Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ Sayfa: <<   < önceki  127 128 [129] 130 131 132 133 134 135 136   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
melantis

2 Eylül 2008; 10:15:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar K850 çıkmadan tanıtımlarında medya menüsünde TV diye bişey vardı (youtube videolarında hala görebilirsiniz). Bende yok.

Sizde var mı?

1GB Sony M2 (Sıfır) + 2GB Sandisk M2 Satılıktır !!!

Biz büyüdük mü bitti, dalgalar mı geçmişe gitti?
_extreme_

2 Eylül 2008; 10:42:15 

hayır yok...

*Sony Ericsson K-Eight Fifty*

Five Megapixels & autofocus & xenon flash & 3 LED video light & auto lens cover & video (QVGA @30fps)
TFT 256K colors, 240x320 pixels (2.2 inches) & Accelerometer sensor (auto-rotate) & FM radio (RDS)
R1FA035 & Strong v1.1 Camdriver & W980i Mixed Desilver # Mega Bass Volume Acoustic
Sandisk 8 GB MicroSD & HPM-82 & HBH-DS970 Stereo Bluetooth Headset

sar38

2 Eylül 2008; 11:46:17 

arkadaşlar bende bimeks'ten alacağım bu telefonu yalnız kafama takılan bir kaç soru var sizlerden yardım almak istiyorum.Kullanan arkadaşlar bu telefonun kulaklıksız müzik dinlerken ses durumu nasıl birde çok çabuk çiziliyormu kapağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sar38 -- 2 Eylül 2008; 11:43:47 >

leylandi

2 Eylül 2008; 13:15:44 

bimeksteki k850 kampanyası devam ediyo arkadaşlar ilgilenenlere duyurulur.nakit 500ytl+kdv taksitli 550ytl+kdv fiyatları.kaçırılmaz bence.

eroglu05

2 Eylül 2008; 14:13:34 

Bir haftadır ben de K850i kullanıyorum. donanımhaber de bu küçük canavar baya bi tartışılmış. en son sorulan soruya cevap vereyim. k850i nin hoparlöründen müzik dinlemeye doyamadım. akşam eve gidince müziği açıp yanıma koyuyorum. normalde bu kadar küçük bir hoparlörden yüksek ses çıkmaz, çıksada gürültülü olur ama bu canavarın sesi harika. sonuna kadar açarsanız herkesi başınıza toplarsınız. kulaklık performansı da harika.
çizilme konusunda bir sıkıntı yaşamadım. ama çok sert yüzeylere bırakmıyorum. masad bile örtü olan yerer bırakıyorum. öğle normal kumaşlarla silmeyle çizik oluşmuyor. sık sık silmeme rağmen özellikle ışığa doğru tutarak baktım, hiç çizik oluşmamış.
foto konusunda da bir şeyler yazmak isterim. k850i harika bir digi. foto makinası. ancak ilk kullandığımda flaş senkronize değildi, resimlerde parlama veya kararma oluyordu. SEUS programıyla yazılımı Tr. olarak güncelledim. bu sorun giderilmiş artık arkama bakmıyorum. şuan böyle bir cihazı kullanmak gerçekten bambaşka bir ayrıcalık. ben iphone alacaktım k850i nin fiyatı düşünce hemen aldım ve iyide yapmışım. gps ve wifi yi ayda kaç kez kullanancaksınız. ama yanınızda harika bir walkman ve digi.foto mak. taşımak çok daha avantajlı.

LENOVO 3000 N200 0769BWG TY2BWTK
SE K850i
Dreamboy

2 Eylül 2008; 18:10:35 

hepsiburada geçen hafta sadece üyelere özel indirim yapmıştı,şimdi herkese 599 liraya veriyor

Katibim:D.T.:23.04.1971

DH Sigara İçmeyenler Klübü
deserthawk

2 Eylül 2008; 20:00:18 

Malum bimeks ile hepsiburadada fiyat bayağı düştü(telpaya baktım hala 956 ytl diyordu)

Bu fiyat kalıcı mı yoksa kısa süreli bir kampanya mı?

2000 model Uno aracım satılık,
http://forum.donanimhaber.com/m_28858079/mpage_1/key_//tm.htm#28858079
PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Eylül 2008; 20:38:07 

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceperick850i

599 ytl. Alacak arkadaşlar kaçırmasın derim.

DSGNRY

2 Eylül 2008; 20:59:21 

Sony Ericsson'dan Türkiye açıklaması
Sony Ericsson, şirketin Türkiye pazarından çıkacağı haberlerine resmi açıklamayla son noktayı koydu.

