Giriş | |
|
|
|
28 Haziran 2007; 23:02:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Dreamboy İLOVEMOBİLE ortaya çıksana kardeşim ne o ayda yılda bir giriyorsun foruma,kuyuya bir taş atıyorsun çıkar çıkarabilirsen @ İLOVEMOBİLE oldukca agirkanli ve heyecansiz bir arkadas. Uzun zamandan beri K850 kullandigindan kasmiyor hic
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 28 Haziran 2007; 23:03:55 >
Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X38T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 2900 XT, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
|
|
|
|
|
29 Haziran 2007; 1:04:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina quote:
Orjinalden alıntı: Dreamboy İLOVEMOBİLE ortaya çıksana kardeşim ne o ayda yılda bir giriyorsun foruma,kuyuya bir taş atıyorsun çıkar çıkarabilirsen @ İLOVEMOBİLE oldukca agirkanli ve heyecansiz bir arkadas. Uzun zamandan beri K850 kullandigindan kasmiyor hic Senin benim için önemli olan bir cihaz kimileri için önemsiz olabilir
|
|
29 Haziran 2007; 5:55:21
|
|
|
arkadaşlar ne yazıkki işlerim nedeniyle sizin kadar sık siteye giriş yapamıyorum. amacım ortaya taş atıp kaybolmak değil, sorularınızı cevaplamaya çalışacağım. medya menüsü psp nin menüsü ile benzerlik gösteriyor. medya başlığı altında fotoğraf, radyo, müzik, tv gibi seçenekler var. tv den kastedilen DVB-H desteği ile sağlanan broadband bir tv yayını. şu an türkiyede TRT bu kanaldan yayın yapıyor. operatör desteği ve 3G gerekiyor. dokunmatik tuş takımı videolarda da gördüğünüz üzere stabil değil henüz ama çok kullanışlı. secim, menü ve back tuşları ekranın hemen altında. bunun amacı sizi de dediğiniz gibi yer kazanmak. yes no tuşları bu modelden itibaren üst seviye telefonlarda yine kullanılmaya başlanacak. cihazın yeterince fotosu ve videosu var internette. fotoğraf koymamaya da yemin ettim, en azından gelişim süresince. bunları bilmek için se çalışanı olmaya da gerek yok, iyi bir araştırma ve developeri yalayıp yutma size bunları kazandırabilir. bu telefon beni en az sizin kadar heyecanlandırıyor fakat hepimizin beklemekten başka seçeneği yok. ama iş heyecandan başka birşey, burada bunları okuyan herkes bir se fanı. ve se kullanıcısı. fakat bu marka türkiyede avrupanın en düşük pazar payına sahip. %6. (kaynak 3 hafta önceki pazar Sabah gazetesi) gudik nokia %50, plastik samsung %30... bu konuda ne yapabiliriz onu düşünelim. bana kimse samsungu ve nokyayı övmesin, se nin kalitesinde cihazlar değil onlar. en azından avrupalı bunu düşünüyor. (yunanistan se %33 nokia %30 samsung %16, hırvatistan se %25 samsung %13 nokia %25, keza almanya ve ingiltere de buna yakın. nokia ülkesi finlandiyada geçen sene pazar lideriydik. isveç pazar payımızdan bahsetmek istemiyorum adamlar bizden daha milliyetçi, otomobilde bile saab ve volvo disinda araç kullanmıyorlar) evet isterseniz ayrı bir topic açın -pininfarina bana bu konuda yardım edebilir misin?- ama lütfen sony ericsson u türkiyede sevilen ve tercih edilen bir marka yapmamız için ne yapılabileceğini yazın, fikri olan herkes yazsın. anca o zaman bu ürünler ulaşılabilecek fiyatlara çıkacak ve burada sadece yazmaktan başka birşeyler yapmış olacağız bu marka bu pazar payını haketmiyor bunun için yeni fikirlere ihtiyaç var... teşekkürler...
|
|
29 Haziran 2007; 9:22:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ilovemymobile medya menüsü psp nin menüsü ile benzerlik gösteriyor. medya başlığı altında fotoğraf, radyo, müzik, tv gibi seçenekler var. tv den kastedilen DVB-H desteği ile sağlanan broadband bir tv yayını. şu an türkiyede TRT bu kanaldan yayın yapıyor. operatör desteği ve 3G gerekiyor. K850i'de DVB-H mi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 29 Haziran 2007; 9:23:56 >
|
|
29 Haziran 2007; 9:45:44
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: PHI quote:
Orjinalden alıntı: ilovemymobile medya menüsü psp nin menüsü ile benzerlik gösteriyor. medya başlığı altında fotoğraf, radyo, müzik, tv gibi seçenekler var. tv den kastedilen DVB-H desteği ile sağlanan broadband bir tv yayını. şu an türkiyede TRT bu kanaldan yayın yapıyor. operatör desteği ve 3G gerekiyor. K850i'de DVB-H mi var aynen var mı ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 29 Haziran 2007; 9:46:34 >
··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤·· Yeni Nokia N9Se7en. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand. Dokunmatik 3.5" nHD Ekran - 5mp Carl-Zeiss AF Kamera - 32GB - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh |
|
|
|
|
29 Haziran 2007; 9:47:47
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles quote:
Orjinalden alıntı: PHI quote:
Orjinalden alıntı: ilovemymobile medya menüsü psp nin menüsü ile benzerlik gösteriyor. medya başlığı altında fotoğraf, radyo, müzik, tv gibi seçenekler var. tv den kastedilen DVB-H desteği ile sağlanan broadband bir tv yayını. şu an türkiyede TRT bu kanaldan yayın yapıyor. operatör desteği ve 3G gerekiyor. K850i'de DVB-H mi var aynen var mı ki? Ben o TV menüsünü TV çıkışı falan diye düşünmüştüm.
