Şimdi Ara

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Satış Rekoru Kırdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    GfK verilerine göre Nintendo'nun en son Remaster oyunu The Legend of Zelda: Skyward Sword HD geçen hafta İngiltere'de en çok satan kutulu oyun oldu.
     
    Skyward Sword HD, lansmanda Link's Awakening'in 2019'daki Remaster'ından daha iyi satış yaptı.
    Oyun Hakkında:
     
    İlk olarak 2011'de Wii için piyasaya sürülen ve serinin zaman çizelgesindeki en eski hikayenin yanı sıra Usta Kılıcın yaratılışını tasvir eden The Legend of Zelda: Skyward Sword şimdi Nintendo Switch'e ek olarak gelişmiş kare hızı, grafikler, daha yumuşak ve daha sezgisel kontrollerle geliyor. Oyunla birlikte bir dizi temalı Joy-Con kumandası de piyasaya sürülecek: Joy-Con kolunun sağında Master Sword'un görseli solda ise Hylian Shield motifi yer alacak. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD ve temalı Joy-Con, 16 Temmuz'da Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. 








  • Ön siparişi verdim Gizaladan bekliyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu Wii Oyunu.. Bunu Wii U ya Remaster yaptılar zaten. Şimdi Switch e Remaster ın remaster ı çıkıyor. Bir de bunu 60 Avrodan satıyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu Switch'te neredeyse her oyun remastered. Skyward Sword, Breath of the Wild, Mario Kart 8, New Super Mario Bros, Pokken Tournament, Donkey Kong Country: Tropical Freeze falan ilk aklıma gelen ve Nintendo tarafından yapılan remastered oyunlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetalpertr

    Bu Wii Oyunu.. Bunu Wii U ya Remaster yaptılar zaten. Şimdi Switch e Remaster ın remaster ı çıkıyor. Bir de bunu 60 Avrodan satıyorlar.


    Bu oyun WiiU'ya remaster edilmedi, WiiU konsolu Wii oyunlarını da çalıştırabildiği için Wii versiyonu WiiU'da da oynanabiliyordu.

    Nintendo'nun port bir oyuna $60 istemesi can sıkıcı olsa da bu portun en can alıcı kısmı 60 FPS olması ve harekete duyarlı kontrollerin yanı sıra normal tuşlarla oynayabildiğimiz bir kontrol şeması eklenmiş olması.
  • Breath of the wild Switch oyunu değildi zaten arkadaşla Wii u için çıkan son Zelda oyunuydu, switchde de eklendi, şu an yıllardır Switch için özel çıkan bir yeni Zelda oyunu yok, ilerde olacak o da breath of wild 2 olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.