Sony Ericsson, geçtiğimiz günlerde yayınlanan "Türkiye'den çıkıyor" haberlerine resmi bir açıklama yaparak son noktayı koydu. Çekilmenin söz konusu olmadığını duyuran şirket, açıklamasında küresel olarak kaynak ve operasyonlarının gözden geçirilmesi kararının bir parçası olarak, Türkiye operasyonlarının da yeniden yapılandırılmasına karar verildiğinin altını çiziyor. Türkiye'de karlı büyümeyi yeniden sağlayabilmek için alınan bu kararın 1 Ekim 2008 tarihinde yürürlüğe gireceği belirtiliyor.

İşte Sony Ericsson'un açıklaması:
Sony Ericsson firması Ekim 2001 tarihinde, Sony ve Ericsson birleşmesiyle yarı yarıya bir ortaklık olarak kuruldu ve aynı yıl Türkiye'de de faaliyet göstermeye başladı. 2001'den önce de, Ericsson kendi cep telefonlarını Türkiye'de satıyordu.

Sony Ericsson küresel olarak, şirket kaynak ve operasyonlarının gözden geçirileceği kararını duyurmuştu. Bu kararın bir parçası olarak, Türkiye operasyonlarının yeniden yapılandırılmasına karar verildi. Türkiye'de karlı büyümeyi yeniden sağlayabilmek için alınan bu karar, 1 Ekim 2008 tarihinde yürürlüğe girecek.

Sony Ericsson Türkiye Ülke Müdürü Roger Bolander konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: "Biz İstanbul ofisimizden şu anda üç pazarı yönetiyoruz: Türkiye, İsrail ve Azerbaycan. Bu üçlü pazar grubu birbirinden çok farklı büyüklük ve gelişimdeki ülkeleri içinde barındırıyor. Türkiye, bizim için büyük bir pazar ve bu pazarda gelişim bizim için büyük önem taşıyor. Birbirinden çok farklı olan Türkiye, İsrail ve Azerbaycan pazarlarını ayırarak hareket etmenin başarılı gelişmeleri beraberinde getireceğine inanıyoruz."

Sony ve Sony Ericsson
Sony Ericsson, "Satış ve Pazarlama"yı ön planda tutan müşteri odaklı bir organizasyon olarak yeniden yapılandırılacak. Bu organizasyon yapısı ile Türkiye'de Sony Ericsson ürünlerinin yüksek satışlara ulaşması hedefleniyor. Bu stratejinin bir parçası da, İstanbul merkezli Sony Euraisa ile olası tüm sinerjileri yaratmak ve kullanmak olacak. Hem Sony hem de Sony Ericsson bu konuyu, birbirlerini desteklemenin doğal bir adımı olarak görüyor. Ayrıca, Sony ve Sony Ericsson'un ortak müşterilerinin çoğu da halihazırda aynı perakende zincirlerinden alışveriş yapıyor.

Bolander, "İsrail, 3G teknolojisi ile çok farklı servisler sunan, tüm operatörleriyle dinamik bir pazar. Sony Ericsson bu pazarda son derece başarılı bir büyüme yaşıyor. Sony Ericsson, son dönemde İsrail'de bir internet sitesinde yapılan ankette gençler arasında da en popüler cep telefonu markası seçildi. İsrail'de Sony Ericsson'un kendi kaynakları ile başarılı yerel ortağı Beres'i destekleyeceği yeni bir yapı kurulacak. Azerbaycan ise, Türkiye ve İsrail'den farklı ve CIS ülkelerindeki diğer pazarlara çok daha yakın bir portre çiziyor. Bu nedenle Azerbaycan'ın CIS ülkeleri arasına alınmasına karar verdik." diye ekliyor.

1 Ekim 2008 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek yeniden yapılanma kapsamında, Türkiye Birimi; aralarında Yunanistan, Balkanlar, Kıbrıs ve İsrail'in de bulunduğu Merkez Ofis'e rapor verecek.

15 pozisyonun kapatılması gerekti
Roger Bolander, yeniden yapılandırmayla birlikte Orta Avrupa Ülkeleri'nin başına geçecek. Ocak 2008'den bu yana şirketin Satış Direktörü olan Soner Cesur ise bu değişimle birlikte Bolander'ın yerine Türkiye Ülke Müdürü görevini devralacak.

Bütün bu aksiyonların sonucu olarak, Sony Ericsson Türkiye ofisinde 15 pozisyonun kapatılması gerekti. Bu, Sony Ericsson için son derece üzücü olsa da Türkiye'deki büyümenin sağlanması ve bir sonraki seviyeye yükseltilebilmesi için gerekli bir durumdur.

