acele etmeye gerek yok abi nasıl olsa gelcek hayırlısıyla elimize gelsin yeter :D
zaten eylülde gelicek aceleye gerenk yok çok yardımcı oldum dimi
eylüldemi gelicek ooo man fak fak ooww şet acil paraları biriktirmem lazım no kontor almak no kızla dolaşmak no para yemek :D yes w960i ohh rahatladım :D
yani eylül denilio...
yiyosa bu yazdıklarını türkçe yas hadi bizim ingiliscemis var
bu arada başlık benim... ne yassam acaba nokiacı olarak
"Mobil Müzik Devrimine Katılın: Sony Ericsson W960i" ben objektif nokiacıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 20 Haziran 2007; 15:13:29 >
acele etmeye gerek yok abi nasıl olsa gelcek hayırlısıyla elimize gelsin yeter :D
zaten eylülde gelicek aceleye gerenk yok çok yardımcı oldum dimi
eylüldemi gelicek ooo man fak fak ooww şet acil paraları biriktirmem lazım no kontor almak no kızla dolaşmak no para yemek :D yes w960i ohh rahatladım :D
yani eylül denilio...
yiyosa bu yazdıklarını türkçe yas hadi bizim ingiliscemis var
bu arada başlık benim... ne yassam acaba nokiacı olarak
"Mobil Müzik Devrimine Katılın: Sony Ericsson W960i" ben objektif nokiacıyım
zuhauaha türkçe yazdım zaten yafs bu telefon iphone 'a 1000 basar havada takla attırır yere mermi hızında cakar + üstüne fışkılanır sorun bi nie diye ???
söyleyim iphone bilen adam zaten almaz :D lan telefonu alacan telefonun 2 katı kadar masrafp yapcan sonra :D appleürünmleri akla zarar alınması ilerde telefonun pili bitecek değiştir bakim hadi nahhh deiştirirsin biizm burda sanayide bile bulaman :D çok para çok aleti ucuza veriyolar aksesuarlardan geçiriyolar genede siz daha iyi bilirsiniz bunlar sadece benım görüşlerim
babanıızın köyünde elma ağacı çok olanlar iphone alabilirler biz ona bişi diyemeyiz elmacının oğulları :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 20 Haziran 2007; 15:32:40 >
arkadaşlar konu lütfen w960i dışına çok fazla çıkmasın konunun silinmesini sitemiyorsanız
konunun silinmesimi ?? OMG
efendim son aldıgımız habere göre w960i nin eylül ayında cıkacagı ve 8 gb hafızası olcagı 3.2 mp kamerası ve wi-fi olcagı acıklandı bu muhtesem bişeyyy inanılmaz insanalrı bu alet için kuyruklarıa bile girceklerdir emin oalbilirsiniz :D
arkadaşlar konu lütfen w960i dışına çok fazla çıkmasın konunun silinmesini sitemiyorsanız
konunun silinmesimi ?? OMG
efendim son aldıgımız habere göre w960i nin eylül ayında cıkacagı ve 8 gb hafızası olcagı 3.2 mp kamerası ve wi-fi olcagı acıklandı bu muhtesem bişeyyy inanılmaz insanalrı bu alet için kuyruklarıa bile girceklerdir emin oalbilirsiniz :D
OMG: Oh My God! oluyo.arkadaş univ.de hazırlık okuyo galiba da.nese ben tercüme ediim: Aman Allah'ım! gibisinden bir şaşırma ifadesi... aynı yorumu cihazı ilk gördüğümde demiştim (OMG) ama sonra wi-fi sinin frekansını yanlızsa b olduğunu görünce yine omg dedim
sizce eksikleri neler ciddi ciddi konuşalım bence tv-out ve frekansın yanlızca b olması bu cihaza yakışşmamış