Giriş | |
|
|
|
3 Temmuz 2007; 15:44:03
|
|
|
Tuş takımı kullanışsız gibi gözüküyor
|
|
|
3 Temmuz 2007; 17:59:15
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: PHI quote:
Orjinalden alıntı: türbülans quote:
Orjinalden alıntı: PHI quote:
Orjinalden alıntı: Noxco Bir gelişme varmı ne zaman geliyor bu teller arkadaşlar, hoş ben K850 bekliyorumya... Resmi bir açıklama yok şu tarihte çıkacak diye Ben de K850i bekliyorum cumartesi günü ntv de cep telefonu fuarı gibi bir yerde üretici temsilcileriyle görüşüyorlardı..SE basın sözcüsü(bir bayan) aynen şu cümleyi kullandı.. "Aralık ayında hafıza kartı olmayan 8 gb telefon hafızalı yeni bir walkman modelimiz piyasaya sürülecek" Çok geç. O zamana K850i çıkarsa bir çok kullanıcı tercihini K850i'den yana kullanacaktır. bende bekliyordum ama aralık geç bir tarih..eğer yurtdışında daha erken piyasaya çıkarsa belki türkiyeye daha erken gelebilir..ben daha önceden w810 kullanıyordum..şu anda k550 kullanıyorum..müzik açısından aralarında fazla fark göremedim..hatta bana kalırsa k550 nin sesi daha fazla çıkıyor..kamera olarak ta k850 w960 tan daha iyi..k850 mi alsak ne yapsak..kafam karıştı benim de..ama sanırım bu iki telefon da aynı anda piyasaya çıkacak..kamera diyen k serisini müzik diyen w serisini alacak..
Otomobil Genel Bölümü Kuralları İkinci El Araç İlanları Bölümü Kuralları Otomobil Bölümü Öneriler ve Kısayollar Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
|
|
|
|