quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina
ARKADASLAR K850'NİN LENS KAPAGİ DİGİTAL CAMERALARDA OLDUGU GİBİ OTOMATİK ACİLİYOR!!!
UZAT ALNİNİ OPMEK İSTİYORUM SONYERİCSSON!! BU KADARINI HİC BİRİMİZ BEKLEMİYORDUK!
@PHİ'nin verdigi resimde gorulen on/off tusuna basildiginda veya menuden camera secildiginde bir micro motor ile lens kapagi auto olarak aciliyor!
Kardeşim SONY bu. Yaptı mı böyle yapar. Ah bir de 5X Optical Zoom koysa. O zaman Nokia nasıl cevap verecek SONY'e çok merak ediyorum.
NOKIA KILLER.
Bundan sonra Nokia cihazların yüzüne bile bakmak gelmiyor içimden.
Forever SONY ERICSSON.
#HandyCam Phone merakla bekliyorum. Herhalde Optik zoom olayını o cihaza saklıyor SONY.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cunomen35 -- 20 Haziran 2007; 21:33:48 >
*Hi-Level 1GB+512MB Kingston DDRRAM*LG GH22NP20 SecureDisc Dvd Writer*160GB Samsung HDD*ALTEC Lansing VS3251 5.1 Subwoofer Speaker System
****G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y****
10#Cassio De Souza Soares Lincoln-15#Milan Baroš-19#Harry Kewell-66#Arda Turan