Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: A�� Kurulumu �°le �°lgili D�¶k�¼manlar.. (KEND�° YAZIM)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Cevap: AÃ�� Kurulumu Ã�°le Ã�°lgili DÃ�¶kÃ�¼manlar.. (KENDÃ�° YAZIM) Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Haplo

17 Ağustos 2008; 16:05:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yok mudur çözümü? Ayrıca birçok bilgi eksik. Alt ağ maskesi nedir? Varsayılan ağ geçidi nedir. Ne yazmamız gerek. Yerel Ağ bağlantımı mı yoksa Asus_USB modem bağlantımı mı ağ internet paylaşımına açmalıyım. birini açınca diğeri kapanıyor. Hangisinin ipsini mipisini değiştirmeliyim. DNS yi ne yapmalıyım. neyler aynı neyler farklı olmak zorunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 17 Ağustos 2008; 23:28:43 >

Harabelerden dört dünya yaratıldı. Bizim için ve menschler için dünyalar: Gök, Ateş, Taş, Su. Her dünyayı bir diğerine dört Kapı bağlar: Arianus'u Pryan'a, Abarrach'a, Chelestra'ya. Düşmanlarımız için bir ıslahevi yapıldı: Labirent. Labirent diğer dünyalara Beşinci Kapı ile bağlanır: Nexus. Altıncı Kapı ortadadır, giriş sağlar: Vorteks. Ve her şey Yedinci Kapı aracılığı ile yapıldı.
Son, başlangıçtı...

Haplo

17 Ağustos 2008; 22:02:10 

quote:

Orjinalden alıntı: metalok

@Haplo aynı durum bende de mevcut yukarıda da yazdım zaten...
Dizüstü masaüstüne bağlı görünüyor ama net yok....
Çok uzun uğraşlar sonucunda ancak dosya paylaşımı yapabildim.

Dosya paylaşımı yaptın internet hala yok mu? İnterneti de paylaştırabildiysen anlat lütfen. Birde benim dosyalarda paylaşımda ama birbirini görmüyorlar. Daha önce interneti paylaştırdığımda da görmüyorlardı zaten. Ama MSN'den birşey yolladığımda 100mb/sn ile transfer ediyor. Yani ağdalar.

Harabelerden dört dünya yaratıldı. Bizim için ve menschler için dünyalar: Gök, Ateş, Taş, Su. Her dünyayı bir diğerine dört Kapı bağlar: Arianus'u Pryan'a, Abarrach'a, Chelestra'ya. Düşmanlarımız için bir ıslahevi yapıldı: Labirent. Labirent diğer dünyalara Beşinci Kapı ile bağlanır: Nexus. Altıncı Kapı ortadadır, giriş sağlar: Vorteks. Ve her şey Yedinci Kapı aracılığı ile yapıldı.
Son, başlangıçtı...

metalok
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

18 Ağustos 2008; 22:14:06 

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Dosya paylaşımı yaptın internet hala yok mu? İnterneti de paylaştırabildiysen anlat lütfen. Birde benim dosyalarda paylaşımda ama birbirini görmüyorlar. Daha önce interneti paylaştırdığımda da görmüyorlardı zaten. Ama MSN'den birşey yolladığımda 100mb/sn ile transfer ediyor. Yani ağdalar.

Sonunda başardım...
Olaya tersten yaklaştım.
Önceleri masaüstünü nete bağlayıp dizüstünü de masaüstüne bağlamaya çalışıyordum.
Şimdi modemi dizüstüne takip masaüstüne aktarım yaptım.
Öncelikle dizüstündeki bağlantılarım kısmında adsl modem'in özelliklerine girip diğer ağ kullanıcıları bu bilgisayarın internet bağantısı yoluyla nete bağlansını aktıfleştir.
Sonra...
Masaüstünde yine bağlantılarım kısmında ethernet kartının bağlı olduğu yerel ağ bağlantısının da paylaşımını aktf et...
Devamında masaüstünde küçük ev bağlantısı kur sihirbazını çalıştır.
Diğer bilgisayardan nete bağlanı seç...
Sonrasında yönergeleri takip et...
inşallah sen de başaracaksın...
metalok
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

18 Ağustos 2008; 22:24:45 

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Sonunda başardım...
Olaya tersten yaklaştım.
Önceleri masaüstünü nete bağlayıp dizüstünü de masaüstüne bağlamaya çalışıyordum.
Şimdi modemi dizüstüne takip masaüstüne aktarım yaptım.
Öncelikle dizüstündeki bağlantılarım kısmında adsl modem'in özelliklerine girip diğer ağ kullanıcıları bu bilgisayarın internet bağantısı yoluyla nete bağlansını aktıfleştir.
Sonra...
Masaüstünde yine bağlantılarım kısmında ethernet kartının bağlı olduğu yerel ağ bağlantısının da paylaşımını aktf et...
Devamında masaüstünde küçük ev bağlantısı kur sihirbazını çalıştır.
Diğer bilgisayardan nete bağlanı seç...
Sonrasında yönergeleri takip et...
inşallah sen de başaracaksın...

Bağlanmaz ise masaüstündeki yerelağ bağlantısını sağ tıkla onar de...
badcatbad

21 Ağustos 2008; 11:51:28 

Çok güzel paylaşım ellerine sağlık

=Altaİr=

21 Ağustos 2008; 13:16:06 

babacan sen sanırım ethernet kartının driverini tanıtamamışsın driver cd lerini tak o şekilde tanıt

ya da olmadı bi tane usb belek bul 1 gb kadar anakartının modelini al bir internet kafeye git ya da arkadaşına anakrtının sitesine girerek modelinden driverini indir sonra git pc ne kur ondan sonra internete gir bu arada o dosyayı da sileyim deme sakın ileride lazım olacak

Beni Tanıyan BİLİR Bilen ANLAR Anlayan SUSAR Anlamayan UZAR!!!
canozgur

22 Ağustos 2008; 14:02:48 

Eline sağlık...

Why so serious ?
yasinkarakus

28 Ağustos 2008; 13:23:29 

TEŞKKÜRLER ELİNE SAĞLIK

YOK
ozleeem22

2 Eylül 2008; 0:20:24 

arkadaşlar şöle bi sorunum var..laptoptan kendi kablosuz ağımız görüyorum ama bağlanamıoyurm.şifre sormadan bağlanamıyor diye hata veriyor.Diğer bağlantılara tıkladığımda şifre sorgu ekranı geliyor hemen.sadece benimkinde böyle.ne yapabilirim??

W7K2D!

8 Eylül 2008; 17:58:28 

eline sağlık yararlı bir bilgi vermişin benm sorunuma deva buldun

Tanrının eLinden yazılan bir Mektubum Ben !

iNaDıNa KajmeR
GoldPunch

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Eylül 2008; 22:54:00 

Arkadaşlar şimdi benim asus p5w dh deluxe wi-fi anakartım var.Ethernet kablolu modemim var tek portlu.Şimdi bu kablolu modem ethernet üzerinden pc ye bağlı.PS3 üde bu internetten kablosuz olarak kullandırtmak istiyorum.Acaba benim pc sanki modem gibi kullanılabilir mi?Anakartımın wifi anteni vardı kayboldu.

Poseidon88

17 Eylül 2008; 12:51:54 

quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

bir sorum olacak

bu aşağıda gösterdiğim gibi birşeyi nasıl yapabilirim acaba tüm denemelerime rağmen başaramadım

aynı sorun 2 gün önce bende başladı xp yüklü bilgisayara service pack3 yükledim ondan sonra vistayı görmemeye başladı. anlamadım gitti. ağ ayarları herşey normal vista > xp görüo xp > vistayı görmüo.

Zoru Başarırız İmkansız Biraz Zaman Alır.
muratziya

19 Eylül 2008; 21:01:48 

Selam
Okulda internet var ve bu internet benim yan sınıfımdaki öğretmen arkadaşıma kablo ile üst kattaki hub'dan geliyor. şimdi ben bir tane hub alsam o arkadaşıma gelen rc45 kabloyu 1 porta bağlasam oradan da 1 tane porttan ona, 1 tane bana çıkıs alsam interneti ben alabilr miyim acaba ?

Ekteki dosya (1)

-kadir-

20 Eylül 2008; 0:15:17 

quote:

Orjinalden alıntı: muratziya

Selam
Okulda internet var ve bu internet benim yan sınıfımdaki öğretmen arkadaşıma kablo ile üst kattaki hub'dan geliyor. şimdi ben bir tane hub alsam o arkadaşıma gelen rc45 kabloyu 1 porta bağlasam oradan da 1 tane porttan ona, 1 tane bana çıkıs alsam interneti ben alabilr miyim acaba ?

böyle bir sistem yapabilirsin ama 1.hub dan 2. hub a gelen kablo cross yani çapraz kablo olması lasım.

muratziya

20 Eylül 2008; 1:58:49 

Acaba bu şekilde ki bir bağlantı için cross kablo bağlantısı mı yoksa düz kablo bağlantısı mı gerekli _?

Ekteki dosya (1)

muratziya

20 Eylül 2008; 2:06:07 

quote:

Orjinalden alıntı: antechriste

quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

bir sorum olacak

bu aşağıda gösterdiğim gibi birşeyi nasıl yapabilirim acaba tüm denemelerime rağmen başaramadım