Şimdi Ara

Bethesda'dan Wolfenstein'ın Geleceği Hakkında Endişelenmeyin Açıklaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Wolfenstein 2: The New Colossus piyasaya çıkalı neredeyse dört yıl oldu. Youngblood 2019'da piyasaya sürüldü ancak bu tam bir devam oyunu niteliğinde değildi. Pek çok kişi MachineGames'in Wolfenstein 3'ü bu yılki E3'te duyuracağını umuyordu ki bu ne yazık ki gerçekleşmedi.
     
    Bethesda'nın küresel pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Pete Hines: ''Hayranlar serinin geleceği hakkında endişelenmemeli'' dedi.
     
    GameSpot ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda Wolfenstein hakkındaki sorulara yanıt olarak Hines: ''Oyun hakkında konuşulmaya hazır olana kadar herhangi bir şeyden bahsedemem'' ifadelerini kullandı. Tüm bu sözlerin üzerine Hines: ''Beni yeni bir Wolfenstein oyunu görmek isteyenler listesinin başına koyabilirsin'' ifadelerini kullandı.
     
    MachineGames şu anda bir Indiana Jones oyunu üzerinde çalışıyor. Ancak Hines'in dediği gibi Indiana'nın gelişimi henüz çok erken aşamalarda.








  • Aynen Nazi'lerin ekmeğini ye ye, oyun çıktıktan 2-3 ay sonra da nazi bayraklarını çakma anlamsız bayraklarla değiştir ne güzel..
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Ne alaka? Yok öyle bir şey. Önceki oyunları sadece Almanya'da sansürlü çıkarmislardi, Wolfenstein Youngblood ile Almanya'da da sansürsüz çıkarmaya başladılar. Call of duty WW2 ile karıştıriyorsunuz herhalde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Himmler'in okült araştırmaları çok ilgimi çekiyor, hatta wolfenstein oyunu nat geo belgeseline çıkmıştı bu konu yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • New colosustaki bir sahne aşırı saçmaydı

    ana karakterin kafası kesiliyor ve bu kafayı robota entegre ediyorlar yaşamaya devam ediyor neden böyle şeye giriştiler anlam veremedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu seri istediğim şekilde ilerlemedi. cok civittilar
  • Wolfenstein 2 vasat bir oyundu. Youngblood kötüydü. Keşke bu seriyi MachineGames'in yerine ID devralsa çok daha güzel olurdu. Yeni yapacakları Indiana Jones oyunundan da hiç umutlu değilim.

  • Arkanızda artık microsoft var para bol çok açmayalım arayı gözünü seveyim saf aksiyonlu fps oyunu az kaldı onlarıda zaten siz yapıyorsunuz hakkını vererek biri doom biri wolfenstein

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.