'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 40051 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Kırmızıçam Tv(gece 23:30 dan sonra türkçe erotik filmler) frekansı taratınca live24 olarak çıkıyor. Frekans:12476 H 27500 sitesi kanal 31 isminden vazgecildi yerine bu geldi..
Paylaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur67 -- 14 Haziran 2007; 13:56:19 >
''İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!'' Mustafa Kemal ATATÜRK
bu kadar iğrenç bi kanal daha olamaz herhalde...ekranın zaten yarısı reklam dolu...
arkadaşlar benim merak ettiğim..hotbirdde izlenebilecek şifresiz kırmızı başka kanallar varmı....şu telefonla ara hikayeleri dışında doğru düzgün şifresiz kanallar yani...
"İnsanlar, nankör, yalancı, iki yüzlü, tehlike karşısında korkak, kazanç karşısında çıkarcıdırlar. Bütün bunları bilerek onları yönetmek gerekir. İyi olmayan insanlar arasında iyi kalmak isteyen bir insan er geç ortadan silinir. Şu halde, hükümdar iyi olmamayı öğrenmelidir. " Niccolò Machiavelli
bu kadar iğrenç bi kanal daha olamaz herhalde...ekranın zaten yarısı reklam dolu...
arkadaşlar benim merak ettiğim..hotbirdde izlenebilecek şifresiz kırmızı başka kanallar varmı....şu telefonla ara hikayeleri dışında doğru düzgün şifresiz kanallar yani...
X-Dream tv diye bir kanal vardı ama yakın zamanda o da şifreledi,adam gibi bir şey yok yani...
o zaman hotbird hikaye, desenize boşa çanak kurmaya gerek yok hotbird için...
"İnsanlar, nankör, yalancı, iki yüzlü, tehlike karşısında korkak, kazanç karşısında çıkarcıdırlar. Bütün bunları bilerek onları yönetmek gerekir. İyi olmayan insanlar arasında iyi kalmak isteyen bir insan er geç ortadan silinir. Şu halde, hükümdar iyi olmamayı öğrenmelidir. " Niccolò Machiavelli
geceleri nt1 ve tele5 favorilerimdir.ikiside şifresiz,erotik.arada bir vox ve nbc'de de denk geliyorum
gündüz reklam kanalı olmasına rağmen x-stream izlerim.güzel kızlar çıkıyor.
ama böyle yazdım diye yanlış anlamayın.sanki her zaman izliyormuşum gibi oldu.
hadi ya vox tada varmı bizde arada bakalım bu arada EMMANUELLEYİ özleyenler için NT1 ve EXTRA 3 tavsiyemdir ayrıca PLAYBOY istiyenler DAS VIERTE yi izleyebilirler bende varya töbe töbe
geceleri nt1 ve tele5 favorilerimdir.ikiside şifresiz,erotik.arada bir vox ve nbc'de de denk geliyorum
gündüz reklam kanalı olmasına rağmen x-stream izlerim.güzel kızlar çıkıyor.
ama böyle yazdım diye yanlış anlamayın.sanki her zaman izliyormuşum gibi oldu.
hadi ya vox tada varmı bizde arada bakalım bu arada EMMANUELLEYİ özleyenler için NT1 ve EXTRA 3 tavsiyemdir ayrıca PLAYBOY istiyenler DAS VIERTE yi izleyebilirler bende varya töbe töbe