Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SonyEriccsoon "5 Megapiksel" barajını aştı; ^ k850i ^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: SonyEriccsoon "5 Megapiksel" barajını aştı; ^ k850i ^ Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Sahin-YK

20 Haziran 2007; 17:20:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

nokiacı olarak ben bu telefonu bekliyorum

Eskiden bir kafım vardı ; Nokia'dan şaşmayın , sonra K750i aldım ve dedim ki bir daha Sony'den başka marka alanın

Kesinlikle pişman olmazsın Bende bekliyorum çıktığı an alabilirim çok yüksek fiyatlı olmazsa

www.tomakınlerfanclub.com | www.besKofyusuf.com
Samsung LE-32A330 >> Xbox360 >> K850i
Erd_M

20 Haziran 2007; 17:22:16 

yinede hoş geldin o zaman
bu arada bu telefondaki media menüsündeki tv nin ne anlama geldiğiini bilen yok mu aranızda kameradan çok merak etmeye başladım o menüyü

http://erdemsaritas.deviantart.com/

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

20 Haziran 2007; 17:26:43 

quote:

Orjinalden alıntı: Erd_M

bu arada bu telefondaki media menüsündeki tv nin ne anlama geldiğiini bilen yok mu aranızda kameradan çok merak etmeye başladım o menüyü

tv çıkış menüsü olabilir mi?

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni Nokia N9Se7en. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand.
Dokunmatik 3.5" nHD Ekran - 5mp Carl-Zeiss AF Kamera - 32GB - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
Erd_M

20 Haziran 2007; 17:42:41 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

olsa bile sadece tv olarak menüye koymazlardı. aklımdan şöyle bişey geçiyor belkide bideoları oynatmak için player a verdikleri isimde olabilir..

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

20 Haziran 2007; 18:29:39 

quote:

quote:

quote:

olsa bile sadece tv olarak menüye koymazlardı. aklımdan şöyle bişey geçiyor belkide bideoları oynatmak için player a verdikleri isimde olabilir..

olabilir görüntüleme merkezi heabı tv demişler olabilir

Dokunmatik 3.5" nHD Ekran - 5mp Carl-Zeiss AF Kamera - 32GB - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
Sahin-YK

20 Haziran 2007; 20:51:31 

W960 ın topiği daha yukarılarda daha fazla sayfa oluşmuş.Hadi K850 ciler bastırın

www.tomakınlerfanclub.com | www.besKofyusuf.com
Samsung LE-32A330 >> Xbox360 >> K850i
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

20 Haziran 2007; 21:04:19 

quote:

Orjinalden alıntı: tej90

W960 ın topiği daha yukarılarda daha fazla sayfa oluşmuş.Hadi K850 ciler bastırın

maksat sayfa yükseltmek deil ki

Erd_M

20 Haziran 2007; 21:21:59 

yapma be hocam ikiside ayrı amaçlar için üretilmiş telefon. demekki w960 isteyen daha fazla walkman, symbain, wi-fi (o özelliklerii anca bizim gibi foto meraklıları istemez ) isteyen warmış

#Lionheart#

Sisteme Gözat

20 Haziran 2007; 21:29:36 

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

ARKADASLAR K850'NİN LENS KAPAGİ DİGİTAL CAMERALARDA OLDUGU GİBİ OTOMATİK ACİLİYOR!!!

UZAT ALNİNİ OPMEK İSTİYORUM SONYERİCSSON!! BU KADARINI HİC BİRİMİZ BEKLEMİYORDUK!

@PHİ'nin verdigi resimde gorulen on/off tusuna basildiginda veya menuden camera secildiginde bir micro motor ile lens kapagi auto olarak aciliyor!

Kardeşim SONY bu. Yaptı mı böyle yapar. Ah bir de 5X Optical Zoom koysa. O zaman Nokia nasıl cevap verecek SONY'e çok merak ediyorum.

NOKIA KILLER. Bundan sonra Nokia cihazların yüzüne bile bakmak gelmiyor içimden.

Forever SONY ERICSSON.

