Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Adsl Tarife Degisikligi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Adsl Tarife Degisikligi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
InsideR

12 Haziran 2007; 21:18:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar oncelikle bu tarife degisikligi nerden yapiliyor mytlaka yazili mi basvurmam gerekio netten yapilaca veya telden yapilcak bir yer yokmu?
ayrica 256 sinirsiz kullaniyorum suanda evde ama 1024 sinirsiz hala getirmek istiyorum simdi ayin sonunda kesildigine gore fatura sonraki faturam 49 mu gelecek yoksa 99 mu
ayrica kamp vs bildiginiz bisey varmi buaralar tskler

murat_sönmez

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Şubat 2008; 4:44:29 

yeni konu açmak istemedim hort degildir
şimdi sorunum şu
şu anda 1024 kotalıyım sınırsıza geçmek istiyorum ama gelecek olan faturayı bilmiyorum
şu anki 1024 sınırlı paket 29 ytl
aynı baglantının sınırsızı 49 ytl ve ayın 12 olguna göre ben sınırsıza geçtigime göre gelen fatura ne kadar olacak
49 ytl mi? yoksa 49+29=79 ytl mi?

YARINLAR GÜZELDİR DERLER PEKİ BU GÜNLER DÜNLERİN YARINLARI DEĞİLMİDİR....
mafaky

12 Şubat 2008; 8:49:31 

quote:

Orjinalden alıntı: murat2485

yeni konu açmak istemedim hort degildir
şimdi sorunum şu
şu anda 1024 kotalıyım sınırsıza geçmek istiyorum ama gelecek olan faturayı bilmiyorum
şu anki 1024 sınırlı paket 29 ytl
aynı baglantının sınırsızı 49 ytl ve ayın 12 olguna göre ben sınırsıza geçtigime göre gelen fatura ne kadar olacak
49 ytl mi? yoksa 49+29=79 ytl mi?

Ay ortasında, diyeli ayın 14'ünde değişiklik yaptınız. Bunun 14 gününü 29 YTL, geri kalan günleri de 49 YTL üzerinden faturalayacaklardır.

AMD taraftarı, AirTies-USR-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evinde AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101 & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
daffodil

Sisteme Gözat

17 Şubat 2008; 22:50:28 

Tarife değişikliği burdan mı? yapılıyor. Ay sonunda yani 29unda yapınca aynı gün içinde arayıp haber verme durumu var mı?

мιѕŧιҝ ˆ˛ˆ
güneş doğdu ruhuma
sustum, umudumu gördüm onda
bir şey bilsem söyliycem
seni sevdigimden başka
By_C@BB@R

26 Şubat 2008; 19:24:14 

KArdeş ben bugün aradım 444 0375 i.Tarife değişikliği yaptılar.Gidip yazılı başvuru yapmaya gerek kalmadı.
Bende merak ediyorum acaba bu ayı 29ytl mi alacaklar diğer ayda 49ytl olacak.Tam anlamadım.
Ama bildiğim tek şey var Kazıklayacakları kesin...

Acer 4233--- Core2 Duo T5500 1.66 15.4 512mb GeForce Go7300 1512MB DDRII Ram 100GB HDD
Feel Kasa.Asus P5B Core2duo 2,13mhz 1gb ram 320hdd 7600 geforce
Nokia 6300
Nikon Coolpix L5
|_ÖmeR_|

27 Şubat 2008; 18:14:18 

Türk telekom bizi soyduğu kadar kimseyi soymamıştır

DH Futbol Menajeri

DH Kafsinkaf
s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Şubat 2008; 18:21:09 

ADSL FATURALARI PEŞİN ÇIKARR

Bugfün başvurduysanız bu ayki faturanız 49 ytl...

Telekom neden kazıklıyor sizi merak ediyorum

2 sene telekomda çalıştım, fiyatlarını beğenmeyebilirsiniz ama bizi kandırıyor gibi bir yaklaşımın mantığı yok

İki sene önce 1024 bağlantıyı kaça alıyodunuz şimdi kaça alıyonuz halen kızıyosunuz.ç.

Bekleyin dahada düşecek

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
Supporterz

27 Şubat 2008; 23:12:05 

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan
ADSL FATURALARI PEŞİN ÇIKARR
Bugfün başvurduysanız bu ayki faturanız 49 ytl...
Telekom neden kazıklıyor sizi merak ediyorum
2 sene telekomda çalıştım, fiyatlarını beğenmeyebilirsiniz ama bizi kandırıyor gibi bir yaklaşımın mantığı yok
İki sene önce 1024 bağlantıyı kaça alıyodunuz şimdi kaça alıyonuz halen kızıyosunuz.
Bekleyin dahada düşecek

esnaflık hiç yok , müşteriyle ilgi alaka 0, yaz fırtınası diye kampanya yaptılar ayda 15 lira yazdılar fatura kota aşımı fln yok 42 lira geldi..
hele kota olayı yok mu çevremde bir sürü insan aman kota gider para yazar diye hiç bir şey indirmiyor, kotayı öyle bir lanse ettiler ki sanki 8 saatten fazla girince para yazacak..

jagatai

1 Mart 2008; 11:46:46 

Bende bugün geçtim sınırsıza modemin fişleri çıkarıp takın güncellemeleri onaylayın dediler çıkardım taktım ama onaylama felan olmadı :S şimdi sınırsız mı kotalımı olduğumu nasıl anlayabilirim?

Oyunlarim: PES08-GTA IV

PSN:jagatai89

frambuazlıpasta

3 Mart 2008; 12:56:23 

Son soru soran kişiye de bir cevep gelmemiş...

Bende şuraya http://forum.donanimhaber.com/m_21500283/tm.htm#21586546 sorduğum sorunun cevabını henüz alamadım...

Demek ki fiş takıp çıkarma olayı gerçekleştilmişler, henüz bende öyle birşey de olmadı.. :S

peka

20 Mart 2008; 16:57:57 

quote:

öyle bir lanse ettiler ki sanki 8 saatten fazla girince para yazacak..

Çevremdeki insanları böle birşeyın olmadıgını ne kadar anlatsamda inanmadılar
en son birisi ile iddaya girdim anca öle inandılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peka -- 20 Mart 2008; 16:57:42 >

Gecelere isyan ettim aklıma her gelişinde.Kendime isyan ettim seni her sevişimde.Her ağladığımda göz yaşıma lanet ettim.Senin uğruna dökülüyorlar diye.Uyandığım her günde güne isyan ettim.Seni aklıma her getirişinde.Her aynaya bakışımda gözlerime isyan ettim.İçinde seni saklıyorlar diye

Bir süreliğine forumda olamıycam
cihancndn

30 Mayıs 2008; 17:21:24 

Arkadaşlar bende bugün limitsiz 1024 e geçtim 4gb kotalı idi. Sorum şu benden bu ay için ne kdar ücret alıncak 29+kota aşım mı yoksa 49 ytl mi ???

sheva11
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

31 Mayıs 2008; 15:33:58 

ShaLer

27 Haziran 2008; 19:24:59 

Hala doğru düzgün bir cevap veren olmamış

The Dark Knight

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Adsl Tarife Degisikligi Sayfa: [1]
Buraya git: