Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Ağ Kurulumu İle İlgili Dökümanlar.. (KENDİ YAZIM)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Cevap: Ağ Kurulumu İle İlgili Dökümanlar.. (KENDİ YAZIM) Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Sk8ter_Boi

10 Ocak 2008; 14:05:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben 2 pc yi aracı olmadan ethernet kartlarına düz kablo çekerekte bağlantı sağlıyorum. oyun aktarım vs herşey normal işliyor. cross kablo straight kablo diyip milletin kafasını karıştırmaya ne gerek var?? ahkam kesmek gibi olmasında düz kabloyu 2 pc ye takıp ıp ayarlarını girince çatır çatır anlaşıyo bilgisayarlar. hal böyleyken cross kabloyu neden tınayım? veri aktarım hızı mı farkediyor? düz kablo ile de performans gayet iyi aslında. cevabını bekliyorum. tşk..

Işık gerekliyse güneş isterim!
ayhan08

10 Ocak 2008; 22:22:53 

saol eline koluna sağlık

http://s1.metaldamage.net/c.php?uid=246887
mimolaswia

11 Ocak 2008; 8:47:12 

yazdıkların için çok sağol. ben iki masaüstü bilgisayarını hubyoluyla bağlamak istiyorum fakatbirinde vista diğerinde de xp var ve vista olan xp deki dosyaları görebiliyor fakat xp vistadaki dosyaları göremiyor. bu sorunun sebebi nedir

geçen gün bu konuda yardım istemiştim bir bilen yok mu bu konuda yardım edebilmek için ?

Kulspruta

Sisteme Gözat

11 Ocak 2008; 19:06:24 

güzel konu emeğine sağlık

Facebook'a üye olmayan bi ben kaldım bide Salih Abi...
Rakip takım çok tehlikeli bir yerden korner kullanıyor...

DARTH O.Z.

Sisteme Gözat

14 Ocak 2008; 15:02:07 

ARKADAŞLAR SİZDEN ACİL PROGRAMSIZ ŞİRKETTEKİ BİLGİSAYARLARIN İNTERNETİNİ KAPATMAK İSTİYORUM BUNU NASIL YAPABİLİRİM??? GENE TABİ AĞ BAĞLANTISI OLUCAK AMA 3 BİLGİSYARDAN 2'SİNİ KAPATMALIYIM TEŞEKKÜRLER

ASUS P5B Deluxe WiFi__INTEL Q6600 2.40 @3.00ghz. __4 GB HIGH LEVEL DDRII 800Mhz.__ SPARKLE 8800GT 512MB__3X 500GB W.D. 7200 SATAII__SKYSTAR2 DVB-S __ASUS DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE DVD-RW-SATA__CoolerMaster RC-690 & 600W TAGAN SilverPower__LOGITECH G15 V.2 Gaming__LOGITECH G9 Laser__LOGITECH 5.1 Z5500__ASUS PG221 22" LCD
yakari_

18 Ocak 2008; 19:09:03 

ben dosyalarımı açabiliyorum ama karşı taraf açamıyor nasıl açacak yapamadık

ersinklc

19 Ocak 2008; 17:20:43 

arkadaşlar ben 3 bilgisayarı birbirine göstermeye çalışıyorum. ikisi birbirini görüyor internet ve yazıcı paylaşımında.

Ama 3. bilgisayar interneti görmesine rağmen belgeler ve yazıcıyı göremiyor. Bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Teşekkürler

Gamertag : Ersinklc
yildize

31 Ocak 2008; 18:48:10 

bakalım vistalı iki pc de çalısacak mı

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
SuRmert

1 Şubat 2008; 20:27:45 

quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

ben 2 pc yi aracı olmadan ethernet kartlarına düz kablo çekerekte bağlantı sağlıyorum. oyun aktarım vs herşey normal işliyor. cross kablo straight kablo diyip milletin kafasını karıştırmaya ne gerek var?? ahkam kesmek gibi olmasında düz kabloyu 2 pc ye takıp ıp ayarlarını girince çatır çatır anlaşıyo bilgisayarlar. hal böyleyken cross kabloyu neden tınayım? veri aktarım hızı mı farkediyor? düz kablo ile de performans gayet iyi aslında. cevabını bekliyorum. tşk..

şu ip ayarlarını nerden tam olarak yapıcaz bende çıkmıyor bi türlü o menü biıstan falanmı açmam lazım bişey

en büyük fener olabilir ama şampiyon galatasaray
1907
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Şubat 2008; 21:42:44 

zerre kada rbirşey anlamadım resimler de kötü olmuş.
csonline

4 Şubat 2008; 13:59:26 

SsS

[img]http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/615614.gif[/img]
Click here to feed me a Star Fruit!
Get your own at Flyffables!
Sk8ter_Boi

6 Şubat 2008; 13:02:00 

quote:

Orjinalden alıntı: SuRmert

quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

şu ip ayarlarını nerden tam olarak yapıcaz bende çıkmıyor bi türlü o menü biıstan falanmı açmam lazım bişey

ağ bağlantılarını aç sol tablodan ağ bağlantılarını göster de yerel ağ bağlantısına sağ tıkla özellikler, açılan pencerede listeden internet erişim kuralları tcp/ıp yazan kısma çift tıkla aşağıdaki ıpleri kullan de ordan ayarla ıp adresi farklı ağ maskesi aynı olucak.
ayrıca arkadaşın anlattığından anlamadıysan pes diyorum doğrusu.

wildog

6 Şubat 2008; 18:37:46 

Himm, yazinizi okudum. Yaklasik iki senedir iki bilgisayari birbirine jack yoluyla bagliyordum. Lakin evdeki bilgisayar sayisi artti ve 3 bilgisayari birbirine baglamam gerekiyor. Biraz arastirma yaptim anladigim kadariyla, bunun en kolay yolunun HUB oldugunu ogrendim. Gidip kendime 4 cikisli bir HUB aldim. Cikislar we giris USB 2.0.

Acikcasi aciklamanizda kullandiginiz duz ve capraz kablo terimlerinden bir sey anlamadim. Esas sormak istedigim sey, ben HUBi bilgisayara baglarken cift tarafi USB olan bir kablo mu almaliyim, yoksa HUB tarafi USB, bilgisayara takicak oldugum kesim jack mi olmali?

Eger cok sacma bir soru sorduysam kusura bakmayin.. Hub,switch ve kablolar adina pek bir bilgim yok..

I won't suffer, be broken
Get tired, or wasted
Surrender to nothing...
Sk8ter_Boi

7 Şubat 2008; 0:36:12 

neden usb kullanıyorsun ethernet kartın yok mu? hub a her bilgisayara takılı ethernet kablolarını tak, hub ı da prize tak makineler anlaşır kendileri senin bişi yapmana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sk8ter_Boi -- 7 Şubat 2008; 0:37:25 >

wildog

8 Şubat 2008; 14:52:54 

<