Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sony servis ankara

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> sony servis ankara Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
forex

13 Haziran 2007; 22:29:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar elımde panasonıc m3000 kamera var düğün cekımlerı yapıyorum bundan dolayı dewamlı dugun salonlarına basımdan olaylar gecıyo bıgun dugun cekımı yaparken kameranın ara aparatına sahneye cıkan bır cocuk takıldı ve kamera ayaklıktan dustu neyse kameranın goruntusu yok oldu ankarada gezmedıgım yer kalmadı yaptramadım tam tamırden vazgecıp yenısını almak ıcın amerıkan pazarına gıttım ordan bana bıyer onerdıler tıryakı ıs merkezınde gıttım gencten bı cocuk vardı ılk basta tereddut etım cıhazı bırakmak ıstemedım ama tawsıye eden kısı sayısı cok tu cıhazımı bıraktım .tabı ıcım ıcımı yıyo cıhaz ne oldu acaba dıye 2 gun sonra telefon geldı cıhazınızın borcu su su arzası var napalım dıye ınanamadım yaptılar su an gayet memnunum ...sımdı dıyceksınız bunu nıye anlatıyosun kardesım bakın benım cok arkadasım bu işten madur oldu yok cıhazı kaybolan gıdıp tv tamırcısıne kamera bırakan oyuzden sızde aynı hatayı yapmayın dıye adresını werıyım belkı bı ısınız duser numaralarını verıyım bıde bu arkadaslar ankarada 4188120 teknık servıs sorumlusu var barıs bey saolsun cok yardımcı oldular bı ugramanızı tavsıye edrım adresınıde verıyım ızmır cad ıhlamur sok 5..38 tıryakı ısmerkezı asma kattalar dıgıtal elektronık ...ınsallah sızede yardımcı olurlaar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forex -- 1 Ekim 2008; 22:30:43 >

AKINLASINN

14 Haziran 2007; 8:51:09 

Sağolasın ve geçmiş olsun diyelim artık.

''Türkiye, Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
forex

26 Eylül 2008; 23:18:02 

www.sonyservisankara.com

cerfo

22 Ekim 2008; 17:35:27 

http://www.kameratamircisi.com/

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> sony servis ankara Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Eclipse X58
MSI'ın Core i7 platformu için iddialı anakartı Eclipse mercek altında
Aerocool M40 HTPC kasa
Aerocool'un kübik yapıdaki, çift katlı HTPC kasasını inceliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar