Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ Sayfa: <<   < önceki  130 131 [132] 133 134 135 136 137 138 139   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kurtar72

17 Eylül 2008; 18:36:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar aldığımız ürünün kopya olup olmadığını kutusunun üstünde yazan IMEI numarası ile aygıtın içinde yazan IMEI numarasının aynı olması gerekiyor yanılmıyorsam kaydının olup olmadığını http://imei.tk.gov.tr/node/56 adresinden girip öğrenmek gerekiyor değil mi?

Bir de SE K870i modeli çıkartıyor. K850i'nin kasasını kullanmışlar benzer özelliklere ek olarak; VGA 120 fps video çekimi (bu ne demek çekim kalitesi 4kat daha iyi demek) + joyistik + Wi-fi + GPS varmış. Buyrun buradan yakın kafa buluyorlar resmen yahu gel de kafa atma şimdi bunlara madem yapabiliyorsun neden zamanında yapmıyorsun eşşoğlueşşek.........

http://www.unwiredview.com/2007/10/10/sony-ericsson-k870i-cybershot-to-have-3x-optical-zoom-5mpx-camera-hsupa-wi-fi-and-gps/

Bilmediğini bilen; bilgedir.
_extreme_

17 Eylül 2008; 19:08:56 

@kurtar72
arkadaşım öyle bir telefon yok. o fotoğraftaki cihazda K850i'nin kasasını, K810'un joistik + seçim tuşlarını ve Cyber-shot T serisi digital makinelerin lens + kamera kapağını birleştirmişler, tabi bunların sonucunda böyle iğrenç bir dizayn ortaya çıkmış...

ayrıca SE artık Cyber-shot cihazlarını K serisinde değil, C serisinde birleştiriyor.
yani K850i bu serinin son cihazıydı, yeni seri C702, C902 ve C905 şeklinde devam ediyor...

*Sony Ericsson K-Eight Fifty*

Five Megapixels & autofocus & xenon flash & 3 LED video light & auto lens cover & video (QVGA @30fps)
TFT 256K colors, 240x320 pixels (2.2 inches) & Accelerometer sensor (auto-rotate) & FM radio (RDS)
R1FA035 & Strong v1.1 Camdriver & W980i Mixed Desilver # Mega Bass Volume Acoustic
Sandisk 8 GB MicroSD & HPM-82 & HBH-DS970 Stereo Bluetooth Headset

KafzieL

17 Eylül 2008; 19:58:43 

güzel olmuş ama...arkayüzü fln

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
kurtar72

18 Eylül 2008; 17:30:47 

Bir bit yeniği olduğunu, resmin çakma olduğunu sezinledim. Şöyle ki ; internette K870i deyip aradığında zaten doğru dürüst ciddi bir site çıkmadı. Üstelik ileri bir modelde joyistiğin ne işi var dedim. Ancak sizin de belirttiğiniz gibi birileri eğlencelik "ortaya karışık salata" hesabı bir muzurluk yapmış hepsi bu.

Ancak daha önce sorduğum aşağıdaki soruma yanıt alamadım. Deneyimli arkadaşlardan rica ediyorum, bir zahmet....

Aldığımız ürünün kopya olup olmadığını kutusunun üstünde yazan IMEI numarası ile aygıtın içinde yazan IMEI numarasının aynı olması gerekiyor yanılmıyorsam kaydının olup olmadığını http://imei.tk.gov.tr/node/56 adresinden girip öğrenmek gerekiyor değil mi?

Bilmediğini bilen; bilgedir.
Cyber-44

18 Eylül 2008; 20:21:59 

quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

Ancak daha önce sorduğum aşağıdaki soruma yanıt alamadım. Deneyimli arkadaşlardan rica ediyorum, bir zahmet....

Aldığımız ürünün kopya olup olmadığını kutusunun üstünde yazan IMEI numarası ile aygıtın içinde yazan IMEI numarasının aynı olması gerekiyor yanılmıyorsam kaydının olup olmadığını http://imei.tk.gov.tr/node/56 adresinden girip öğrenmek gerekiyor değil mi?

