Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ Sayfa: <<   < önceki  128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
johnmcclane

4 Eylül 2008; 22:48:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

olsun yine de vermiş kadar oldun saol

Ermeydan

4 Eylül 2008; 23:44:11 

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

ankarada olan arkadaşlara verebilirim gözlükçülerdende rica ederseniz ücretsiz vereceklerdir

Bu fiber optik bez dediğin bildiğimiz gözlük bezimi? Bir tane de benim olsa o bezden iyi olurdu. Şimdilik monitörün beziyle idare ediyorum ama dışarıda ne yapacam onu bilmiyom.

Sony Ericsson K850i

/ Q6600 2.4GHz / Gigabyte EP35C-DS3R Rev. 2.1 / 2x1 GB Corsair XMS2 DDR2 800 4-4-4-12 / Sparkle 8800GT SF-PX88GT512D3-HP (Özel Soğutmalı) / Seagate 250GB ST3250410AS 3AAC Thailand / Asus 2014S1T 20X Sata Siyah / LIAN LI PC-007 FB Plus II Kasa Siyah / TAGAN TG600-U33 2 FORCE II 600W / Samsung SyncMaster 932GW / Logitech Cordless Desktop MX3200 Lazer/

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Eylül 2008; 8:21:30 

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

ankarada olan arkadaşlara verebilirim gözlükçülerdende rica ederseniz ücretsiz vereceklerdir

Bu fiber optik bez dediğin bildiğimiz gözlük bezimi? Bir tane de benim olsa o bezden iyi olurdu. Şimdilik monitörün beziyle idare ediyorum ama dışarıda ne yapacam onu bilmiyom.

evet arkadaşım ama penye değil gözlükçüler genelde onu verirler kaliteli bez olrak isteyin

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
_extreme_

5 Eylül 2008; 10:06:10 

son 7 mesaj sırf bez muhabbetii

arkadaşlar çok abartılacak bir sorun değil bu yaa, özel bezlere de gerek yok.
çekim yapmadan önce benim gibi üzerinizdeki tişörtünüz & gömleğinizle hafif silin yeterli..

*Sony Ericsson K-Eight Fifty*

Five Megapixels & autofocus & xenon flash & 3 LED video light & auto lens cover & video (QVGA @30fps)
TFT 256K colors, 240x320 pixels (2.2 inches) & Accelerometer sensor (auto-rotate) & FM radio (RDS)
R1FA035 & Strong v1.1 Camdriver & W980i Mixed Desilver # Mega Bass Volume Acoustic
Sandisk 8 GB MicroSD & HPM-82 & HBH-DS970 Stereo Bluetooth Headset

halilakdere

5 Eylül 2008; 11:39:59 

arkadaşlar çok acil,,,, K850İ NİN YEŞİLİNİ İSTİYORUM SIFIRINI HANGİ MAĞAZADAN ALABİLİRİM, BANA KİM YARDIMCI OLABİLİR. ACİİİL.

DSGNRY

5 Eylül 2008; 12:05:00 

hayırdır kardeşim üretimden mi kalkıyormuş?

şaka bir yana genelde büyük mağazalarda her ikisi de bulunabiliyor...

quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

arkadaşlar çok acil,,,, K850İ NİN YEŞİLİNİ İSTİYORUM SIFIRINI HANGİ MAĞAZADAN ALABİLİRİM, BANA KİM YARDIMCI OLABİLİR. ACİİİL.

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu

D.S.G.N.R.Y
DSGNRY

5 Eylül 2008; 12:08:20 

gözlük bezi enteresan bir madde ben gözlük kullanıyorum telefonu da onunla siliyorum sıfır almışım gibi oluyor. birde telefonlarımı hiç cebime koymadım, size de tavsiye ederim farkı uzun süre bir cihaz kullanan arkadaşlar anlayacaklar,

önceden N80 im vardı bilenler bilir, aynı şirkette bir elemanımızın daha var yanyana koyduğumuzda benimki 2 yıl sonra üretilmiş gibi duruyordu.

arkadaşlarım şunu herkesin anlaması lazım, dışını taşla bile kaplasalar, elektronik her cihaz hassastır düzgün kullanılmazsa performans beklemek de yanlış olur.

