Giriş | |
|
|
|
20 Kasım 2008; 23:21:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Ermeydan quote:
Orjinalden alıntı: Sah!n Denedim otomatik modda -2.0'ye kadar bile getirdim sonuç aynı çok fena parlıyor. Otomatik modda dene. o zaman parlatmıyor. Boş ver belge modunu. Zaten fotograf modlarının bir halta yaradıgı yok. Yine aynı Çok mu yakın çekiyorum acaba anlamadım gitti
|
|
20 Kasım 2008; 23:29:37
|
|
|
Sah!n; K850i de flaş senkronizasyon sorunu var diye düşünüyorum bende ne yaptıysam yakın çekim beyaz kağıda yazılarda bir netice alamadım.Fotoğraf eskilerin tabiriyle yanık çıkıyor :)
|
|
|
20 Kasım 2008; 23:32:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yosunkaya Sah!n; K850i de flaş senkronizasyon sorunu var diye düşünüyorum bende ne yaptıysam yakın çekim beyaz kağıda yazılarda bir netice alamadım.Fotoğraf eskilerin tabiriyle yanık çıkıyor :) Yapıcak bişi yok yani..
|
|
21 Kasım 2008; 9:27:31
|
|
|
Sanırım yeni bir yazılım güncellemesi ile sorunu hallederler.Bunun mekanik bir problem olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
|
|
|
21 Kasım 2008; 15:58:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yosunkaya Sanırım yeni bir yazılım güncellemesi ile sorunu hallederler.Bunun mekanik bir problem olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Valla yazılımım hala 037 hocam bir türlü güncelleyemedim ben
|
|
21 Kasım 2008; 16:35:53
|
|
|
Bu arada SE ile mailleştim en son bu cevap geldi ; quote:
Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Yazılım güncellemesi işlemini gerçekleştiremiyorsanız, konuyla ilgili olarak cihazınızın teknik servisimizde işlem görmesi gereklidir. Aşağıda bulunan yetkili teknik servisimizle irtibata geçerek, cihazınızda yaşamış olduğunuz problemin giderilmesini sağlayabilirsiniz. GENPA TELEKOMÜNİKASYON VE İLETİŞİM HİZMETLERİ SAN. TİC. A.Ş. Şair Eşref Bulvarı No:21 Karaahmetoğlu İş Merkezi 35210 Çankaya / İzmir Tel: 0232 446 11 73 Faks: 0232 489 72 72 Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Ilknur Bulut Diğer sorularınız için, lütfen bize yeniden yazın. Sony Ericsson Çağrı Merkezi Tel: 0212 473 77 77 Fax:0212 471 83 26 Mail:questions.tr@support.sonyericsson.com E şimdi 1 haftalık telefonun da güncelleme yüzünden yatmasını istemiyorum. Hadi bakalım
|
|
22 Kasım 2008; 16:08:42
|
|
|
ben almayım be abi ben bütün halini daha çok seviyorum quote:
Orjinalden alıntı: _extreme_
|
|
|
22 Kasım 2008; 17:45:53
|
|
|
|
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı k850 de telefonu hareket ettirerek oyun oynanıyormu.?
|
|
|
|
|
22 Kasım 2008; 17:54:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sasa_iliç merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı k850 de telefonu hareket ettirerek oyun oynanıyormu.? Evet oynanabiliyor. Hatta konunun içerisinde hareket sensörünü destekleyen NFS Pro street oyunu paylaşılmıştı, hatta ben paylaşmıştım Bu arada arkaşlar K850 için yumuşak bir tuş takımı yok mu, telefonun parçalara ayrıldığını görünce aklıma geldi. Tuşlar sert, sık mesaj yazıldığında parmaklarımı acıtıyor.
|
|
|
22 Kasım 2008; 18:03:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: NS_85 quote:
Orjinalden alıntı: sasa_iliç merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı k850 de telefonu hareket ettirerek oyun oynanıyormu.? Evet oynanabiliyor. Hatta konunun içerisinde hareket sensörünü destekleyen NFS Pro street oyunu paylaşılmıştı, hatta ben paylaşmıştım Bu arada arkaşlar K850 için yumuşak bir tuş takımı yok mu, telefonun parçalara ayrıldığını görünce aklıma geldi. Tuşlar sert, sık mesaj yazıldığında parmaklarımı acıtıyor. +1. Buna ek olarak yeşil kasayla değişim olabiliyor mu? Yani gri mavi kasayı değiştirebiliyor muyuz? Oluyorsa nereden ve nasıl?
|
|
22 Kasım 2008; 18:49:43
|
|
|
|
ciddi ciddi düşünmeye başladım k850 yi
|
|
|
|
|
23 Kasım 2008; 19:02:01
|
|
|
Arkadaşlar telefon 3 saattir şarj oluyordu ve hala %96'da kalmıştı şimdiye kadar %100'ü bile geçmesi gerekti. Şimdi baktım tekrar "Şarj Hatası Lütfen Şarjı Durdurun"diye bir hata verdi çıkardım hemen kabloyu. Şuan hala %96'da pil sizce sorun nedir?
|