Evet kutunun üzerindeki IMEI numarası ile Cihazın IMEI numarası aynı olmalı. Garanti kapsamında olup olmadığını Telpa nın IMEI sorgulama sayfasından öğrenebilirsin tabi telpa garantili ise. https://www.telpabayi.com/imei/default2.asp?imei

yasinnn

18 Eylül 2008; 22:59:03 

bu cihaza uygun temaları nerden bulabilirim arkadaşlar. içinde çok az tema vardı bende...
Renji Abarai

18 Eylül 2008; 23:08:50 

http://www.myk850.lasyk.net/K850i/Themes/

buyur dostum ne arasan var

bu kışta yağmurda çamurda beyaz ayakkabı giyen görürsem üç el ateş edicem
Renji Abarai

18 Eylül 2008; 23:16:44 

bu arada bnde telefonu alalı 2 gun oldu arkadaşlar görüş ve tavsiyelerinizi bekliorum sabırsızlıkla

bu kışta yağmurda çamurda beyaz ayakkabı giyen görürsem üç el ateş edicem
fberkay1907

19 Eylül 2008; 0:47:21 

ya arkadaşlar bende yenı aldım ama yurtdışından geldı k850i.geçen bıraz sık mesajlaşım sora mesajlar menusunde kı hiçbir sekme açılmadı menuye ulaşılamıyor yazdı..bende direk fabrıka yarlarına dön dedim.şimdi cıhaz acılıo pleas wait dıo ve ole kalıo..telciye sordum se den kredili yazlılm alıp yuklucez 40 ytl dedi..kendım yapabılrıyım??ne yapmalıyım

melantis

19 Eylül 2008; 14:49:14 

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

bence c905 yada n82 doldurur. Çünkü xenon flaşlı telefon kullanan birisi xenon suz yapamaz.

Kesinlikle... Ama P1i alacak gibiyim... C905e kadar.

1GB Sony M2 (Sıfır) + 2GB Sandisk M2 Satılıktır !!!

Biz büyüdük mü bitti, dalgalar mı geçmişe gitti?
seda2

19 Eylül 2008; 14:53:32 

arkadaşlar telefon genel olarak nasıl bana biraz anlatırmısınız.niyetim varda

Ermeydan

19 Eylül 2008; 15:15:25 

quote:

Orjinalden alıntı: seda2

Telefonun dış görünüşü çok şık. Telefon arkadan aynen kamera gibi görünüyor. Ama biraz kalın 19 mm kadar.Telefonun tuşları ilk basta kullanırken sıkıntı çıkarıyor alışınca geçiyor 3 tane de dokunmatik tuşa sahip bunları kullanmak çok klaylık sağlıyor. Telefonun ekranı çok kaliteli 16 milyon renkliyim diye ortalıkta gezinen diğer telefonlarının ekranını 16 milyon kere tokatlar . Telefon güzel fotograflar çekiyor ama güzel fotografları çekmek için ayarlarla oynamak lazım ve buna alışmak için biraz zamana ihtiyaç oluyor. gece çekimleri için güçlü xenon flaşı var. Sıfır ışıkta bile bir odanın içini lamba yakmış kadar aydınlatabiliyor.
Telefonun Hoparlörü çok kaliteli ve yüksek ses veriyor. Müzik telefonuyum diye gezinen çogu telefonu cebinden çıkarır Ama kulaklı sesi kaliteli değil yinede iş görür.

Telefonun kötü yönü çok parmak izi kalması. öyleki kameranın önündeki cam parmak izi oluyor onu silmek gerekiyor yoksa fotograf kalitesini çok etkiliyor. Zamanla alışıyorsun değişik tutuş teknikleri geliştiriyorsun ve kameranın önündeki cama dokunmuyorsun ama telefonun bilmeyenler direk her yerini mıncıklıyor

Bence Şu fiyat aralıgındaki alınacak en eyi telefon.

http://forum.donanimhaber.com/m_22913891/mpage_15//tm.htm#26586773

Bu konudada 15 sayfalık K850 nin çektiği fotograflar mevcut inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 19 Eylül 2008; 15:15:32 >

