Giriş | |
|
|
|
6 Ekim 2008; 10:43:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk quote:
Orjinalden alıntı: hkacmaz Arkadaşlar www.k850i.eu siteside çok güzel haberler var; ancak yabancı dile tam çeviremiyorum.Özellile R1FA035 diye yeni bir versiyonu çıkmış.Ayrıca modlamayı bile başarmışlar; ancak yabancı dili iyi olanlar yardım ederse hepimiz faydalanabiliriz. bütün modlamayı bizde başarıyoruz ufs kablosu ile tabiki bu kablo telefoncularda mevcut normal usb kablosu ile henüz olmuyor Peki ufs kablosuyla nasıl oluyor o konuda TR kaynak var mı? veya anlatabilir misiniz? ve ne kadardır bu ufs kablo?
|
|
6 Ekim 2008; 13:13:51
|
|
|
Arkadaşlar bu telefonun hafiza kartı için bir kart okuyucu varmı ve nerede bulabilirim kutu içeriğinde yoktu da pc den müzik atmak istiyorum usb ile urasmak istemiyorum
|
|
6 Ekim 2008; 13:26:42
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hkacmaz Arkadaşlar www.k850i.eu siteside çok güzel haberler var; ancak yabancı dile tam çeviremiyorum.Özellile R1FA035 diye yeni bir versiyonu çıkmış.Ayrıca modlamayı bile başarmışlar; ancak yabancı dili iyi olanlar yardım ederse hepimiz faydalanabiliriz. İstersen şu konuyu bir incele http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=26097823
C702, C902, G502, G705, K630, K660, K850, V640, T700, TM506, W595, W760, W890, W902, W910, W980, Z750, Z770, Z780 SE_GuRu Sony Ericsson Dosya Paylaşım Alanı Mükemmel Bass ve Ses - Süper Fiyat Kargo Dahil 17.90 ytl'ye
|
|
|
|
|
6 Ekim 2008; 14:15:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: deeja Arkadaşlar bu telefonun hafiza kartı için bir kart okuyucu varmı ve nerede bulabilirim kutu içeriğinde yoktu da pc den müzik atmak istiyorum usb ile urasmak istemiyorum piyasadan sandisk yada sony memory stick micro(M2) kart alırsan içinden çıkıyor.Ben MicroSD almanı tavsiye ederim hem kart okuyucusu mevcut hem ucuz ve aynı hızlarda.
|
|
6 Ekim 2008; 14:44:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SE_GuRu quote:
Orjinalden alıntı: hkacmaz Arkadaşlar www.k850i.eu siteside çok güzel haberler var; ancak yabancı dile tam çeviremiyorum.Özellile R1FA035 diye yeni bir versiyonu çıkmış.Ayrıca modlamayı bile başarmışlar; ancak yabancı dili iyi olanlar yardım ederse hepimiz faydalanabiliriz. İstersen şu konuyu bir incele http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=26097823 Teşekkürler SE_GuRu.
|
|
6 Ekim 2008; 18:31:09
|
|
|
arkadaşlar ben telefonu hepsiburadadan yeni aldım.madeın china yazıyo yani çin malı herhalde.ımeı numarasını sorguladım kayıtlı nasıl oluyo.sizinkilerdemi öyle yani çin malı:::???
Ekteki dosya (1)
|
|
|
6 Ekim 2008; 22:45:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: metehan doğan arkadaşlar ben telefonu hepsiburadadan yeni aldım.madeın china yazıyo yani çin malı herhalde.ımeı numarasını sorguladım kayıtlı nasıl oluyo.sizinkilerdemi öyle yani çin malı:::??? HErkeste yazar çünkü orada üretiliyor. otomotiv, bilgisayar ,telefon vs çogu şirket üretimini çinde yapıyor. Çünkü orada aylık 30-40-50 dolara çalışacak işçi var. 100-150 dolara çalışacak mühendis var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 6 Ekim 2008; 22:42:10 >
Sony Ericsson K850i / Q6600 2.4GHz / Gigabyte EP35C-DS3R Rev. 2.1 / 2x1 GB Corsair XMS2 DDR2 800 4-4-4-12 / Sparkle 8800GT SF-PX88GT512D3-HP (Özel Soğutmalı) / Seagate 250GB ST3250410AS 3AAC Thailand / Asus 2014S1T 20X Sata Siyah / LIAN LI PC-007 FB Plus II Kasa Siyah / TAGAN TG600-U33 2 FORCE II 600W / Samsung SyncMaster 932GW / Logitech Cordless Desktop MX3200 Lazer/
|
|
|
|
|
6 Ekim 2008; 23:25:16
|
|
|
bu arada ben bu kamera ayarlarını bir türlü tutturamadım yapamadım resim çekiyorum kapkaranlık cıkıyo hiçbişey gözükmüyo ayarlarını yapmıs olan biri yazabilirmi :( bazende fotograf modlarını değiştirmek istediğimde i şareti çıkıyo ve su anda kullanılamaz yazıyo bi türlü çözemedim bi yardım ederseniz çok makbule geçer
|
|
6 Ekim 2008; 23:45:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: deeja bu arada ben bu kamera ayarlarını bir türlü tutturamadım yapamadım resim çekiyorum kapkaranlık cıkıyo hiçbişey gözükmüyo ayarlarını yapmıs olan biri yazabilirmi :( bazende fotograf modlarını değiştirmek istediğimde i şareti çıkıyo ve su anda kullanılamaz yazıyo bi türlü çözemedim bi yardım ederseniz çok makbule geçer Otomatik modda bütün ayarları kullanabilirsiniz ama diğer modlarda ayarlar kısıtlı..
