Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
COMPAQ PRESARIO F500 DRIVER SORUNU :: YARDIM PLS :(

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> COMPAQ PRESARIO F500 DRIVER SORUNU :: YARDIM PLS :( Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
raufz

13 Haziran 2007; 15:27:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

presario f500 üm war
teknosa dan alındı üstünde lisanslı vista var..
xp kurdum ama hiç bir driver ulaşamadım arandım tarandım bu alette böle sorun yaşayan ilk ben degilmişim

konuyla ilgili bi bilginiz warsa paylaşmanızı rica ederim

raufz

djsabay

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2007; 17:49:59 

dostum aynı sorunu bende yasıyorum mini port ve vga dan baska tanıtamadıgım bişey kalmadı bu iki si dısında tüm driverları donanımhaberde bulman mümkün bi ararsan goruceksin vga driveri için bu gun hp yi aradım adamın bana verdigi doyayı henuz denemedim iş cıkısı deniyecegim olursa belirtirim indirirsin. dosyayı bulmak icin www.nvidia.com a giriyorsun arama satırına 93.71 yazıp arıyorsun cıkan listede ilk sıradaki exe senin vga driver in dedi eleman bakalım deniyelim gorelim

Http://djsabay.blogspot.com

Alışveriş Yaptığım Güvenilir Kişiler :
Yakan - Nokimusti - burak erdogdu - HACIM - Yolcu06 -
mdumlu

23 Temmuz 2007; 16:25:42 

Merhaba arkadaşlar.
COMPAQ Presario F500 NoteBook'a ait Ekran, Ses, Wireless, Ethernet Driver'larını nerden ve nasıl temin edebilirim. Bilgisi olan yada elinde bu Driver'lardan bulunan arkadaşlarım varsa lütfen yardımcı olabilirlermi bana. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdumlu -- 23 Temmuz 2007; 16:27:13 >

djsabay

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2007; 18:05:17 

arkadaşlar bu işin oldukca uzun bir zaman urastım ve kesin sonuc bu cihazın xp icin bir ekran driver i yok hp teknik servisle yaptıgım gorusmede driver in henuz yayınlanmadığını fakat kısa bir zaman sonra yayınlanıcagını soledi. daha onceki mesajımda denememi istediklerinin hic biri işe yaramadı makinanın tek tanımadıgı ekran kartı diger donanımları donanımhaberden cekebilirsiniz forumlarda var. ayrıca xp yuklendiginde recovery buyuk ihtimalle bozuluyormus f11 e basılı tutacaksınız baslangıcta eger recovery baslamazsa bozulmus demekmiş bunun icin cozumse servis i aramak sanırım bir cd gonderiyorlar size ben henuz istemedim bu dandik ekranla idare ediyorum ama bildiklerimi paylaşmak istedim. sanırım ilk ve son hp alışım bu olucak bu kadar dandik bişey gormedim.

mr.marvel

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2007; 18:14:19 

BU linkte Laptop'unuzn XP DRİVERLARINI ÇEKEBİLRSİNİZ Saygılar

HP DRİVER TIKLA

G.O.W CLan [Leader.]
Hardcore Game
r

djsabay

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2007; 9:22:09 

dostum iyi niyetin icin sagol ama sorun zaten driver ların olmaması degil sorun sadece ekran kartı driver i geri kalan driver lar zaten mevcut ekran kartı driver i ni bilen biri varsa paylaşırsa sevinirim

jackal86

26 Temmuz 2007; 3:25:46 

Ben de F500 e xp yükledim şu an ses ve net yok driverlarını bulamadım ayrıca diğer aygıtlarda sarı soru işareti şeklinde çıkan sorunlar: "-sm bus denetleyicisi, -pci device, -yardımcı işlemci, -diğer pci köprü aygıtı" bu sorunları giderebilen arkadaşlar varsa direk link verebilirmisiniz?? Bu arada ekran kartı sorununu çözdüm isteyen arkadaşlar olursa da link atabilirim!!!

meminaydin

29 Temmuz 2007; 15:23:26 

Arkadaşım nasıl cözdüğünü anlatırmısın.

