Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: termit.

Arkadaşlar benim niyetim K850 almaktı,N82 nin tipi itici geliyordu ama ben iki fotoyuda eşit şartlarda çektim,hatta birer kare daha çektim ama buraya koymadım,2 telefonda da flaşh patlamadı herşey eşitti yani.Ama N82 xenon olmasına rağmen ışıklı ortamda çekim yaptığında ortamı K850 ve diğer kompakt fotoğraf makinelerindeki gibi karartmıyor ki alırken ben buna razıydım ama gördüm ki ışıklı ortamda bile N82 flaşı dolgu flaş gibi davranıyor ortamı karartmıyor aksine karanlık bölgeleri aydınlatıyor.Gündüz K850 daha iyi yada doğal çekebilir ona sözüm yok onuda kabul ederim ama ben en çok yapay ışıkta aile ortamında resim çekiyorum ve N82 flaşı inanılmaz verimli çalışıyor bu durumda,mesafe ne olursa olsun ortamın ışığı + xenon flaş ışığı kazancı sağlıyor bu benim için çok güzel.Amacım kavga değil,ama bunlarda bence telefon alacaklar için yararlı bilgiler.

arkadaşım yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum, keşke şu forumda herkes senin gibi objektif yorumlar yapabilse...

quote:

Orjinalden alıntı: Excrea

1) bu telefon gayet guzel goruntuye sahip fakat okadarda buyutulecek bir ozelligini goremiyorum bu kadar abartilmasini anlayamadim bircok eksisi var n95 8gb la yarisamiyacak bir telefon bence.kamerasi cok az daha iyi olsa bile tek degerlendirme kamera uzerine yapmak cok sacma ki n95 de harika fotoraflar cekiyor bu acik.

2) 2.2 inc kucucuk ekrani var wireless yok gps yok tuslar cok rahatsiz edici kucuk 930 mA battery yogun kullanimda nekadar dayanabilir ayrica 3.5 mm kulaklik girisi olmamasi eksileri + olarak sa bence kucuk farkla kamerasi ve hoş goruntusu ki n95 de gayet sik olmasina ramen biraz tombul

3)he bu arada sadece kendi gorusumu yazmak istedim bir nokia hayrani degilim lg viewty aliyorum ve bence lg viewty de bu telefondan kat kat ustun tabi kisiye gore degisir bunlar sadece nokianin mantiksiz yere kucuk gosterilmesine kizdim sonucta bu telefondan ustun ozellikte ve ne yapisa yapilsin ole kalıcak... ama tabi kisinin isteklerine gore degisir bunlar wireless ve gps kullanmayan muzik dinlemeyen birine gore nokia nin bi anlami yok tabi 8gb hafiza da isinize yaramiyorsa :) kucuk ve guzel gorunumlu telefon isteyenlere gore k850 de gayet iyi bir secim olur

1) telefonu hiçbir zaman büyütmedik de, abartmadıkta.cihazın yaptıkları ve yapabilecekleri şeyleri herkes biliyor...sonuçta üst segmentte bir cihaz ve bulunduğu segmentin de sonuna kadar hakkını verdiğini düşünüyorum.
    bu cihaz zaten N95 8GB ile aynı segmentte değil, bu yüzden yarış gibi birşey sözkonusu olamaz. bu iki cihazla ilgili bir karşılaştırma olacaksa bu sadece kamera performansı üzerine olabilir.ayrıca N95 in kötü foto çektiğini ima eden bir arkadaş görmedim, 5 MP (AF) + Carl Zeiss optic kullanan bir cihaz tabii ki gayet kaliteli fotolar çekecektir...