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu

D.S.G.N.R.Y
rakı buzu

5 Eylül 2008; 12:16:18 

quote:

Orjinalden alıntı: KafzieL

Lütfen kullanıcılar şu iki soruya açıklık getirsin:

1) Mesaj yazamak sorun mu gerçekten bu kadar konuşulduğu gibi...:S
2) Telefonun arkasındaki komple şeffaf kasa foto çekmeyi etkiliyor mu? Aman çizilmesin parmak izi olmasın sert zemine koymayayım diye taklalar atmamaız mı gerekiyor...:(

1)mesaj yazmak sorun deil kesinlikle ama sunu söyleyim (ben yaşadım) yön tuşlarında aşagı basmak istediginde bazen 5'e basabilirsin ben bunu yaşadım ama sadece ilk gün sora alışınca farkına bile varmıosun, tuşların ergonomigi iyi msj yazılmaması söz konusu deil sadece yön tuşlarının arası acık alışman 1-2 günü bulur
2)ben sert zemine koymamazlık yapmıorum cünkü telefonun en alt kısmında kaymayı önlicek mat bir kısım, üst kısmındada telefonun sırtı zemine gelmemesi icin 2 yanda hafifce cıkıntı var destek gibi,cihazın cizilmesi söz konusu deil, parmak izine gelince üflesen alette parmak izi oluyor onu engelleyemiyorsun

[img]http://i27.photobucket.com/albums/c176/IronTallica/onevid.gif[/img]
Ermeydan

5 Eylül 2008; 14:12:58 

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk 15 Ocak 2008; 23:15:12

quote:

quote:

Arkadaşım sen al k 850 yi ben herzaman yardım ederim.zaten yazılımlar asagi yukarı ayni k 850 degil k 5000 bile çıksa herkese paylaşımlarımla yardımcı olurum.bilgim ölçüsünde.

Ok. Saol çok soru sorarım aammmaa İllallah dedirtirim

Ne zaman alıyoruz k850 leri

tamam kabülüm

piyasaya tam otursun fiyatta biraz aşağılara insin ozaman tabi.

her yeni çıkan telefon bir muamma yani tam anlamı ile kendini kanıtlamazsa almam

Sony Ericsson K850i

/ Q6600 2.4GHz / Gigabyte EP35C-DS3R Rev. 2.1 / 2x1 GB Corsair XMS2 DDR2 800 4-4-4-12 / Sparkle 8800GT SF-PX88GT512D3-HP (Özel Soğutmalı) / Seagate 250GB ST3250410AS 3AAC Thailand / Asus 2014S1T 20X Sata Siyah / LIAN LI PC-007 FB Plus II Kasa Siyah / TAGAN TG600-U33 2 FORCE II 600W / Samsung SyncMaster 932GW / Logitech Cordless Desktop MX3200 Lazer/

Cyber-44

5 Eylül 2008; 20:28:16 

quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

Arkadaşım hepsiburada dan alabilirsin 599ytl üç günlük kampanyası var. kaçırma...

ogundmr

5 Eylül 2008; 22:34:31 

http://img246.imageshack.us/my.php?image=760pudy9.jpg

resmı koymaya calıstım ama olmadııı BİMEKSDEN kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 5 Eylül 2008; 22:32:40 >

DİRENOM

5 Eylül 2008; 23:20:01 

quote:

c902 gündüz çok iyi çekiyor.

Hoca ya C902 tasarım olarak maalaesef iyi değil(çok kötü) O ne öyle tahta gibi ve ortasına küçük bir ekran koymuş bizim SE.

G900 var mesela.herşeyivar. Hem tuşlarla hem de ekrana dokunularak kontrol ediliyor. Nedense kimse bahsetmiyor Xenon flash yok ondanmı acaba Galiba benim çok sevdiğim accelerometer yok
Tam olarak bilmiyorum.

------------------

İsrail Filistinde Katliam Yapıyor. Hiçbir Güç Dur Demeyecek mi?

------------------
Ermeydan

5 Eylül 2008; 23:38:33 

quote:

Orjinalden alıntı: DİRENOM

quote:

c902 gündüz çok iyi çekiyor.

Hoca ya C902 tasarım olarak maalaesef iyi değil(çok kötü) O ne öyle tahta gibi ve ortasına küçük bir ekran koymuş bizim SE.

G900 var mesela.herşeyivar. Hem tuşlarla hem de ekrana dokunularak kontrol ediliyor. Nedense kimse bahsetmiyor Xenon flash yok ondanmı acaba Galiba benim çok sevdiğim accelerometer yok
Tam olarak bilmiyorum.

Tamam hersey varda g900 de fotografı c902 kadar iyi değil. C902 ile çekilmiş bir kaç sayfa önce fotograflar var çok net ve çok güzel.

Sony Ericsson K850i

denizinpiri

5 Eylül 2008; 23:39:09 

c902 gelicek galiba yakında.. her yerde k850i indirimi var.

ogundmr

6 E