ingbaronchugon

29 Temmuz 2007; 19:43:51 

arkadşlar eğer ddriver ları tam bulamazsanız sizin bilgisayarlara yakın modelde olan compaq ların driverlarını deneyin bende pavilio var aynı sorunu yasadım baska pavilion modellerinin driverlarını yükleyerek çözdüm......... hp'n mi var derdin var yani....... allah kolaylık versin arkadaşlar.......

hp pavilion dv 6189 eu
AMD 64 X2 TL-56 1.83GHz,1MB Ön Bellek,1600MHz FSB. 2048MB DDR2 667MHz Bellek (Maksimum 2GB. 256 MB nVidia GeForce Go 7200 Turbo Cache.120GB 5400Rpm. DVD+-RW. windows xp pro..
motorola v3i/ nokia 6510/ nokia6100/ nokia1100/ericsson t28...
tonythetonguc

31 Temmuz 2007; 19:57:32 

Forumu biraz arasanız bulursunuz. Notebook bölümünde bu laptop a ait bir konu var orada tüm XP sürücüleri mevcut.

Satılık Çalışır Durumda Sorunsuz Sistem = 260YTL

AMD Athlon XP 2500+ / MSI K7N2 Delta-L / 256MB Kingston PC3200 DDR400 / 128Bit 32MB GeForce 2 MX ekran kartı / 40GB 7200rpm Maxtor HD / Aopen 300W süper sessiz PSU / Philips 1640B 16X Double Layer DVD Yazıcı / 16X MSI DVD-Rom / 16X Samsung DVD-Rom / 1,44 Floppy / Siyah Gümüş Kasa.
djsabay

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2007; 17:47:32 

dostum ekran sorunu icin link veririm demissin herkesin sorunu bu zaten linki verirsen buyuk sevap kazanıcagın kesin :)

emin02

3 Ağustos 2007; 12:25:24 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İŞTE BAŞARDIM::::::::

Arkadaşlar ben de yeni bir tane HP COMPAQ Presario f500 aldım. Sizin de dediğiniz gibi xp yükledim.Bir de baktım ki web adresinde xp driverları yok. Ona en yakın diğer ürünlerin driverlarını denedim bilgisayar kafayı yedi.

En Sonunda kendi kendime dedimki " Sen Koskoca Sistem Mühendisisin, bu işin altından kalkarsın" dedim ve işe koyulmaya başaldım. Bir gün boyunca googleden araştırma yaptım. Ekran kartı hariç tüm driverları tanıttım. Kafayı yiyecek gibi oldum.

Çünkü ekranın sallanması gözümü fazla yoruyordu.Başımın ağrımasına neden oluyordu.

DERKEN..... Bir italyanca site buldum..

http://www.matrix-software.net/programa/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27

buradan nasıl yapacağınızı resimli bir biçimde anlatıyor. 7-8 aşama var . bu sitenin gösterdiği driverları indirin.
Sırasıyla yüklemeye çalışın sırası şöyle.

1-nforce 650i yüklenecek
2-restart
3-UAA yüklenecek.
ilk üç sıra direk setuptan yüklenilecek.
sonrakiler aşağıdaki gibi yüklenecek..

setup dosyalarının içindeki dosyaları bir klasöre çıkartın. sistem otomatik olarak c:\ nin altına atıyor zaten.

sonra modem, ses ve görüntü için aygıt yöneticisine giderek donanımı güncelle yapıyorsunuz. Klasörün yerini ve dosyayı belirtiyorsunuz.otomatik olarak kendisi bulup driverlarını yükleyecek.

Şunu sakın unutmayın setup dosyalarını direk kurmaya kalkışırsanız bu aygıt bulunamıyor diye uyarı alırsınız. BUNU KESİNLİKLE YAPMAYIN:
4- Modem
5-audio güncelle yerlerini göster
6-GÖRÜNTÜ c:\pnp den aygıt güncelleden yerleri belirTİLECEK.

bukadar..........

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. faydalı olmuşumdur inşallah.

her zaman bir adım önde olmak......
hakancosar82

4 Ağustos 2007; 16:27:50 

arkadaslar bende bitane compaq f500 aldım ve çok yaş xp yüklesem hızlanırmı acaba xp yükleyen arkadaslardan yardım istiyorum