arkadaslar oncelikle bu tarife degisikligi nerden yapiliyor mytlaka yazili mi basvurmam gerekio netten yapilaca veya telden yapilcak bir yer yokmu? ayrica 256 sinirsiz kullaniyorum suanda evde ama 1024 sinirsiz hala getirmek istiyorum simdi ayin sonunda kesildigine gore fatura sonraki faturam 49 mu gelecek yoksa 99 mu ayrica kamp vs bildiginiz bisey varmi buaralar tskler
yeni konu açmak istemedim hort degildir şimdi sorunum şu şu anda 1024 kotalıyım sınırsıza geçmek istiyorum ama gelecek olan faturayı bilmiyorum şu anki 1024 sınırlı paket 29 ytl aynı baglantının sınırsızı 49 ytl ve ayın 12 olguna göre ben sınırsıza geçtigime göre gelen fatura ne kadar olacak 49 ytl mi? yoksa 49+29=79 ytl mi?
yeni konu açmak istemedim hort degildir şimdi sorunum şu şu anda 1024 kotalıyım sınırsıza geçmek istiyorum ama gelecek olan faturayı bilmiyorum şu anki 1024 sınırlı paket 29 ytl aynı baglantının sınırsızı 49 ytl ve ayın 12 olguna göre ben sınırsıza geçtigime göre gelen fatura ne kadar olacak 49 ytl mi? yoksa 49+29=79 ytl mi?
Ay ortasında, diyeli ayın 14'ünde değişiklik yaptınız. Bunun 14 gününü 29 YTL, geri kalan günleri de 49 YTL üzerinden faturalayacaklardır.
AMD taraftarı, AirTies-USR-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evinde AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101 & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
KArdeş ben bugün aradım 444 0375 i.Tarife değişikliği yaptılar.Gidip yazılı başvuru yapmaya gerek kalmadı. Bende merak ediyorum acaba bu ayı 29ytl mi alacaklar diğer ayda 49ytl olacak.Tam anlamadım. Ama bildiğim tek şey var Kazıklayacakları kesin...
Orjinalden alıntı: s.volkan ADSL FATURALARI PEŞİN ÇIKARR Bugfün başvurduysanız bu ayki faturanız 49 ytl... Telekom neden kazıklıyor sizi merak ediyorum 2 sene telekomda çalıştım, fiyatlarını beğenmeyebilirsiniz ama bizi kandırıyor gibi bir yaklaşımın mantığı yok İki sene önce 1024 bağlantıyı kaça alıyodunuz şimdi kaça alıyonuz halen kızıyosunuz. Bekleyin dahada düşecek
esnaflık hiç yok , müşteriyle ilgi alaka 0, yaz fırtınası diye kampanya yaptılar ayda 15 lira yazdılar fatura kota aşımı fln yok 42 lira geldi.. hele kota olayı yok mu çevremde bir sürü insan aman kota gider para yazar diye hiç bir şey indirmiyor, kotayı öyle bir lanse ettiler ki sanki 8 saatten fazla girince para yazacak..
öyle bir lanse ettiler ki sanki 8 saatten fazla girince para yazacak..
Çevremdeki insanları böle birşeyın olmadıgını ne kadar anlatsamda inanmadılar en son birisi ile iddaya girdim anca öle inandılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peka -- 20 Mart 2008; 16:57:42 >
Gecelere isyan ettim aklıma her gelişinde.Kendime isyan ettim seni her sevişimde.Her ağladığımda göz yaşıma lanet ettim.Senin uğruna dökülüyorlar diye.Uyandığım her günde güne isyan ettim.Seni aklıma her getirişinde.Her aynaya bakışımda gözlerime isyan ettim.İçinde seni saklıyorlar diye