n95 ve w960i ikisinin de ekranı 2.6'' fakat n95 in ekranı daha büyük?
Teknik olarak aynı buyukluge sahip iki ekranın boyutlari tamamen aynı olur. Lakin cozunurlukleri farkli ise goz aldanarak cozunurlugu yuksek ekranın en&boy oranını daha buyukmus gibi algilar...
Teknik olarak aynı buyukluge sahip iki ekranın boyutlari tamamen aynı olur. Lakin cozunurlukleri farkli ise goz aldanarak cozunurlugu yuksek ekranın en&boy oranını daha buyukmus gibi algilar...
bunların çözünürlükleri de aynı QVGA 240-320
işte belki biri enine biri boyuna daa geniştir biz direk boyu görüyoruzdur
bunların çözünürlükleri de aynı QVGA 240-320
Buyuk diye algilanan sadece n95 ekranının dıs cercevesinden kaynaklanan bir yanılgı sadece..
yaw arkadaslar söyle acıklıyayım en iyisi n95 le w960 ın ekranları aynı diyenler icin hazırladım bir seyler
asagıdaki iki cizgiden ilki n95 olsun hemen altındakide w960 olsun ok.
uzulamasına cizgilerden hangisi daha büyük yada daha uzun
asagıdaki cizgilerden üstteki yani ilk bakısa göre tabiki n95 daha uzun .
ama bence ikiside aynı uzunlukta
cünkü neden ikiside aynı uzunlukta cizgiler derseniz ben size göz aldanması derim. simdi tekrar iyice bakın tam anlamanız icin kırmızıyla cizdim uzunlamasına olan cizgileri
ve ölcün ikiside aynı uzunluktadır. yani bazen aynı boyuttaki bir nesneyi farklı bir yerde görürseniz daha büyük yada daha kücük gelebilir.
tabi ben bu testi n95 le w960 ın ekranlarını aynı boyuttadır diyenler icin hazırladım ok.
cizimi paint ile yaptım acele belki egri felan olmustur kusura bakmayın umarım anlatabilmisimdir
yaw arkadaslar söyle acıklıyayım en iyisi n95 le w960 ın ekranları aynı diyenler icin hazırladım bir seyler
asagıdaki iki cizgiden ilki n95 olsun hemen altındakide w960 olsun ok.
uzulamasına cizgilerden hangisi daha büyük yada daha uzun
asagıdaki cizgilerden üstteki yani ilk bakısa göre tabiki n95 daha uzun .
ama bence ikiside aynı uzunlukta
cünkü neden ikiside aynı uzunlukta cizgiler derseniz ben size göz aldanması derim. simdi tekrar iyice bakın tam anlamanız icin kırmızıyla cizdim uzunlamasına olan cizgileri
ve ölcün ikiside aynı uzunluktadır. yani bazen aynı boyuttaki bir nesneyi farklı bir yerde görürseniz daha büyük yada daha kücük gelebilir.
tabi ben bu testi n95 le w960 ın ekranlarını aynı boyuttadır diyenler icin hazırladım ok.
cizimi paint ile yaptım acele belki egri felan olmustur kusura bakmayın umarım anlatabilmisimdir
çok güzel bir açıklama olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 21 Haziran 2007; 10:41:50 >