Adsl Tarife Degisikligi (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom

InsideR -> Adsl Tarife Degisikligi (12 Haziran 2007; 21:18:48)

arkadaslar oncelikle bu tarife degisikligi nerden yapiliyor mytlaka yazili mi basvurmam gerekio netten yapilaca veya telden yapilcak bir yer yokmu?
ayrica 256 sinirsiz kullaniyorum suanda evde ama 1024 sinirsiz hala getirmek istiyorum simdi ayin sonunda kesildigine gore fatura sonraki faturam 49 mu gelecek yoksa 99 mu
ayrica kamp vs bildiginiz bisey varmi buaralar tskler

murat_sönmez -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (12 Şubat 2008; 4:44:29)

yeni konu açmak istemedim hort degildir
şimdi sorunum şu
şu anda 1024 kotalıyım sınırsıza geçmek istiyorum ama gelecek olan faturayı bilmiyorum
şu anki 1024 sınırlı paket 29 ytl
aynı baglantının sınırsızı 49 ytl ve ayın 12 olguna göre ben sınırsıza geçtigime göre gelen fatura ne kadar olacak
49 ytl mi? yoksa 49+29=79 ytl mi?

mafaky -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (12 Şubat 2008; 8:49:31)

quote:

Orjinalden alıntı: murat2485

yeni konu açmak istemedim hort degildir
şimdi sorunum şu
şu anda 1024 kotalıyım sınırsıza geçmek istiyorum ama gelecek olan faturayı bilmiyorum
şu anki 1024 sınırlı paket 29 ytl
aynı baglantının sınırsızı 49 ytl ve ayın 12 olguna göre ben sınırsıza geçtigime göre gelen fatura ne kadar olacak
49 ytl mi? yoksa 49+29=79 ytl mi?

Ay ortasında, diyeli ayın 14'ünde değişiklik yaptınız. Bunun 14 gününü 29 YTL, geri kalan günleri de 49 YTL üzerinden faturalayacaklardır.

daffodil -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (17 Şubat 2008; 22:50:28)

Tarife değişikliği burdan mı? yapılıyor. Ay sonunda yani 29unda yapınca aynı gün içinde arayıp haber verme durumu var mı?

By_C@BB@R -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (26 Şubat 2008; 19:24:14)

KArdeş ben bugün aradım 444 0375 i.Tarife değişikliği yaptılar.Gidip yazılı başvuru yapmaya gerek kalmadı.
Bende merak ediyorum acaba bu ayı 29ytl mi alacaklar diğer ayda 49ytl olacak.Tam anlamadım.
Ama bildiğim tek şey var Kazıklayacakları kesin...

|_ÖmeR_| -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (27 Şubat 2008; 18:14:18)

Türk telekom bizi soyduğu kadar kimseyi soymamıştır [sm=bansign.gif][sm=bansign.gif][sm=bansign.gif]

s.volkan -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (27 Şubat 2008; 18:21:09)

ADSL FATURALARI PEŞİN ÇIKARR

Bugfün başvurduysanız bu ayki faturanız 49 ytl...

Telekom neden kazıklıyor sizi merak ediyorum

2 sene telekomda çalıştım, fiyatlarını beğenmeyebilirsiniz ama bizi kandırıyor gibi bir yaklaşımın mantığı yok

İki sene önce 1024 bağlantıyı kaça alıyodunuz şimdi kaça alıyonuz halen kızıyosunuz.ç.

Bekleyin dahada düşecek

Supporterz -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (27 Şubat 2008; 23:12:05)

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan
ADSL FATURALARI PEŞİN ÇIKARR
Bugfün başvurduysanız bu ayki faturanız 49 ytl...
Telekom neden kazıklıyor sizi merak ediyorum
2 sene telekomda çalıştım, fiyatlarını beğenmeyebilirsiniz ama bizi kandırıyor gibi bir yaklaşımın mantığı yok
İki sene önce 1024 bağlantıyı kaça alıyodunuz şimdi kaça alıyonuz halen kızıyosunuz.
Bekleyin dahada düşecek

esnaflık hiç yok [sm=evillol.gif], müşteriyle ilgi alaka 0, yaz fırtınası diye kampanya yaptılar ayda 15 lira yazdılar fatura kota aşımı fln yok 42 lira geldi..
hele kota olayı yok mu çevremde bir sürü insan aman kota gider para yazar diye hiç bir şey indirmiyor, kotayı öyle bir lanse ettiler ki sanki 8 saatten fazla girince para yazacak.. [sm=evillol.gif]

jagatai -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (1 Mart 2008; 11:46:46)

Bende bugün geçtim sınırsıza modemin fişleri çıkarıp takın güncellemeleri onaylayın dediler çıkardım taktım ama onaylama felan olmadı :S şimdi sınırsız mı kotalımı olduğumu nasıl anlayabilirim?

frambuazlıpasta -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (3 Mart 2008; 12:56:23)

Son soru soran kişiye de bir cevep gelmemiş...

Bende şuraya http://forum.donanimhaber.com/m_21500283/tm.htm#21586546 sorduğum sorunun cevabını henüz alamadım...

Demek ki fiş takıp çıkarma olayı gerçekleştilmişler, henüz bende öyle birşey de olmadı.. :S

peka -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (20 Mart 2008; 16:57:57)

quote:

öyle bir lanse ettiler ki sanki 8 saatten fazla girince para yazacak.. [sm=evillol.gif]

Çevremdeki insanları böle birşeyın olmadıgını ne kadar anlatsamda inanmadılar
en son birisi ile iddaya girdim anca öle inandılar

cihancndn -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (30 Mayıs 2008; 17:21:24)

Arkadaşlar bende bugün limitsiz 1024 e geçtim 4gb kotalı idi. Sorum şu benden bu ay için ne kdar ücret alıncak 29+kota aşım mı yoksa 49 ytl mi ???

sheva11 -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (31 Mayıs 2008; 15:33:58)

[:'(]

ShaLer -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (27 Haziran 2008; 19:24:59)

Hala doğru düzgün bir cevap veren olmamış [sm=icon_ohmygod.gif]

y.seyrek -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (13 Temmuz 2008; 16:30:05)

cevabi merakla beklenen bi soru

Gandolfini -> Cevap: Adsl Tarife Degisikligi (14 Temmuz 2008; 13:21:44)

quote:

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Türk telekom bizi soyduğu kadar kimseyi soymamıştır [sm=bansign.gif][sm=bansign.gif][sm=bansign.gif]

Yanlış telekomun bizi soyduğu kadar kimse bizi soymamıştır. Şu heriflere de Türk demeyin lütfen telekom yeterli

quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Hala doğru düzgün bir cevap veren olmamış [sm=icon_ohmygod.gif]

telekoma sormak kimsenin aklına gelmemiş galiba [8D]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.75