Şimdi Ara

Forza Horizon 4'e Artık Ek içerik Gelmeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forza Horizon serisi, oyunculara keşfedecek çok sayıda harita ve özgürlük deneyimi verdiği için kullanıcılar arasında inanılmaz derecede popüler olduğunu kanıtladı. Forza Horizon 4 son güncellemeler ile oyuncuları İngiliz kırsalına gönderdi ve ayrıca mevsimsel hava değişiklikleri ekledi. Daha önce oyuna eklendiğini gördüğümüz arabalar her güncelleme için yenilendi ve bu da hayranlara her aracın kilidini açma şansı verdi. Şimdi, üç yıllık düzenli güncellemelerden sonra, oyuna artık yeni içerik gelmeyecek.

Oyun geliştiricileri önümüzdeki versiyonun Forza Horizon 4'e ek içerik gelecek son güncelleme olacağını onayladı. Oyun neredeyse üç yıldır var olmasına rağmen, hayran kitlesi güçlü kalıyor ve güçlenmeye devam ediyor. Hayranlar şimdi, bu yıl 9 Kasım'da piyasaya sürülecek olan Forza Horizon 5'in çıkışını bekliyor.

• windows store da ki oyun akarken steam versiyonunda takılmalar oluyor yarım saat oynadım direk iade ettim.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bugra4129

windows store da ki oyun akarken steam versiyonunda takılmalar oluyor yarım saat oynadım direk iade ettim.

Bunu çok duyduğumdan şu an çerez fiyatına düşmüş steam sürüme hiç el atmıyorum. Boşa ihale almayalım başımıza :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Bugra4129

windows store da ki oyun akarken steam versiyonunda takılmalar oluyor yarım saat oynadım direk iade ettim.</blockquote>

Bunu çok duyduğumdan şu an çerez fiyatına düşmüş steam sürüme hiç el atmıyorum. Boşa ihale almayalım başımıza :D

niyetin varsa al güncellemeler ile o sorunlar çözüldü suanki fiyatları hakikatten cerez parası alacaksan en full paket olanını al ultimate olması lazım hem microsoft hemde steam sürümü mevcut evet steam sürümü ilk zamanlar sıkıntılıydı suan öyle bi problem yok keyifle oynayabilirsin standart sürümü almada alacaksan ultimate al keyfine bak...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.