Şimdi Ara

Söylenti: Üç GTA Oyununun Yeniden Düzenlenmiş Versiyonu Yolda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Bir Kotaku raporuna göre Rockstar Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Stadia, iOS ve Android için Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas'ın yeniden düzenlenmiş versiyonlarını geliştiriyor.
     
    Yeniden düzenlenen versiyonlar Unreal Engine motorunda "yeni ve eski grafiklerin" bir karışımı şeklinde olacağı ve klasik bir Grand Theft Auto oyunlarının yapısı korunacağı belirtiliyor. Kullanıcı arayüzü de güncellenecek ancak aynı klasik stili koruyacak. Oynanışla ilgili ayrıntılar paylaşılmazken, yeniden yapımların mümkün olduğunca orijinal oyunlara sadık kalacağı söyleniyor.
     
    Yeni versiyonlar konsollar için Ekim ayı sonundan Kasım ayı başına kadar çıkacağı belirtiliyor. PC ve mobil sürümlerin de 2022'de çıkış yapacağı bildiriliyor. 
     
    Yayınlanan modele göre üç oyunun da tek bir pakette satışa sunulacağı söyleniyor. Oyunlar dijital olarak satışa sunulacak.
     
    Kotaku ayrıca Rockstar Games'in Red Dead Redemption'ı portlamak istediklerini ancak bu isteğin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği Grand Theft Auto remake'lerinin başarısına bağlı olduğunu bildiriyor. 
     
    VGC editörü Andy Robinson da Kotaku'nun raporunu doğruladı. 




  • Remake değil, çok sevinmemek gerek. Hatta mobil platform vs olayını okuduğum an beklentiyi sıfırladım ben, umarım yanılırım ve güzel bir şey çıkar..
  • Hoşgeldiniz eski nesil oyunlar hoşgeldiniz remakeler remasterler güle güle yeni yapımlar yeni ipler.
  • Çok erken olmuş ya kesinlikle bir 15 sene daha beklemeleri gerekiyordu :p

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • asıl gelmesi gereken gta 4 yok lol
  • Bari RDR 2 motoruyla Remake yapın da bir şeye benzesin :D
  • Çözünürlük ve dokuları azıcık yükseltip yeni nesil konsollara portlayacaklardır fazlasını beklemeyin. Rdr 1 gelsin o yeter gerçi de.

  • Sevindim habere umarım üstüne emek verilmiş olur.
    PC’ye de geleceğine göre kayda değer değişiklik olur diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 13 Ağustos 2021; 22:6:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh başka haber BSC başka haber yapıyor

    DHda remake olacak ister yeni ister eski grafikte oynanabilecek yazılmış

    Burada remaster

  • Aynen kardeşim GTA 6 aç kapıyı...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yer remastered diyor dh remake diyor. ilginç

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remake olmadığı sürece ilgimi çekmiyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben daha çok çıkarılacak içerikleri merak ediyorum. Özellikle Vice City ve San Andreas bugün yapılabilecek oyunlar değiller.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Babblebabble

    Heh ta kaç yıldır aynı şeyi söylüyorum. 6 gelmiyorsa bunlar gelsin, bunlar parayı kırar diyordum, daha yakın bir konuda buna benzer bir gönderim var. Ben bunu alırım, remaster olsa bile. Win10'da sıkıntısız her türlü çözünürlükle oynamış oluruz. Asıl olay ne biliyor musunuz? Oyunun remake olmaması değil. Güncel sistemlerde sorunsuz çalışabilir halde çıkarsınlar, modder'lar zaten oyunları x10 kalitede çıkaracak modları 5-6 ay içinde çıkartırlar sıkıntı yok. PC'nin avantajını kullanın, console peasant falan değilseniz tabi.


    Çokmu akıllısın, Bu kadar eski oyunlar Remake yapılmazsa sen Grafik Modu yapsan ne yazar..Yapışık elli karakterlerle, Yüzü üçgen gözleri bile belli olmayan karakterlerle bir ara sahne izlesem, Etrafta modcuların yaptığı dokular, Yansımalar olsa ne yazar.. Animasyonlardan hiç bahsetmiyorum bile...Modcular bir yere kadar yapabilir..Ki Modcularada yasaklar katmaya başladı Take-Two...
  • GTA 4, RDR 1 falan varken bu oyunlarada ne oluyor, Ben GTA San'ı 4K oynasam ne yazar oyun zaten çizgi film, GTA 5 bile sırıtmaya başlamışken bunlar ne yapabilecek ki bu kadar eski oyunlara..Remastered asla kurtarmaz Remake yapmaları lazım, Ki sadece grafik arttırmakta kurtarmaz, Oynanışa animasyonlarada el atılması lazım..Bu kadar şeyle uğraşacaklarını hiç sanmıyorum, Zaten mobilede çıkacak diyorlar buda demek oluyor ki GTA 5'ten kötü gözükecek..Ps4'te GTA San'ın Orjinal PS2 sürümü vardı Güzel indirim gelirse almayı düşünüyordum, O sürümün özelliği İki kişilik oynanabilmesi ve Sarı tonlarda olduğundan dolayı benim için gerçek GTA San havasının onda olması..Umarım kalkmaz.
  • RDR 1 gelmeli
  • Bu oyunları günümüz standartlarında oyuncuya sunacaklarsa adam gibi bir update şart. Yukarda bir arkadaş yazmış aynen katılıyorum. Yapışık elli üçgen yüzlü karakterlerle alın oynayın diyecek halleri yok herhalde. En başta R* gibi bir firma adını lekelemez böyle yaparak. Bana göre oyun dünyasında zirve Rockstar'dır. Belki Mafia 1 Remake kadar fark olmaz ama günümüzde oynanacak seviyeye çekmeleri de şart. Yoksa ne diye pazarlayacaklar, nasıl satacaklar?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gta ilk oyunundan bugüne kadar tüm oyunlarını oynamışımdır.

    Efsane olarak nitelendirebileceğim;
    Gta2-gta3 ve gta4
    Gta online ve san andreas da eh işte.

    Şahsen Gta3 ve san andreas ı bekliyorum.

    Vice city hiç sevemedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya bence grafik yenilemek yerine vice city yi mesela ana hikayeyi korusalar sonra devam ettirseler haritayı biraz daha büyütseler, cevre ile etkileşimi artırsalar mekanik ekleseler biraz daha yani gta 5 deki özellikleri direkt getirin demiyorum da direkt vice city grafiklerini yükseltmeseler keşke.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.