Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: End Of Life(Made By Erozbey)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> Cevap: End Of Life(Made By Erozbey) Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
31
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Haziran 2007; 11:21:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Türk oyun yapıo yazılar ingilizce :((
Börtü
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Haziran 2007; 11:24:07 

quote:

Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr

Türk oyun yapıo yazılar ingilizce :((

Ne oyunundan bahsediyon kardeş flash oyunlara bile daha fazla emek harcanıyo arkadaş fps sahne yapma programıyla bişey yapıp ea da çalışcak hadi kısmet.
bonser24

16 Haziran 2007; 12:09:13 

konu açtığına bin pişman ettiniz adamı yaw...

Börtü
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Haziran 2007; 12:39:57 

Görende bişey yapıyor sancak oyunun heryeri ingilizce adamları ingilizler yapmış onları yerleştiriyo oyun yaptım oluyor.Kapayın şu konuyu ya maskara oldu eroz fake üyelik açıyor artık
::Battousai::

16 Haziran 2007; 12:41:25 

Erozbey hayallerin var ilerde bir amacın var saygı duyarım olabilir de belli olmaz ea ya bile girebilirsin ama böyle hakikaten kullanımı basit programlarla oyun yapıp illaha da Türk yapımı diye güzel güzel demene sebep yok. Evet eğlencelik bir oyun olabilir ama hakikaten bu kadar abartılacak bir oyun yok. Belki arayıp bulabilirim bu siteye de konmuştu 64 kb lik oyun evet evet neredeyse bir resim boyutu kadar ama unreal grafikleriyle idi. Belki inanmayacaksınız ama bulursam koyarım buraya. Bu tür oyunları birçok kişi yapıyor dostum. Evet bu oyun eğlencelik olabilir alır oynarız ama eğer o diğer birçok kişinin içinden sıyrılmak istersen daha orijinal şeyler yapman gerekiyor. Böyle hazır oyun yapılan programlarla oyun yapmayı aşman gerekiyor ben bir ara 3d max a merak sarmıştım ve sonra zor geldi bıraktım ve anladım ki bende gerekli özveri yok bu konuda. Sana da derim ki bırak şu anda kullandığın dandik programı ve bir grup bulup (c++ bilen ve diğer yarımcı olabilecek birkaç kişi) öyle birşeyler yapmayı dene.

Bir aralar askerin intikamı diye Atari oyunu görünümlü bir oyun koyup illaha da Türk yapımı destek vereceksiniz diye zorla sevdirmeye kalktılar. Demek istediğim bu işler böyle olmuyor elbetteki uğraşmışsın emeğine saygı duyarım ama bu oyunun eğlenceden daha ileri gideceğini düşünüyorsan bence otur ve birkez daha düşün. Zamanın ve emeklerin boşa gitmemiş olur.

Saygılar...Gökhan...

Edit: Ahan da dediğim oyunu buldum. Buyurun http://www.frm tr.com/demo-oyunlar/447044-96-kb-3d-oyun.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 16 Haziran 2007; 13:04:34 >

Altında saygılar...Gökhan... ibaresi bulunmayan hiçbir mesaj bana ait değildir. Saygılar...Gökhan...
Eğer siz de Türkiye'de futboldan başka bir spor olduğuna inanıyorsanız buyrun. www.nfltr.com
erozbey90
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Haziran 2007; 13:13:29 

ben zaten büyük bir oyun yapacam diye bir iddiam yokki sadece benim ilk denemem ileride hayallerim var fakat saygısızlık yapanlarda var emeğe saygı diyin geçin şimdilik yazılımı bilmiyorum fakat ileride olmayacağı ne malum lafınızı bilinde konuşun
::Battousai::

16 Haziran 2007; 13:22:39 

Yaa o tür yorumlar heryerde oluyor kafana takmamanı öneririm. Umarım ilerlerde daha büyük yerlerde seni görebiliriz. Ve yanlış anlama bunların hiçbirini şevkini kırmak için söylemedim aksine belki daha hırslanır daha iyi işler çıkarırsın diye söyledim. Sen o dalga geçmek için yazılmış yorumlara kafanı takma dostum. Heryerde karşına öyle yorumlar gelecektir.

Saygılar...Gökhan...

Altında saygılar...Gökhan... ibaresi bulunmayan hiçbir mesaj bana ait değildir. Saygılar...Gökhan...
Eğer siz de Türkiye'de futboldan başka bir spor olduğuna inanıyorsanız buyrun. www.nfltr.com
erozbey90
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Haziran 2007; 13:25:30 

bir kaç dengesizi dinleyip moral bozacak değiliz kimin ne mal olduğu görülüyor işte
^IsTaNBluE^^

16 Haziran 2007; 13:25:30 

quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

ben zaten büyük bir oyun yapacam diye bir iddiam yokki sadece benim ilk denemem ileride hayallerim var fakat saygısızlık yapanlarda var emeğe saygı diyin geçin şimdilik yazılımı bilmiyorum fakat ileride olmayacağı ne malum lafınızı bilinde konuşun

+1 Kendini haklı sanan o arkadaşlarda haklıyım ben diye ortalıkta hava atmasın. Haklı olmadıkları çok açık.

Bu ülke sahipsiz değil.

Börtü
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Haziran 2007; 14:59:09 

quote:

Sen oyun yapta biz büyük mü küçük mü olduğunu araştırırız barbie giydirme oyunu gibi menüden seçip yapmakta emekten sayılmaz!.Çok üzülüyom bu çocuğa
bonser24

16 Haziran 2007; 15:27:52 

quote:

Orjinalden alıntı: Börtü

quote:

Sen oyun yapta biz büyük mü küçük mü olduğunu araştırırız barbie giydirme oyunu gibi menüden seçip yapmakta emekten sayılmaz!.Çok üzülüyom bu çocuğa

yaw bırakın uğraşmayın çocukla...

OzCrash

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Haziran 2007; 15:53:14 

Minimum Sistem gereksinimleri ne

Every dream has a beginning

With every great love comes a great story
med_cezir197

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Haziran 2007; 16:12:39 

Börtü
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Haziran 2007; 16:36:09 

Foruma giremez oldu yapmayın
BlackF!Re

Sisteme Gözat

16 Haziran 2007; 17:11:39 

quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Minimum Sistem gereksinimleri ne

intel x6800 cpu 3.4 ghz o.c yapılmıs

8800GTX sli

2x2 4 gb 800mhz ddr2 ram

16 mb 10000 RPM sata 2 20 gb boş alan

16x dvd writer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 16 Haziran 2007; 17:13:47 >

Playing: Half life 1, Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead

Waiting: Half Life 2 episode Three
erozbey90
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Haziran 2007; 18:06:35 

esprimiydi bunlar,hatırlatın güleyim
OzCrash