiç dokunmadanda kullanabiliriz. Dokunmatik ekranı sorun edenlere duyrulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs1905 -- 15 Haziran 2007; 19:56:44 >

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

@altinok

dediklerine katılıyorum zaten,hani bi yön tusu olsa ne bileyim bi joystick olsa daha iyi olurdu aklımda var zaten senin dediğin de,dokunmatik ekran sorun yaratırmı hiç kullanmadım bide fiyatı ne olur bunlarda sorun hele ki 8gb hafıza bence muthiş bi yavaslamaya yol acar ama genel ozeliklerine bakıldıgında ise gercekten üstün ozelikli bi tel bence..he şuda var wi-fi ile dokunmatik ekranda cok uyumlu olur

Bu tamamen yalan-yanliş bir kanı.Hafızanın yüksek olmasi hiç bir sekilde cihazda yavaşlamaya yol açmaz! Kaldı ki bu cihazlar TAKOZ N SERİLERİ GİBİ HARD DİSK'E DEGİL, HIZLI FLASH NAND BELLEKLERE SAHİPLER (Yuksek ihtimal samsung veriyordur bu bellekleri) Flash belleklerin okuma ve yazma hızları en hızlı micro hdd'den min. 5 kat hızlıdır. Bu yuzden N serisinden bu cihazlarin dosya okuma ve yazmada çok ilerde olacagına hiç şüphen olmasın. Şimdiye kadar kullanmiş oldugum K750- K790- K810i ve walkman serilerinden W800 ve W810i'de kisaca hepsinde 2Gb memory card kullanmama ragmen herhangi (hatta hiç bir) yavaşlama durumu vs söz konusu olmamişti ve olmazda.

Forumda bir konu hakkinda gercek bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş birkaç bilmezin ortaya atttigi bir kuru hurafeden baska hiçbir sey degil bu konu good charlotte hocam. Kisaca bu cihazlar "dahili flash, nand belleklere sahip olduklarindan" birakin yavaşlamayi, bugüne degin bu kapasitede bir cihazda gorulen en yuksek hıza sahip olacaklarini şimdiden garanti edebilirim..

Ayrica hadi diyelim ki cihaz gercekten aşiri yavaşliyor ve calişiyor! Rekabetin had safhaya ulaşmiş oldugu şuan sony böyle hayati bir hata yaparmi sence? Hiç Sanmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 15 Haziran 2007; 20:09:07 >

• quote:

Asıl guzeli cihazın yan tarafini boydan boya dolaşan incecik bir işik huzmesinin olmasi. Gece loş veya karanlik bir mekanda çok can yakar bu telefon

Evet çok cafcaflı duruyor. K850'dede aynı şeritten kullanmışlar... Valla ben bu iki telefonuda çok sevdim anlaşılan baya bi ikilemde kalıcam...

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

^^SonyEricsson W960i^^

bu resim kötü haber...

cihaz üzerinde dahili radyo yok galiba, kablo üzerndeki dikdörtgen kutu üzerinde sanırım radyo.. aynı w900 de olduğu gibi...

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pip2&zone=pp&pid=10908&tid=2

Radyo olduğu yazıyor

FM radyo
    Müzik yayını her zaman var, siz sadece kulaklığınızı telefonunuza takın ve dahili FM radyoyu etkinleştirin. RDS sayesinde dinlemek için ayarladığınız istasyonu ya da bazen çalan şarkı hakkındaki bilgileri görebilirsiniz. Kendi seçtikleriniz dışında birşeyler dinlemek istediğiniz zamanlar için ideal bir özellik.

sen anlamdın tam olayı. w900 üzeridede radyo yok. radyo özelliği kulkalık üzerindeki zımbırtı ile kazndırılıyor. yani w960 la radyo dinlemek için o siyah kutu ile dolaşman lazım. hafif olsun deyip hpm-70 in dönültürücüsünü kullanamazsın ...vb

• 
Sayfa: önceki 1234567...112...229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.