#HandyCam Phone merakla bekliyorum. Herhalde Optik zoom olayını o cihaza saklıyor SONY.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cunomen35 -- 20 Haziran 2007; 21:33:48 >

"Felaket başa gelmeden evvel koruyucu ve önleyici tedbirler almak gerekir. Felaket başa geldiken sonra dövünmenin faydası yoktur."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Amd Athlon64 Venice 3500+@2.2/2.4Ghz(OC)*Asus A8V VIA K8T800 Mainboard*Asus TA-982 350W Black Chasis*Acer AL1916W 19" Wide Screen LCD*Sapphire X1650PRO AGP 256MB GDDR3
*Hi-Level 1GB+512MB Kingston DDRRAM*LG GH22NP20 SecureDisc Dvd Writer*160GB Samsung HDD*ALTEC Lansing VS3251 5.1 Subwoofer Speaker System

****G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y****
10#Cassio De Souza Soares Lincoln-15#Milan Baroš-19#Harry Kewell-66#Arda Turan
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

20 Haziran 2007; 21:32:55 

quote:

Orjinalden alıntı: Cunomen35

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

ARKADASLAR K850'NİN LENS KAPAGİ DİGİTAL CAMERALARDA OLDUGU GİBİ OTOMATİK ACİLİYOR!!!

UZAT ALNİNİ OPMEK İSTİYORUM SONYERİCSSON!! BU KADARINI HİC BİRİMİZ BEKLEMİYORDUK!

@PHİ'nin verdigi resimde gorulen on/off tusuna basildiginda veya menuden camera secildiginde bir micro motor ile lens kapagi auto olarak aciliyor!

Kardeşim SONY bu. Yaptı mı böyle yapar.

NOKIA KILLER. Bundan sonra Nokia cihazların yüzüne bile bakmak gelmiyor içimden.

Forever SONY ERICSSON.

lensin otomatiik olması cidden güsel bi özellik
ama buda sırf foto cihazı bence fotoya dair ne warsa koymalılar
ve çoğunu koymuşlar gibi gözüküo
optik zum hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 20 Haziran 2007; 21:33:25 >

#Lionheart#

Sisteme Gözat

20 Haziran 2007; 21:34:55 

quote:

lensin otomatiik olması cidden güsel bi özellik
ama buda sırf foto cihazı bence fotoya dair ne warsa koymalılar
ve çoğunu koymuşlar gibi gözüküo
optik zum hariç

Yukarıdaki mesajı editledim ama geç kaldım. Optik Zoom olayını HandyCam'e saklıyor Sony biliyorum ben.

"Felaket başa gelmeden evvel koruyucu ve önleyici tedbirler almak gerekir. Felaket başa geldiken sonra dövünmenin faydası yoktur."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Amd Athlon64 Venice 3500+@2.2/2.4Ghz(OC)*Asus A8V VIA K8T800 Mainboard*Asus TA-982 350W Black Chasis*Acer AL1916W 19" Wide Screen LCD*Sapphire X1650PRO AGP 256MB GDDR3
*Hi-Level 1GB+512MB Kingston DDRRAM*LG GH22NP20 SecureDisc Dvd Writer*160GB Samsung HDD*ALTEC Lansing VS3251 5.1 Subwoofer Speaker System

****G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y****
10#Cassio De Souza Soares Lincoln-15#Milan Baroš-19#Harry Kewell-66#Arda Turan
harunpal

20 Haziran 2007; 21:35:10 

sony ile ericsson birleştiğinde nokianın bir yöneticisi '' iki kötü firmanın birleşmesinden birşey olmaz'' demiş(ne kadar doğru bilmiyorum)
eğer bu doğruysa nokia sony erissondaki gelişmeleri endişeyle takip ediyordur herhalde. zira sadece yakın çevreme baktığımda eskiden nokia kullanıcısı olan pek çok kişinin başka markalara özelliklede se'ye sahip olduklarını görüyorum...

Hoşgeldin oğlum...
#Lionheart#

Sisteme Gözat

20 Haziran 2007; 21:41:48 

quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

sony ile ericsson birleştiğinde nokianın bir yöneticisi '' iki kötü firm