Şimdi Ara

The Ascent için Yeni Video Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Microsoft, The Ascent için Neon Giant ekibiyle ARPG oyununu derinlemesine incelediği yeni bir video yayınladı. Neon Giant'ın kurucu ortakları Arcade Berg ve Tor Frick, Alexander Litvinov Fominski (Lead World Designer) ile birlikte oyunun dünya tasarımını, dövüşünü, oyuncu etkileşimlerini ve daha fazlasını inceliyor.
     
    The Ascent, PC'de Ray Tracing ve DLSS'yi de destekleyecek. Neon Giant, oyunun yansımalarını ve gölgelerini geliştirmek için Işın İzlemeyi kullanacak. 
     
    Oyun hakkında
     
    The Ascent'in dopdolu dünyasını ve derinliklerdeki gecekondulardan lüks bölgelere kadar çok farklı bölgelerini keşfederken yeni müttefikler ve düşmanlar ile tanışıp ganimet bulun.
     
    Yukarıya veya aşağıya nişan alın, silahları değiştirin, ölümcül gereçler kullanın, siper alın, yok edilebilir ortamları kendi avantajınıza kullanın ve yeni düşmanlarla yüzleştikçe taktiğinizi değiştirin.
     
    Karakterinizi oyun tarzınıza uygun siber donanımlarla özelleştirin. Seviyeniz yükseldikçe yeni yetenek puanları kazanın ve düşmanlarınızı yaratıcı yöntemlerle alt etmek için çeşitli güçlendirmeler deneyin.
     
    The Ascent 29 Temmuz'da çıkış yapacak.
     
    Yayınlanan video
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.