Şimdi Ara

Süt ve Kola Karışımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün bardağın dibinde biraz süt kalmıştı.Sonra diğer bir bardakta da asiti kaçmış kola vardı.Bir daha kola koyayım diye asiti kaçmış kolayı süt olan bardağa dökmüştüm.Sabah kalktığımda bardağınn içi böyleydi.

     Süt ve Kola Karışımı



  • süt bozulmuştur belki
    valla benim bildiğim kadarıyla kahve kolayı karıştırdığında karışım uçuyo ama süt kolayı bilemem
  • zıkkım bu içemiom bir türlü irenç bir tadı var
  • süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.


    mühendis olduğu nasıl belli arkadaşın ama
  • quote:

    Orjinalden alıntı: utku84


    quote:

    Orjinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.


    mühendis olduğu nasıl belli arkadaşın ama

    ALLAH nasip ederse bende gıda teknikeri olucam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.

    Ben daha basit düşünmüştüm.Süt kolanın içindeki maddelerle suyu ayrıştırmış diye Ama bu görüntüden sonra pek kola içmem herhalde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: octavarium


    quote:

    Orjinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.

    Ben daha basit düşünmüştüm.Süt kolanın içindeki maddelerle suyu ayrıştırmış diye Ama bu görüntüden sonra pek kola içmem herhalde.

    Öyle düşünürsen bu görüntüden sonra sütte içilmeyebilinir.
  • Kolaya hayır diyebilirim; ama süte diyemem herhalde.
  • valla benimki sadece yorum oldu kesinlik arz etmeyebilir. sadece süt proteinleri kolloidal ( heterojen ) çözeltilerde bu tarz köpüklenme topaklaşma eğilimi gösterrler. tabi bunda sıcaklık ortam ısısı oldukça etkilidir.
  • kolayı severim böyle buz gibi asiti kaçmamış ve yeni açılmış kutu kolaya asla hayır demem... 2 veya 2,5 litrelikler güzel olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkprincé -- 12 Haziran 2007; 13:57:45 >
  • sütün içinde bisküvi vardı bence
  • Yaz helvasına da chok benziyo
  • Balık dışkısına benziyo bu olayı dün yaptığını söylüyosun.Ama fotoğrafın tarihi 2006



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 12 Haziran 2007; 14:17:59 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yih_hu

    sütün içinde bisküvi vardı bence

    kedidir o kedi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.


  • quote:

    Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

    Balık dışkısına benziyo bu olayı dün yaptığını söylüyosun.Ama fotoğrafın tarihi 2006



    Yeni çektim fotoyu.Makinenin tarihinde sorun varmış.Fark etmemiştim.
  • peki ben süt içtikten sonra üstüne kola içsem içim böyle mi olacak?

    Yazıktır mideye...
  • buna pek vakit kalmaz bence. Mide de bulunan pepsinojen enzimleri prıteinleri öyle bi parçalıyoki bu dönüşüm gerçekleşmeden ortada ne kola kalır nede süt
    quote:

    Orjinalden alıntı: Dinçer

    peki ben süt içtikten sonra üstüne kola içsem içim böyle mi olacak?

    Yazıktır mideye...

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dinçer

    peki ben süt içtikten sonra üstüne kola içsem içim böyle mi olacak?

    Yazıktır mideye...


    Olmaz...

    Dışarıda Hava Temasından Böyle Olmuştur.

    Bende Gazoz,Fanta,Kola yı Karıştırdım Rengi Koyu Yeşildi.Lıkır lıkır içtim.Hiç bir Şey Olmadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.