Bütün çalışanlar, 1 Ekim 2008 tarihinde yürürlüğe girecek yeni organizasyon yapısı ile ilgili olarak 25 Ağustos Pazartesi günü bilgilendirildiler.

Bolander; "Türkiye operasyonel yönetimi, pazar ihtiyaçlarına güçlü bir yerel bakışı garanti etmek ve müşterileriyle yakın bağlantıyı sürdürmek için Türkiye'de kalacak. Sony Ericsson olarak, Türkiye'nin son derece önemli ve büyüyen bir pazar olduğuna inanıyoruz. Türkiye pazarındaki iş hacmini büyütmek için her tür çabayı da göstereceğiz." diyor.

Konuyla ilgili durumumuzu açıklığa kavuşturduğumuzu umuyor, kamuoyunun doğru olarak bilgilendirilmesine yönelik desteğiniz için teşekkür ediyoruz.

Not: kaynak chip.com.tr

benim gibi insanlar mail fln attı herhalde

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu

D.S.G.N.R.Y
johnmcclane

2 Eylül 2008; 21:45:12 

quote:

Orjinalden alıntı: eroglu05

Bir haftadır ben de K850i kullanıyorum. donanımhaber de bu küçük canavar baya bi tartışılmış. en son sorulan soruya cevap vereyim. k850i nin hoparlöründen müzik dinlemeye doyamadım. akşam eve gidince müziği açıp yanıma koyuyorum. normalde bu kadar küçük bir hoparlörden yüksek ses çıkmaz, çıksada gürültülü olur ama bu canavarın sesi harika. sonuna kadar açarsanız herkesi başınıza toplarsınız. kulaklık performansı da harika.
çizilme konusunda bir sıkıntı yaşamadım. ama çok sert yüzeylere bırakmıyorum. masad bile örtü olan yerer bırakıyorum. öğle normal kumaşlarla silmeyle çizik oluşmuyor. sık sık silmeme rağmen özellikle ışığa doğru tutarak baktım, hiç çizik oluşmamış.
foto konusunda da bir şeyler yazmak isterim. k850i harika bir digi. foto makinası. ancak ilk kullandığımda flaş senkronize değildi, resimlerde parlama veya kararma oluyordu. SEUS programıyla yazılımı Tr. olarak güncelledim. bu sorun giderilmiş artık arkama bakmıyorum. şuan böyle bir cihazı kullanmak gerçekten bambaşka bir ayrıcalık. ben iphone alacaktım k850i nin fiyatı düşünce hemen aldım ve iyide yapmışım. gps ve wifi yi ayda kaç kez kullanancaksınız. ama yanınızda harika bir walkman ve digi.foto mak. taşımak çok daha avantajlı.

bi de bize anlatıp yardımcı olan olsa da biz de güncellesek

güncelleme yok en güncel sürüme sahipsiniz diyo ama sürüm 031

yardımcı olabilecek bi babayiğit var mı bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 2 Eylül 2008; 21:43:57 >

hardcrss

2 Eylül 2008; 21:48:23 

quote:

Orjinalden alıntı: johnmcclane

quote:

Orjinalden alıntı: eroglu05

bi de bize anlatıp yardımcı olan olsa da biz de güncellesek

güncelleme yok en güncel sürüme sahipsiniz diyo ama sürüm 031

yardımcı olabilecek bi babayiğit var mı bana

en guncel yazılıma sahıpsınız dese bile tekrar yaz diye bir secenek yokmu yahu? ben k790ı guncellerken tekrar yaz dıye bi secenek cıkıyordu. birde update services guncellenmıs. sitesinden indirin. oncekin indirdiğinizi kullanmayın. gerçi programı acınca kendi güncelliyor ama belki sizde güncellememistir.

resimde burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 2 Eylül 2008; 21:54:41 >

johnmcclane

2 Eylül 2008; 21:54:34 

seus un son sürümü kaç ?

bendeki 2.8.5.12

hardcrss

3 Eylül 2008; 1:06:52 

quote:

Orjinalden alıntı: johnmcclane

seus un son sürümü kaç ?

bendeki 2.8.5.12

2.8.9.11

onceki güncellememde program boyle değildi. simdikinde extra secenekler eklenmıs. mesela resimdede gorundugu gibi yazılım yerınde R8BF003 yazıyordu. simdi c_asia yazıyor. onceden yedek alma yoktu simdi yedek alma eklemisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 3 Eylül 2008; 1:05:08 >

ogundmr

3 Eylül 2008; 1:40:12