General Network HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Announced 2007, June Status Coming Soon Size Dimensions 99 x 50 x 12.5 mm Weight 86 g Display Type TFT, 256K colors Size 240 x 320 pixels, 2.4 inches - Wallpapers, screensavers Ringtones Type Polyphonic, MP3, AAC Customization Composer, download Vibration Yes Memory Phonebook Yes, Photo call Call records 30 received, dialed and missed calls Card slot Memory Stick Micro (M2) - 40 MB internal memory Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD No EDGE Yes 3G HSDPA (W910i only) WLAN No Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP Infrared port No USB Yes, v2.0 Features Messaging SMS, MMS, Email Browser WAP 2.0/xHTML, HTML(NetFront), RSS reader Games Yes + downloadable Colors Hearty Red, Noble Black Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video - Java MIDP 2.0 - FM radio with RDS - Walkman 3.0 player - TrackID music recognition - T9 - Image viewer - Picture editor - Organiser - Voice memo - Built-in handsfree Battery Standard battery, Li-Ion Stand-by Up to 400 h Talk time Up to 9 h
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme_danger -- 15 Haziran 2007; 21:28:33 >
nolamaz
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 1 günü kaldı.
15 Haziran 2007; 1:34:22
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
dokunmatik tuşları hiç sevmemişimdir halamın oğlunda e900 var elin yanlışlıkla değse çat gidiyor çut açılıyor inşallah bu da öyle olmaz bi tuşla falan aktif pasif olsa falan süper olur
Malesef öyle nolamaz bir süre sonra alışılır deniyor fakat arkadaşımda 4 aydır falan var. halen yakınıyor o dokunmatik tuşlardan
kullanış için değil bence sırf hava olsun karizma olsun diye yapılıyor bu tuşlar çünkü kullanıcıya en ufak bir kolaylık sağlamıyor.Aksine sürekli yanlış yerlere girip duruyorum.Aldım şöyle bi bakayım dedim samsungu hiç sevmem bi bakayım dedim ekranı filan güzel hoş kamerayı açcam bi bakıyom başka bşieye basıyom resim çekcem çıkıyom elim değiyor kardeşim elim parmak çocuk kadar değil ki