|
|
29 Haziran 2007; 10:56:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ilovemymobile -pininfarina bana bu konuda yardım edebilir misin?- ama lütfen sony ericsson u türkiyede sevilen ve tercih edilen bir marka yapmamız için ne yapılabileceğini yazın, fikri olan herkes yazsın. Hocam iyi hos soyluyorsun da sony'nin yillardir tr'de yapamadigi gerek kalite, gerekse satis rakamlarinda hak ettigi yere gelememesini sadece bir forum uyeleri arasinda tartisilarak veya topic acilarak bu rakamlarin istenen veya arzu edilen seviyelere gelmesi cok zor. Bu olsa olsa sadece kendi yagimizda kawrulmak olur ki basarisi veya saits rakamlarina katkimiz tartisilir. Kisaca daha radikal cozumler uretmek ve dusunmek gerekir ve bu is bizlerden once en basta sony'ye dusuyor...
Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X38T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 2900 XT, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
|
|
|
|
|
29 Haziran 2007; 11:15:19
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina quote:
Orjinalden alıntı: ilovemymobile -pininfarina bana bu konuda yardım edebilir misin?- ama lütfen sony ericsson u türkiyede sevilen ve tercih edilen bir marka yapmamız için ne yapılabileceğini yazın, fikri olan herkes yazsın. Hocam iyi hos soyluyorsun da sony'nin yillardir tr'de yapamadigi gerek kalite, gerekse satis rakamlarinda hak ettigi yere gelememesini sadece bir forum uyeleri arasinda tartisilarak veya topic acilarak bu rakamlarin istenen veya arzu edilen seviyelere gelmesi cok zor. Bu olsa olsa sadece kendi yagimizda kawrulmak olur ki basarisi veya saits rakamlarina katkimiz tartisilir. Kisaca daha radikal cozumler uretmek ve dusunmek gerekir ve bu is bizlerden once en basta sony'ye dusuyor... sana katılıyorum pininfarina biz zaten forumda se performansını yansıtmaya çalıyoruz. (foto, müzik felan) dediğin gibi türkiyede se daha yaygın hale getirmek forumda imkansız. bi söz vardır bi malın en iyi reklamı müşterisi yapar diye. bizim yapıcağımız şey bi dostumuz arkdaşımız bizden telefon tavsiyesi istediğinde se güzelliklerinden bahsetmek, incelemesi için telefonumuzu vermek. bizim yapabileceğimiz en fazla şey budur geri kalan se düşüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erd_M -- 29 Haziran 2007; 11:20:49 >
|
|
|
29 Haziran 2007; 15:47:50
|
|
|
yurdum insanı işte herkesin ağzında "yok yok nokidan şaşmicaksın" lafı var neredeyse atasözü olucak kimse başka markalara açıp bakmıyo ki falancı kişi direk gidip nokia alıyo, yani alışkanlık olmuş yok işte multimedya, kamera,ses vs. alan kişiler bunları soruyorum hiç birinde tık yok çünkü bilmiyorlar etrafındakiler nokia aldığı çin bu şekil oluyor, uzun lafın kısası bu zamanla insanların bilinçlenmesiyle olucak birşey bence, se elinden geldiğince resklam yapıyor görsellik açısından da sitesi çok güzel ama dediğim gibi alışkanlık olmuş...
|
|
29 Haziran 2007; 18:12:57
|
|
|
Türkiye'de rekabetçi fiyatları sayesinde SE de hak ettiğ yeri alabilir. Örneğin benim şu an kullandığım telefon k750i. Bunun fiyatı 350 YTL.'ye düşmüş. Ben çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Ben vakti zamanında iki katı paraya almıştım. Bu rekabetçi fiyatları ürün Türkiye'ye girdiği andan itibaren bu seviyelerde tutabilirlerse SE'yi de kimse tutamaz. Örneğin k850i 600 YTL.'den satılmaya başlanırsa resmen kapışılır. Alın işte benden yeni fikir ve bedava tüyo. Saygılar...
|
|
|
29 Haziran 2007; 22:03:24
|
|
|
Bir kaç gün foruma gelmedik başlık baya aşağılara inmiş Cebit fuarı için gün sayıyorum
|
|
29 Haziran 2007; 22:08:28
|
|
|
|
arkadaşlar, forum.donanımhaberi'in türkiyedeki ve dünyadaki yeri zaten istatis | | | |