Şimdi Ara

GTA Online'a Yeni Hayatta Kalma Haritaları Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Rockstar, bu hafta GTA Online'a yedi tane yeni Hayatta Kalma haritası ekledi.
     
    Sekiz yıldır GTA Online, haftalık çevrimiçi güncellemeler almaya devam ediyor. Bu hafta, GTA Online'ın hayatta kalma moduna yedi yeni harita eklendi. Rockstar'ın güncellemesinde “Yedi yeni Hayatta Kalma haritasında Ballas, Vagos ve daha fazlasıyla savaşın. Yeni haritaları tamamladıkça iki kat XP ve katılım için 100.000 oyun parası kazanın” notları yer alıyor.
     
    Ek olarak Freemode Etkinlikleri ve Mücadelelerine katılarak üç kat nakit ve RP alabileceksiniz.
     
    GTA Online'a  Eklenen Yeni Hayatta Kalma Haritaları orijinal tanıtım fragmanı
     
     








  • Artık offline için son yılları yaşamışızda haberimiz yokmuş,bu saatten sonra hikayeli oyunlar bitmez ama her zaman ikinci plana atılır.Gta ve Assasins Creed bu modele geçecekler gibi.Bu da demek oluyorki hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.Nihayetinde bu şirketlerde kar amaçlı oldukları için online kısma öncelik verecekler,bizi düşünen kim?Sonu gelmez denen şeylerin nasılda sonu geliyor gene görüyoruz.Bana göre Gta 6 beklediğimiz gibi olmayacak,günümüzde geçecek olması bile online için yatırım.
  • GTA 6 çok büyük hayal kırıklığı olabilir..Ki GTA 5 bile benim için GTA 4'ten sonra hayal kırıklığıydı..Yani Rockstar öyle kusursuz oyunlar yapan bir firma değil..GTA 5 Online ile Gözünü Para hırsı bürüdü, GTA 6 öyle muhteşem devrimsel bir oyun olmayabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.