Şimdi Ara

Battlefield 2042'de Yeni Bir Uzman Sistemi Yer Alacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Merakla beklenen Battlefield 2042 tanıtım fragmanı, aksiyon dolu maceraları ve sinematik oynanışıyla hayranları harekete geçirdi. Şimdiden hayranlar arasında popüler bir hit olacak gibi görünüyor.
     
    Oyun daha önceki serilerinde olmayan yeni araçları, silahları ve dövüşleri içeriyor. Hayranlar için göze çarpan bir şey vardı, o da eski kadro sisteminin kaldırılmasını sağlayacak olan yeni Uzman sistemi.
     
    DICE ve EA, farklı kliplerde görülen uzmanların 'No-Pats' olarak adlandırıldığını ve hükümete bağlı olmayan vatandaşlar olduğunu açıkladı. 
     
    Oyundaki her karakter bir dizi beceriye sahip olacak. Her uzman ayrıca benzersiz bir görsel görünümün yanı sıra kendi taktik yeteneğini bünyesinde barındıracak. Bu yetenekler Uzmanlıklar ve Nitelikler olarak iki kısma ayrılacak.
     
    Uzmanlıklar: oyuncuların oyun içinde avantaj elde etmek için kullanabilecekleri fiziksel bir araçlar olurken, Nitelikler: Uzmanların yetenekleri olacaktır. Oyun ilk çıkışında on Uzmana sahip olacak ve yeni oyun sezonunda dört yeni Uzman daha dahil edilecek.
     
    Uzmanların her biri kendi araçlarıyla gelecek. Ayrıca hepsi ekipmanlar için bir boş yuvaya sahip olacak, 








  • Call of duty plus üyeliğine verildi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.