Ben istemez miyim seni andığımda gülümseyebilmeyi. Sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim.. Elbette beni sonsuza dek sevmek zorunda değildin. Sahibin değildim sadece sevgilindim... Sony Ericsson K850i Cyber-Shot Sandisk 8 GB Memory Stick Micro (M2) Sennheiser CX-400
|
|
|
|
|
7 Ekim 2008; 0:06:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: pohuman quote:
Orjinalden alıntı: deeja bu arada ben bu kamera ayarlarını bir türlü tutturamadım yapamadım resim çekiyorum kapkaranlık cıkıyo hiçbişey gözükmüyo ayarlarını yapmıs olan biri yazabilirmi :( bazende fotograf modlarını değiştirmek istediğimde i şareti çıkıyo ve su anda kullanılamaz yazıyo bi türlü çözemedim bi yardım ederseniz çok makbule geçer Otomatik modda bütün ayarları kullanabilirsiniz ama diğer modlarda ayarlar kısıtlı.. Otomatik modda da denedim gene aynı bi türlü tam performans alamadım telefondan kamera kısmında sinir oldum Ayrıca şuan PC Suite programını yükledim pc ye ama tıklıorum çalışmıyo :S Kutu içeriğinden çıkan cd den yükledim olmadı SE sitesinden de yükledim gene olmadı bi garipliktir gidiyo hadi hayırlısı
|
|
7 Ekim 2008; 12:35:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: deeja quote:
Orjinalden alıntı: pohuman quote:
Orjinalden alıntı: deeja bu arada ben bu kamera ayarlarını bir türlü tutturamadım yapamadım resim çekiyorum kapkaranlık cıkıyo hiçbişey gözükmüyo ayarlarını yapmıs olan biri yazabilirmi :( bazende fotograf modlarını değiştirmek istediğimde i şareti çıkıyo ve su anda kullanılamaz yazıyo bi türlü çözemedim bi yardım ederseniz çok makbule geçer Otomatik modda bütün ayarları kullanabilirsiniz ama diğer modlarda ayarlar kısıtlı.. Otomatik modda da denedim gene aynı bi türlü tam performans alamadım telefondan kamera kısmında sinir oldum Ayrıca şuan PC Suite programını yükledim pc ye ama tıklıorum çalışmıyo :S Kutu içeriğinden çıkan cd den yükledim olmadı SE sitesinden de yükledim gene olmadı bi garipliktir gidiyo hadi hayırlısı flash ve macro media suruunu degistir calisir
|
|
|
7 Ekim 2008; 17:35:30
|
|
|
PC Suite i hallettim ama şu kamera ayarları hala sinirimi bozmaya devam ediyo
|
|
8 Ekim 2008; 1:21:23
|
|
|
elini ve parmakların foto cekerken hiç koyma yanlardan tut öle çek
|
|
|
8 Ekim 2008; 22:03:05
|
|
|
k850i kullananlara bir sorum olacak forumun tamamını okuma fırsatı bulamadım şimdi sipariş verdim aleti yarın öğlen elimde olacak yüksek ihtimalle şeyi sorucam, geldiğinde hiç bişey yüklemden önce bir update falan yapayım mı? javasıdır, özellikleridir birşeyi güncellendiyse ilk başta onu kurayım mı? bazen de her updatei çekmek iyi olmuyor, eski sürümleri fln daha iyi oluyor bir el atarsanız sevinirim.
|