2) evt bencede SE bu modelde ekranı yine ufak tuttu...2.4" bir ekran gayet güzel olurdu ve bu boyut bir cep telefonu içinde yeterli diye düşünüyorum.sonuçta ekran büyüdükçe cihazın boyutları da artıyor bu yüzden ufak boyutta 2.4" ekranlı bir cihaz yapılabilirdi.örneğin G900 modeli buna bir örnektir ve SE sanırım 2.4" ekranı K880 yada K900 modellerine saklıyor.
    yine seninde bahsettiğin gibi cihazın tuş takımı gerçekten rahatsız edici, SE bu modelde de çok sert tuşlar kullanmış, bunu anlamak mümkün değil.tuşların çok küçük olduğu fikrine ben de katılıyordum ama taa ki N82 yi görene kadar.N82'nin tuşlarının yanında valla K850'nin tuşlarının Allah'ı var desek yalan olmaz herhalde.dediğim gibi tuşlar çok ufak değil ancak oldukça sert...
    ayrıca cihazda 3.5 mm kulaklık girişinin olmamasını eksiklik olarak görmemek lazım, sonuçta kullanıcıların çoğu ya 20-30 YTL verip walkman kulaklıklarla yada stereo bluetooth kulaklıklarla bu cihazı kullanıyorlar...

3) "Nokia'nın mantıksız yere küçük gösterilmesi" gibi birşey sözkonusu bile değil...
    herkes Nokia'nın da, SE'nin de nasıl cihazlar yaptığını (artılarını / eksilerini) iyi biliyor.W-LAN ve GPS için dediklerini doğru kabul edebiliriz, bunları kullanmayanlar için Nokia'nın pek bir anlamı olmayabilir.ancak müzik olayında SE nin ne derece başarılı olduğunu artık herkes kabul ediyor.ayrıca 8GB kartla da hafıza sorunu çözülebilir...

• arşivden birkaç foto...(fotolar yeni firmware ile çekilmemiştir)

(@Toader - hardwarezone forum)

Construction with nice colours

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

(@saljiputeh - hardwarezone forum)

NO Flash

(@CoffeeLover - hardwarezone forum)

orjinal boyut
    orjinal boyut
    orjinal boyut
    orjinal boyut

• arşivden fotolara devam...

(@bryan09 - hardwarezone forum)

Auto mode - orjinal boyut

(@CoffeeLover - hardwarezone forum)

orjinal boyut
    orjinal boyut
    orjinal boyut

(@IKEYBUMBUM - hardwarezone forum)

(@saljiputeh - hardwarezone forum)

(@Toader - hardwarezone forum)

orjinal boyut
    orjinal boyut

(@Adam80 - hardwarezone forum)

orjinal boyut

• Abi sendeki fotonun haddi hesabı yok heralde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Abi sendeki fotonun haddi hesabı yok heralde?

Hasan burdan daha çok orada gibi Esato'dakilerle kanka olmuştur kanımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinok

quote:

• ya extreme kardeş iyi güzel foto paylaşıyosun da sağol da geçen ay foruma girip sayfalara bakacam die kotayı aşmışım resimler ön izleme görünümünde bile olsa tamamı iniyor bilgisayara bunun başka bi yolu yokmu sayfaya girmeye korkar oldum bu arada Telefon hakkındaki yorumların çok objektif ve gerçekci. Ancak tuş sert demişsin doğru ama alışınca sorun kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 6 Mart 2008; 0:48:23 >
  • quote:

valla abi hiç saymadım, bilemiyorum ki

quote:

Orjinalden alıntı: altinok

Zafer abi dikkat ediyorsan fotolar "hardwarezone forum"dan alıntı...
    artık esatoyla sınırlı kalmıyorum, dünyaya açıldım

quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

ya extreme kardeş iyi güzel foto paylaşıyosun da sağol da geçen ay foruma girip sayfalara bakacam die kotayı aşmışım resimler ön izleme görünümünde bile olsa tamamı iniyor bilgisayara bunun başka bi yolu yokmu sayfaya girmeye korkar oldum bu arada Telefon hakkındaki yorumların çok objektif ve gerçekci. Ancak tuş sert demişsin doğru ama alışınca sorun kalmıyor

valla kardeşim istiyorsan fotoları 800*600 boyutunda ekleyebilirim, ancak bu boyutta kötü fotolar bile çok güzel görünebiliyor...
    bu yüzden de forumu takip eden arkadaşlar yanlış bilgi sahibi olmasınlar diye fotoları orjinal boyutta (2592*1944) eklemeye çalışıyorum ki herkes fotolardaki detaylara bakarak cihazın foto konusundaki kabiliyetini daha rahat görebilsinler...

