Şimdi Ara

Back 4 Blood Kapalı Betasından 19 Dakikalık Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Back 4 Blood için Kapalı Beta aşaması şu anda devam ediyor ve bu kapsamda 19 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. Turtle Rock Studios bu betayı 12 Ağustos'ta herkese açmayı planlıyor.
     
    Back 4 Blood, otoriteler tarafından çok beğenilen Left 4 Dead serisinin yaratıcılarının elinden çıkan, heyecan verici bir eşli birinci şahıs nişancı oyunudur. Ridden'a karşı verilen savaşın merkezindesin. Bir zamanlar insan olan bu korkunç yaratıklar, taşıdıkları ölümcül bir parazit yüzünden, son medeniyet kırıntısını bile mideye indirmek üzereler. İnsanoğlunun varoluşu tehlikedeyken, Ridden'ı ortadan kaldırıp dünyanın kontrolünü yeniden ele alma görevi sen ve arkadaşlarına kaldı.
     
    Oynanış videosu
     
     








  • Gideri var gibi. Ben daha ciddi ve daha gerçekçi olmasını isterdim de işte küçük yaş oyunculara da hitap edecekler tabi..
  • Sadece 250 tl'cik. Cukka cukka.
  • Eskiden bu tarz oyunların yokluğu çekiliyordu sanki, KF1-L4D zamanları falan ama şimdi bilemiyorum   Daha sofistike bir şeyler lazım.

  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Gamepass xbox ve pc de day one geliyor zaten. Yani np.

  • "Bedava olursa deneyeceğim oyunlar" listesine dahil. Şu zamanda bu konsept hala ilgi çeker mi bilmiyorum. Riskli iş. Bu türde oyun yapıyorsanız artık bir hayli farklı olmalı. Yani Left4Dead'in günümüz grafiklisi gibi olmuş bu. Ayrıca 2009 yılında çıkan Left4Dead 2 atmosfer olarak bundan daha iyiydi diye hatırlıyorum. Biraz korku unsuru da vardı. Bu oyun "üstüne gelen zombileri vur" olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wassuplaying -- 8 Ağustos 2021; 5:15:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.