Sony Ericsson K850i

/ Q6600 2.4GHz / Gigabyte EP35C-DS3R Rev. 2.1 / 2x1 GB Corsair XMS2 DDR2 800 4-4-4-12 / Sparkle 8800GT SF-PX88GT512D3-HP (Özel Soğutmalı) / Seagate 250GB ST3250410AS 3AAC Thailand / Asus 2014S1T 20X Sata Siyah / LIAN LI PC-007 FB Plus II Kasa Siyah / TAGAN TG600-U33 2 FORCE II 600W / Samsung SyncMaster 932GW / Logitech Cordless Desktop MX3200 Lazer/

SE_GuRu

19 Eylül 2008; 15:19:39 

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Telefonun dış görünüşü çok şık. Telefon arkadan aynen kamera gibi görünüyor. Ama biraz kalın 19 mm kadar.Telefonun tuşları ilk basta kullanırken sıkıntı çıkarıyor alışınca geçiyor 3 tane de dokunmatik tuşa sahip bunları kullanmak çok klaylık sağlıyor. Telefonun ekranı çok kaliteli 16 milyon renkliyim diye ortalıkta gezinen diğer telefonlarının ekranını 16 milyon kere tokatlar . Telefon güzel fotograflar çekiyor ama güzel fotografları çekmek için ayarlarla oynamak lazım ve buna alışmak için biraz zamana ihtiyaç oluyor. gece çekimleri için güçlü xenon flaşı var. Sıfır ışıkta bile bir odanın içini lamba yakmış kadar aydınlatabiliyor.
Telefonun Hoparlörü çok kaliteli ve yüksek ses veriyor. Müzik telefonuyum diye gezinen çogu telefonu cebinden çıkarır Ama kulaklı sesi kaliteli değil yinede iş görür.

Telefonun kötü yönü çok parmak izi kalması. öyleki kameranın önündeki cam parmak izi oluyor onu silmek gerekiyor yoksa fotograf kalitesini çok etkiliyor. Zamanla alışıyorsun değişik tutuş teknikleri geliştiriyorsun ve kameranın önündeki cama dokunmuyorsun ama telefonun bilmeyenler direk her yerini mıncıklıyor

Bence Şu fiyat aralıgındaki alınacak en eyi telefon.

Güzel anlatmışsın tebrikler

C702, C902, G502, G705, K630, K660, K850, V640, T700, TM506,
W595, W760, W890, W902, W910, W980, Z750, Z770, Z780
SE_GuRu Sony Ericsson Dosya Paylaşım Alanı

Mükemmel Bass ve Ses - Süper Fiyat Kargo Dahil 17.90 ytl'ye
melantis

19 Eylül 2008; 16:06:54 

quote:

Ben işte sırf o parmak izleri yüzünden sattım 2 gün önce.

Yoksa tel 10numara. Yerine alacak tel bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melantis -- 19 Eylül 2008; 16:20:39 >

1GB Sony M2 (Sıfır) + 2GB Sandisk M2 Satılıktır !!!

Biz büyüdük mü bitti, dalgalar mı geçmişe gitti?
Ermeydan

19 Eylül 2008; 16:12:09 

quote:

Orjinalden alıntı: melantis

quote:

Ben işte sırf o parmak izleri yüzünden sattın 2 gün önce.

yeni telefon almadın mı daha? Neyse artık c905 çıkınca alır ve güzel bir inceleme yaparsın

Sony Ericsson K850i

/ Q6600 2.4GHz / Gigabyte EP35C-DS3R Rev. 2.1 / 2x1 GB Corsair XMS2 DDR2 800 4-4-4-12 / Sparkle 8800GT SF-PX88GT512D3-HP (Özel Soğutmalı) / Seagate 250GB ST3250410AS 3AAC Thailand / Asus 2014S1T 20X Sata Siyah / LIAN LI PC-007 FB Plus II Kasa Siyah / TAGAN TG600-U33 2 FORCE II 600W / Samsung SyncMaster 932GW / Logitech Cordless Desktop MX3200 Lazer/

melantis