tşk ederim kardeşim
    ben herkesten böyle objektif yorumlar bekliyorum ancak bu maalesef mümkün olmuyor...
    tuş takımı konusuna tekrar gelirsek; sende cihazı kullanan biri olarak tuşların sert olduğunu belirtmişsin, alışınca tabii ki kullanım zorluğu yaşanmayacaktır ancak önemli olan zaten baştan itibaren hiçbir zorluk yaşamadan cihazı kullanabilmektir...

• eyooooooo
    az önce vatandan 701 ytl ye sonuda k850 mi almayı başardım hasret bitti sonunda!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_night77

eyooooooo
    az önce vatandan 701 ytl ye sonuda k850 mi almayı başardım hasret bitti sonunda!!!

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Fiyat da iyi.
  • arkadaslar herkes gendine göre yorum yapmis ama herkesin zevki ayridir tartisilmaz.

1 ay oldu alali ama hemen bozuldu,muzik dinliyordum birden dondu telefon ve kapatim sarjini cikarip tabi acmak istedim ama acilmadi sadece tus ve kameranin kenardaki isiklari ynaiyor hic bisi olmuyordu servise gonerdim ama hemen bozulamsina anlam v ermedim nedne oolmus ola bilir caaba?
  • 700 lira çok düşmüş yahu biz 900 e aldık

neyse güle güle kullan
  • Orjinalden alıntı: blue_night77

eyooooooo
    [/

aldığınız yer vatan computer mı acaba ve hangı ıl cunkı gercekten cok ucuzlamış
  • Vatanın tüm bonus kartlara 5 taksitte %28 indirimi var. mağazaları tavsiye etmem çok kalabalık oluyor,ayrıca kalmama durumu da var.İnternetten de alınıyor sitesine girerseniz görürsünüz.

• Bonus'a %28 indirim mi 700 liraya geliyor telefon harbiden.
    Vatan Cardfinans'a yapardı hep böyle kampanyaları, ne olmuş bu Vatan'a ya
  • arkadaşlar aslında dığer sayfalara bakamdan yazıyorum ama aranızda k850i sahıbı olanların youtube yada başka bır video paylaşım sıtesınde yapmış olduğu bır tanıtım vıdeosu var mı turkce oalarak aslında bu platformun müdavınlerının bunu yapamasnı arzulardım dımı...:)
  • yeni firmware R1EA031 den mükemmel karelerr, tabii ki @plankgatan farkıylaa...(Zafer abi senin adamın )

(@plankgatan - esato forum)

orjinal boyut

(@davidsic - esato forum)

R1EA031
    R1EA031

(@Rifqi_Aziz - esato forum)

3x Digital Zoom (Macro)__bu fotoğrafa bittim resmen, şu cihazda optical zoom olduğunu düşünmek bile istemiyorum

(@dentoters07 - esato forum)

(@Luci'sPower - esato forum)

(@DrunkMunky - esato forum)

(@Amras - esato forum)

orjinal boyut
    orjinal boyut

(@p!xarus - esato forum)

• K850i'de makro en az kaç cm??
  • @_extreme_
    Vallahi bu adam iyi çekiyor.
  • ya arkadaşlar, telefonun kalitesi güzel bende k850i kullanıyorum ama size şaşıyorum, ufacık telefonun çektiği resimden ne olacak, alın bir sony n1 keyfinize bakın, bkın size ekte bir resim yolluyorum sony dsc-n1 ile çektim bunu.

• 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.