vodafone çekmeyen yerleri REFERANS olarak buraya yazalım. ben ve tanıdıklarım kaç defe şikat ettik. hatta imza felan yaptık. ama pek umursayan olmadı. fakat burda binlcerce kişiyiz. burda yazarsak kitlesel oludug için önemseyebilirler, hem onlar içinde refernas olur. kolaylık olur. çekmedikleri yeri bilirler. nereye baglı nufus kaç diğer şebeke durtumlarını bilirler. kesin bunların bu konuları takip ettiren boıt programları vardır ancak yer nereye baglı nerede var gibi konulaı da yazalım
önce ben başlıyorum konyada akyokuşta bir verici var. ancak sadece meramn bag evlerini ve tıp fakültesi hastenesi civarını görüyor. bosnhersekte lalabahcede karamanyolunda eregli yolunda 1-2-3 ve diğer organizede nişantaşında(hareketli nufus 2 milyon) çekmiyor. aynı zamanda 90 küsür köyü 10 küsür belediyesi olan bozkır ilçesinde sadece üçpınar yolu üzerindekileri görüyor. şehir merkezinde telefonu pencereye koysanız bile şebeke alamıyorsunuz. bozkırda şebekesi üçpınar yolu üzerinde bozkır zaten bir çukurun içi olunca başka yerede koymaya gerek yok. telsim turkcel avea hepsi yanyana ancak telsim güçsüz ancak kendi dibini görüyor
mesela arkadaşım vodafone kampüste hiç çekmiyor. ben buldukça buraya yazacağım
ben akyokuştaki vericiden sinyal alıyorum genelde telefonum kapalıyken beni arayn noları telefonu açtıktan sonra 1 saat sonra geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: mxlove
ben akyokuştaki vericiden sinyal alıyorum genelde telefonum kapalıyken beni arayn noları telefonu açtıktan sonra 1 saat sonra geliyor.
namaz vakitleri ramzanda aramıştım güzel di ama ikindi namazının vakti yası namazında ytatsuı namazı iseertesi gün öğlene ancak geliyor. tabiki hak vermek lazım taaaaa istanbuldan geliyor. trenle geliyor demekki 18 saatte geldiğine göre
Zaten böyle bir üst konu var, üst konudan devam etmek yerinde olacaktır: